hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2012 اخی این تاپیکو ندیده بودمآزاده هستم از نوشهر خوش اومدين يادش بخيركل تابستون88 نوشهر بودم چه خوب بود مخصوصا پلاژحسيني 3
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2012 دوستان بهاراومد توي اين فصل مازندران واقعا بهشته به نظرم هر كسي مي تونه چنتا عكس از طبيعت مازندران بزاره تا باهم ببينيم و لذت ببريم 1
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2012 توي اين فصل سمت بهشهر پراززمين هاي كلزاست كه يكدست زردن كه واقعاقشنگن 5
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ماتینا هستم از ساری اخی این تاپیکو ندیده بودمآزاده هستم از نوشهر اسم اين دو عزيز هم به ليست اضافه شد 2
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 4 تیر، 2012 ماتینا هستم از ساری بهله من ايشون از قديمااا ميشناسم خوش اومديد .... 1
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2012 امير برار دني چند وقته مله نني ترجمه:داش امير نيستي ، چندوقته محل نمياي
ماتینا 4434 ارسال شده در 4 تیر، 2012 بهله من ايشون از قديمااا ميشناسم خوش اومديد .... سلام امیر خان خوبی؟ من بعد از عضو شدم دیگه نبودم تا الان 2 ماه که فعالیت دارم اومدم تو باشگاه خیلی دنبالت گشتم ولی زودتر از شما پیدات کردم 3
پسری از بابلسر 1800 ارسال شده در 26 تیر، 2012 ...........................سلام وعرض ادب به خدمت تمام هم استانی های عزیز ومحترم مازندرانی............................... . . .......................................رامین هستم مهندس شیلات ودانشجوی ارشد................................................... . . ...........................................ساکن بابلسر...البته باید بگم من از نظر محل سکونتم هم بابلی هستم هم بابلسر............................... .............خیلی دوست دارم باهم استانی های عزیزم آشناشم؟هرشخصی مایل بود برای دوستی با من باکمال افتخار درخدمت هستم؟........... ... ... .............................................................خیلی خوشحال شدم ومتشکرم........................................................ 1
shahramg 547 ارسال شده در 26 تیر، 2012 به به وچون اینجه دَینی؟ چیسه تا اسا اینتا تاپیکه ندیمه :hapydancsmil: همه ی وینگوم دوست های بابِلی و بقیه کچلیک دوستای مازرونِ مخلص هستمی 2
setiya 12665 ارسال شده در 26 تیر، 2012 به به وچون اینجه دَینی؟ چیسه تا اسا اینتا تاپیکه ندیمه :hapydancsmil: همه ی وینگوم دوست های بابِلی و بقیه کچلیک دوستای مازرونِ مخلص هستمی خار بیه تِره نشون هِدامه توام وینگوم بیی:gnugghender: 1
shahramg 547 ارسال شده در 26 تیر، 2012 پارسال همین موقع ها بود این عکسو تو حیاطمون گرفتم... دلم تنگ شده زود زود می خوام دوباره هوای بهشتی شمالو نفس بکشم... بیصاحابه دل خله تنگ هیته :icon_pf (34): 2
shahramg 547 ارسال شده در 26 تیر، 2012 خار بیه تِره نشون هِدامه توام وینگوم بیی:gnugghender: همه ته تقصیره نشتی بورم شه سره :vahidrk: 2
setiya 12665 ارسال شده در 26 تیر، 2012 همه ته تقصیره نشتی بورم شه سره :vahidrk: مِن که بتمه اینتا هفته بور، ولی هفته دیگه نشور 1
shahramg 547 ارسال شده در 26 تیر، 2012 مِن که بتمه اینتا هفته بور، ولی هفته دیگه نشور چیو نشورم؟ فردا می خواستم همه لباسارو بشورم ... میگی نشورم یعنی؟ :hapydancsmil: 2
setiya 12665 ارسال شده در 27 تیر، 2012 چیو نشورم؟ فردا می خواستم همه لباسارو بشورم ... میگی نشورم یعنی؟ :hapydancsmil: بور لینگه لو هَکن شه لباسه 1
ارسال های توصیه شده