shahramg 547 ارسال شده در 28 تیر، 2012 تا دیر نشده شماها هم بیاین تو ایالت گیلان :4chsmu1: آوووو آبره بوشو بوشو بچه های ما رو گول نزن 3
Artaria 13629 ارسال شده در 28 تیر، 2012 آوووو آبره بوشو بوشو بچه های ما رو گول نزن سزکشی روا مدار و به ایالت ما در آی 3
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2012 سزکشی روا مدار و به ایالت ما در آی جهان را گر بهشتي در ميان است يقينا خطه مازندران است 5
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 جهان را گر بهشتي در ميان استيقينا خطه مازندران است عمو حمید هوای سر 3
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2012 عمو حمید هوای سر سلام مه چش سو،انار تي تي مه برار مهران كجه دري پسر ديار ني؟ 3
Hossein.B 3666 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 اگه تونستین فارسی بحرفین مام بفهمیم شما چی میگین؟ مطمئنی نمیفهمی یا خودتو زدی به ...بابولسری کیجابه جای اون گویش شلم شوربایی که داری یه خرده مازندرانی یاد بگیر تا میای اینجا هنگ نکنی:persiana__hahaha::2525s: 2
Arpak 8511 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 مطمئنی نمیفهمی یا خودتو زدی به ...بابولسری کیجابه جای اون گویش شلم شوربایی که داری یه خرده مازندرانی یاد بگیر تا میای اینجا هنگ نکنی:persiana__hahaha::2525s: شما چی فکر میکنی؟بابولسری نه و بابلسری:vahidrk:ماشاالله حافظهگویشم خیلیم خوجل و خوب و خیلی چیزایه خوبه دیگه ست اصنشم هنگ نکردم ک...فقط متوجه نشدم 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 شما چی فکر میکنی؟بابولسری نه و بابلسری:vahidrk:ماشاالله حافظهگویشم خیلیم خوجل و خوب و خیلی چیزایه خوبه دیگه ستاصنشم هنگ نکردم ک...فقط متوجه نشدم نه بابولسری درسته :vahidrk:من فکر میکنم که شما یه چیزایی بلدی اما احساس چیپینگ میکنی که بگی بلدم...این دختره ستیا کل عمرش تهرانه چون اصالتا بابلیه مازندرانی میحرفه حالا بعضیا...:icon_razz: 3
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2012 اگه تونستین فارسی بحرفین مام بفهمیم شما چی میگین؟ چشم واسه شما خواستم بنويسم فارسيش رو هم ميارم 3
Arpak 8511 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 نه بابولسری درسته :vahidrk:من فکر میکنم که شما یه چیزایی بلدی اما احساس چیپینگ میکنی که بگی بلدم...این دختره ستیا کل عمرش تهرانه چون اصالتا بابلیه مازندرانی میحرفه حالا بعضیا...:icon_razz: من بابلسریم من میدونم چی غلطِ چی درستشما کلا فکر نکن پَمن اگه میخواستم با این چیزا احساسِ چیپینگ کنم اینجا نبودم اصنچه ربطی داره؟شما درباره ی من چیزی نیدونی بیخودی اظهار نظر نکنی بهتره هااااا چشم واسه شما خواستم بنويسم فارسيش رو هم ميارم شما لطف مکنی 2
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 سلام مه چش سو،انار تي تي مه برار مهران كجه دري پسر ديار ني؟ اتا کمه دچار بخواستی بیمه ، مه حال خش نیه که بیم اینجه. گمه برار حمید و برار حسین این ارپاک اخر مازرونی یاد بگیر نیه. 1
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 من بابلسریم من میدونم چی غلطِ چی درستشما کلا فکر نکن پَمن اگه میخواستم با این چیزا احساسِ چیپینگ کنم اینجا نبودم اصنچه ربطی داره؟شما درباره ی من چیزی نیدونی بیخودی اظهار نظر نکنی بهتره هااااا شما لطف مکنی ای بابا اسا چیسه میس به میس کننی، برار حسین تو کتا برو، اینتا کیجا خله گراته هسه. از ونه امضا هم معلوم هسه.:ws28::ws28: :ws28: 2
Arpak 8511 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 سپید بزنشون ای بابا اسا چیسه میس به میس کننی، برار حسین تو کتا برو، اینتا کیجا خله گراته هسه. از ونه امضا هم معلوم هسه.:ws28::ws28: :ws28: هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: 3
Arpak 8511 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 اتا کمه دچار بخواستی بیمه ، مه حال خش نیه که بیم اینجه. گمه برار حمید و برار حسین این ارپاک اخر مازرونی یاد بگیر نیه. 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 خواخر جان تو چه شه چشه دوسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مه دندون درد کنه برار .... 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 سپید بزنشون ای به چشم ... تو غصه نخور خودم حالشونو میگیرم نفهمن از کجا خوردن ... خوبه آبجی؟ 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: راس گنه وچه بیچاره ... مرم هالی نیه اون قرمزا چیشیه وشونه معنی ... یک نفر بیه اینجه جواب پس هده هارشیم چیشیه اینا 3
ارسال های توصیه شده