!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ درست با عمه ات بحرف پسر جان :167: معلومه که بدم نمیاد من ک قشنگ میحرفم ----> 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی شبتون بخیر باشـــــــه 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی شبتون بخیر باشـــــــه 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگیشبتون بخیر باشـــــــه دایره لغات مازندرانیتو بالا بردی خانم مهندس؟:ws2: 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دایره لغات مازندرانیتو بالا بردی خانم مهندس؟:ws2: نوچ بالا نمیره که پایین میره 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نوچبالا نمیره که پایین میره پس شیبش منفیه .. معلومه استعدادشو نداری مگه بابا مامانت تو خونه مازندرانی حرف نمیزنن؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ پس شیبش منفیه .. معلومه استعدادشو نداریمگه بابا مامانت تو خونه مازندرانی حرف نمیزنن؟ اوهوم اصن بعضی وقتا میخوایم ادا در بیاریم به من میگن تو لازم نکرده مازندرانی بحرفی اصن استعدادشو نداری:icon_razz: نوچ اصن 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اوهوماصن بعضی وقتا میخوایم ادا در بیاریم به من میگن تو لازم نکرده مازندرانی بحرفی اصن استعدادشو نداری:icon_razz: نوچ اصن آره درست میگن .. یه دفعه همه چیزو باهم قاطی میکنی بد میشه 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آره درست میگن .. یه دفعه همه چیزو باهم قاطی میکنی بد میشه مثلا چی و با چی!!؟؟ 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ تاحالا ندیدی یکی که اهل مازندرانه میخواد فارسی صحبت کنه سوتی بده مخصوصا این اخبار شبکه مازندرانو داشته باشی میخوان فارسی صحبت کنن با مازندرانی قاطی میکنن تحویل میدن. مثلا یه ینده خدایی یبار تو گزارش رادیو بجای بادمجان گفته وینگوم . اگر بخوای مازندرانی صحبت کنی ممکنه با فارسی قاطی بشه .. ولی در کل این سوتی ها هم شیرینه:ws2: 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها چرا انقدر ساري گرمه؟از معتدل و مرطوب به گرم و مرطوب تبديل شده!منم نفهميدم بالاخره مازندران جز مناطق گرمسيري حساب ميشه يا نه؟شما چيزي ميدونين؟ واااااااااااااااای هوا که گرم نیست خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی گرمه :icon_pf (34): منم قبول دارم .. به طور موقت برگشتم شاهی ... اینقده خوشحالم ... :flowerysmile: بله دیگه شاهی اومدنم خوشحالی داره سلام بچه های شاهیمنم بچه شاهیم:icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ نوچبالا نمیره که پایین میره چرا خو؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چرا خو؟؟ فکر کنم استعدادشو نداشته باشم 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مازني ها چتي هسنيييي شب شما بخير ترجمه: مازندراني ها چطوريد شبتون بخير 7 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مازني ها چتي هسنييييشب شما بخير ترجمه: مازندراني ها چطوريد شبتون بخير خار هستيم 6 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ :w70::w70::w70::w70::w70: بچه ها هوا خنک شده بارون اومد تبریک میگم... :w70::w70::w70::w70::w70: 6 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ :w70::w70::w70::w70::w70: بچه ها هوا خنک شده بارون اومد تبریک میگم... :w70::w70::w70::w70::w70: جای بسی خوشحالیست . امیدوارم امشب هم بارون بیاد 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بر همه ی شماها کجه درنی ؟ کجه بوردنی ؟ ؟ چه غیب بینی همه ؟ 3 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ما گیلانی هستیم بنا به درخواست روز افزون حمید خان , همسایه گرامی , آمدیم سلامی عرض کنیم به دوستان همسایه:dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده