hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2011 سلام بروبچ مازنران عزیز سلام داش میلاد خودمون چگونئه ای اخوی چرتکه رفاقتتو با خودت آوردی داداش 1
*REZA 1056 ارسال شده در 15 آبان، 2011 سلااام به روی ماه برو بچه های مازندران شب بر همگی شما خوش:ws2: 1
داريوش 2148 ارسال شده در 16 آبان، 2011 سه لام به همگي چتي هستني مه گت برارون و گته خواخرون شمه كچيك داريوش هسمه شمه بچه محل شمه بچه شهر حال كمبه بديمه امه وچون اينجه درنه بعضي ها ره دونستمه بقيه ره بديمه خشحال بيمه قربونتون برم من خيلي وقت بود كه اين جور صحبت نكرده بودم دمتتون گرم مازندراني ها شغال بيشه مازندران را .........نگيرد چون سگ مازندراني راستي بچه ها مازندراني ها يا طبري ها بايد به خودشون ببالند چون 250 سال مقابل عرب ها ايستادگي كردن و اخرين جايي بود كه مقاومت ادامه داشت 2
داريوش 2148 ارسال شده در 16 آبان، 2011 اره اسا كهي پلا كي خرمبي من وچه شاهيمه شهما مره نشناسني خرزاي 4تا دايمه شهما مره نشناسني بصورت فارسي ..خوب حالا كي ميشينيم كدو پلو بخوريم من بچه شاهي هستم شما ها منو نميشناسيد خواهر زاده 4تا دايي هستم شما ها منو نميشناسيد 2
alimec 23102 ارسال شده در 26 دی، 2011 درود بر مازندران و مازندرانی درود بر بهشهر درود بر رامسر درود بر چالوس درود بر سوادکوه درود بر... 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 26 دی، 2011 درود بر مازندران و مازندرانیدرود بر بهشهر درود بر رامسر درود بر چالوس درود بر سوادکوه درود بر... درود بر شما اخوی ... :girl_blush2: 1
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 26 دی، 2011 سه لام به همگي چتي هستني مه گت برارون و گته خواخرون شمه كچيك داريوش هسمه شمه بچه محل شمه بچه شهر حال كمبه بديمه امه وچون اينجه درنه بعضي ها ره دونستمه بقيه ره بديمه خشحال بيمه قربونتون برم من خيلي وقت بود كه اين جور صحبت نكرده بودم دمتتون گرم مازندراني ها شغال بيشه مازندران را .........نگيرد چون سگ مازندراني راستي بچه ها مازندراني ها يا طبري ها بايد به خودشون ببالند چون 250 سال مقابل عرب ها ايستادگي كردن و اخرين جايي بود كه مقاومت ادامه داشت داريوش جان به ليست اضافه شدي 29) داريوش شاهي : داريوش
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 26 دی، 2011 یه چند وقته ته جه خبر دنیه (چند وقتي است كه ازت خبري نيست) تنه سایه مه دور و ور دنیه (سايه ات دور وور من نيست ) هر کاری کمبه دل راضی نوونه (هر كاري مي كنم دلم راضي نمي شود ) کار دله شمه نظر دنیه (در كاري كه مي كنم از شما نظر نگيرم) کجه بورم خدا که ره بائورم ( كجا بروم خدايا به چه كسي بگويم) منه ماهتو مه تاج سر دنیه ( مهتاب من ، تاج سر من در كنارم نيست) تاج شاهی چه فایده دانه وقتی ( تاج شاهي چه فايده اي دارد وقتي كه ) قشنگه نگین ونه سر دنیه ( نگين طيبايش بر سرش نباشد ) کنجه من این میون چاره بهیرم ( در اين ميان من از چه كسي چاره جويي كنم ) چه وه اینجه سیمرغ پر دنیه ( چرا در اينجا پر سيمرغ نيست ) پر تش بزنم سیمرغ جه خوامبه ( اگر پر را آتش بزنم از سيمرغ مي خواهم ) چچی وسته مه یار مه ور دنیه ( كه به من بگويم براي چه يارم در كنار من نيست ) مه ره که خوش مله راه ندنی ته ( مرا كه به محله ات راه نمي دهي ) ته مله جه هم یک نفر دنیه ( از محله شما هم يك نفر وجود ندارد ) که ته جه مه ویته خبر بیاره ( كه از تو برايم خبري بياورد ) حتی اون نفرجه خبر دنیه ( حتي از آن نفر(قاصد) هم خبري نيست ) خطر دانه اسا یار مله بوردن ( در حال حاضر اگر خطر دارد كه به محله يار بروي ) الان وضع جه که بدتر دنیه ( رفتن به آنجا از وضعيت كنوني تو كه بدتر نيست ) حميد خطر هاکن یار ره برسی ( حميد خطر كن تا به يار برسي ) کمین کار دله خطر دنیه ( كدامين كار است كه در او خطر وجود نداشته باشد ) 8
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ماتینا هستم از ساری ماتينا خانم به جمع بچه هاي مازندران خيلي خوش اومدين 4
ماتینا 4434 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 ماتينا خانم به جمع بچه هاي مازندران خيلي خوش اومدين مرسی خوشحالم از آشنایی شما بچه های شمال 1
ارسال های توصیه شده