Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نظر خوانندگان رو تو یه وبلاگی می خوندم، رسیدم به این : نظر از طرف : نویسنده وبلاگ هیئت متوسلین به حضرت ... سلام دوست خوبم . حالت خوبه ؟ تاحالا به این سوال فکر کردی که از ین نعمت هایی که خدا بهت داده یعنی همین سلامتی و کامپیوتر و اینترنت که داری چقدر ازش واسه خدا استفاده کردی ؟ خود من که خیلی کم حالا شما رو نمی دونم من تصمیم گرفتم و شروع کردم کمک شمارو می خوام حالا . من یه وبلاگ راه اندازی کردم شما هم به من یه لینک بده با همین یه لینکت خیلی کمکم می کنی البته به من که کمک نمی کنی در راه خدا به خودت کمک می کنی شاید یه لینک دادن 2 دقیقه طول بکشه اما حساب کن اگر روزی یه نفر به واسطه این لینک تو بیان تو وبلاگ منو یه دونه صلوات هم که بفرستند ببین چقدر ثواب بهت میرسه !!! خوبی اینترنت همینه دیگه راحت می شه باهاش گناه کرد یا راحت کلی ثواب جمع کرد. پس با هر اسمی که فکر می کنی بهتر و گیراییش بیشتر لینکم کن بعدم یه نظر تو وبلاگ بزار که متوجه بشم و حسابی شرمندت بشم . خود خدا اجرتو بده من به شما لینک می دم، ولی فرض کنیم اون یه نفری که از لینک من وارد وبلاگت شد، صلوات نفرستاد هیچ، چهارتا فحش آبدارم داد. اونوقت تکلیف چیه ؟ گناهش به حساب کی نوشته می شه ؟ بالاخره باید حساب کتابا روشن باشه ! سوال بعد اینکه غیر از کامپیوتر و اینترنت دیگه چه نعمت هایی خدادادی هست که می شناسی؟ آقایون از دین استفاده می کنن برای کسب و کارشون. خیلی هم کار خوبی می کنن. شایسته قدردانی هم هستند. اون پولی هم که ازش در میارن به قول مهران مدیری همش صرف کمک به کودکان بی سرپرست می شه ! دیگه انصافا تو حساب کتاب های خدا دخالت نمی کنن. ول حالا شما که رییس دفتر خدایی، پارتیت هم کلفته، می شه واسه من یه وقت از عزراییل بگیری ؟ 16 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28::ws28: آییییییییییییییییییییی مردم از خنده... 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ دیروز سوار یه ماشین کرایه ای بودم دیدم یه تسبیح بلند رو آویزون کرده بود جلو آینه. میگم این چیه ؟ گفت: اینو یکی از زوّار مالیده به قبر ام البنین و مقدس شده. منم اینو زدم اینجا که ام البنین کمکم کنه تا تصادف نکنم و چشم شور دیگران منو نگیره. آنقدر قشنگ و توپ اند که آدم میمونه و فقط نیگاشون میکنه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده