shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا دیر نشده شماها هم بیاین تو ایالت گیلان :4chsmu1: آوووو آبره بوشو بوشو بچه های ما رو گول نزن 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آوووو آبره بوشو بوشو بچه های ما رو گول نزن سزکشی روا مدار و به ایالت ما در آی 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سزکشی روا مدار و به ایالت ما در آی جهان را گر بهشتي در ميان است يقينا خطه مازندران است 5 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جهان را گر بهشتي در ميان استيقينا خطه مازندران است عمو حمید هوای سر 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عمو حمید هوای سر سلام مه چش سو،انار تي تي مه برار مهران كجه دري پسر ديار ني؟ 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه تونستین فارسی بحرفین مام بفهمیم شما چی میگین؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه تونستین فارسی بحرفین مام بفهمیم شما چی میگین؟ مطمئنی نمیفهمی یا خودتو زدی به ...بابولسری کیجابه جای اون گویش شلم شوربایی که داری یه خرده مازندرانی یاد بگیر تا میای اینجا هنگ نکنی:persiana__hahaha::2525s: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مطمئنی نمیفهمی یا خودتو زدی به ...بابولسری کیجابه جای اون گویش شلم شوربایی که داری یه خرده مازندرانی یاد بگیر تا میای اینجا هنگ نکنی:persiana__hahaha::2525s: شما چی فکر میکنی؟بابولسری نه و بابلسری:vahidrk:ماشاالله حافظهگویشم خیلیم خوجل و خوب و خیلی چیزایه خوبه دیگه ست اصنشم هنگ نکردم ک...فقط متوجه نشدم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما چی فکر میکنی؟بابولسری نه و بابلسری:vahidrk:ماشاالله حافظهگویشم خیلیم خوجل و خوب و خیلی چیزایه خوبه دیگه ستاصنشم هنگ نکردم ک...فقط متوجه نشدم نه بابولسری درسته :vahidrk:من فکر میکنم که شما یه چیزایی بلدی اما احساس چیپینگ میکنی که بگی بلدم...این دختره ستیا کل عمرش تهرانه چون اصالتا بابلیه مازندرانی میحرفه حالا بعضیا...:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه تونستین فارسی بحرفین مام بفهمیم شما چی میگین؟ چشم واسه شما خواستم بنويسم فارسيش رو هم ميارم 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه بابولسری درسته :vahidrk:من فکر میکنم که شما یه چیزایی بلدی اما احساس چیپینگ میکنی که بگی بلدم...این دختره ستیا کل عمرش تهرانه چون اصالتا بابلیه مازندرانی میحرفه حالا بعضیا...:icon_razz: من بابلسریم من میدونم چی غلطِ چی درستشما کلا فکر نکن پَمن اگه میخواستم با این چیزا احساسِ چیپینگ کنم اینجا نبودم اصنچه ربطی داره؟شما درباره ی من چیزی نیدونی بیخودی اظهار نظر نکنی بهتره هااااا چشم واسه شما خواستم بنويسم فارسيش رو هم ميارم شما لطف مکنی 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام مه چش سو،انار تي تي مه برار مهران كجه دري پسر ديار ني؟ اتا کمه دچار بخواستی بیمه ، مه حال خش نیه که بیم اینجه. گمه برار حمید و برار حسین این ارپاک اخر مازرونی یاد بگیر نیه. 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من بابلسریم من میدونم چی غلطِ چی درستشما کلا فکر نکن پَمن اگه میخواستم با این چیزا احساسِ چیپینگ کنم اینجا نبودم اصنچه ربطی داره؟شما درباره ی من چیزی نیدونی بیخودی اظهار نظر نکنی بهتره هااااا شما لطف مکنی ای بابا اسا چیسه میس به میس کننی، برار حسین تو کتا برو، اینتا کیجا خله گراته هسه. از ونه امضا هم معلوم هسه.:ws28::ws28: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خواخر جان تو چه شه چشه دوسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سپید بزنشون ای بابا اسا چیسه میس به میس کننی، برار حسین تو کتا برو، اینتا کیجا خله گراته هسه. از ونه امضا هم معلوم هسه.:ws28::ws28: :ws28: هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اتا کمه دچار بخواستی بیمه ، مه حال خش نیه که بیم اینجه. گمه برار حمید و برار حسین این ارپاک اخر مازرونی یاد بگیر نیه. 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خواخر جان تو چه شه چشه دوسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مه دندون درد کنه برار .... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سپید بزنشون ای به چشم ... تو غصه نخور خودم حالشونو میگیرم نفهمن از کجا خوردن ... خوبه آبجی؟ 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: راس گنه وچه بیچاره ... مرم هالی نیه اون قرمزا چیشیه وشونه معنی ... یک نفر بیه اینجه جواب پس هده هارشیم چیشیه اینا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده