رفتن به مطلب

آیا با اعدام قاتل داداشی موافقید؟

آیا قاتل داداشی باید اعدام بشه؟  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا قاتل داداشی باید اعدام بشه؟

• 35
    • 17
    • 7

ارسال های توصیه شده

البته اردوگاه اجباری هم باتوجه به کارای ما بر اساس رابطه بجای ضابطه در کشور ما نسبت به کشور های دیگه برای برخی از این افراد باز هم کارایی نخواهد داشت.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 122
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بیشتر این افراد اگر اون کار رو هم نمیکردند در نهایت یه روز یا یکی دیگه با چاقو میزدشون میمردند یا گوشه ی خیابون در اثر مواد مخدر...

زندگی حیوانی...

حالا که گفتی میبینم که خیلی ازینا تو جامعه هست و ما شاید بشناسیمشون ولی تاحالا توجهی نکردیم

مشکل اصلی سیستم قضایی کشوره که باید اصلاح بشه و تا زمانی که اینکار صورت نگیره ما همین مشکلات رو داریم...

باید مثل خیلی از کشور های دیگه اردوگاه های کار اجباری ساخته بشه و از اینها کار بکشند... دلیلی نداری چنین آدمی به این راحتی ها در یک لحظه بمیره و راحت بشه یا در زندان ابد برای خودش بخوره و بخوابه...

ولی به نظر من مشکل فرهنگه

تو کشور کره فیلماشون همه رو آرامش و گذشت تاکید داره. حتی چاقوی خونی اگه تو فیلمشون باشه شطرنجیش میکنن

بعد فیلمایی مثل جومونگشونو میفرستن این طرف با اون همه صحنه های آدم کشی خون ریزی :icon_pf (34):

وقتی مسئولین احمق باشن جامعه تو مسیر اشتباه حرکت میکنه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم.:icon_gol:

ولی وقتی کل یک سیستم مشکل داشته باشه و با خون و خون ریزی به جایگاه کنونیش رسیده باشه نباید انتظار داشته باشیم که سیستم قضاییش یا هر سیستم دیگش کارآمد باشه.

کشور کره شمالی یه کشور نظامیه به نظر من البته و اکثر مجازاتها و قضاوتهاش بیشتر بر اساس قوانین نظامی و در راستای تحقق اهداف خودشون هست و با اکثر کشور ها متفاوت هستند.

درسته... ما هم انتظار نداریم که اینها درست عمل کنند یا تغییری بدند...

منظورم این بود که راه برون رفت از این بهران ناامنی که داره هر روز گسترده میشه تغییر کلی نگاه سیستم قضایی به مسئله ی "مجازات" هست... وگرنه مسلما انتظار نداریم که تغییری پیش بیاد...

به هر حال من همیشه با اعدام مخالف بودم... به نظرم بی تاثیر هست...

کشور کره ی شمالی هم بله یکی (شاید بدترین) از بدترین دیکتاتور های جهان هست... اون اردوگاه ها هم برای جنایت کار ها در اون کشور ساخته نشدند بلکه برای کسانی هستند که با حکومت مخالفت کردند... ولی به هر حال اون سیستم کارایی فوق العاده ای داره و میشه از اونها برای جنایت کارهایی اینچنینی در ایران استفاده کرد...

در آمریکا هم detention center هایی هست که از زندانیان کارهای خیلی سنگینی میکشند و بخور بخواب معنایی نداره (برعکس زندان های ما)...

هدف از یک سیستم اینچنینی در حقیقت جدا کردن این افراد از جامعه هست...

• Like 4
لینک به دیدگاه

من کلا با اعدام مخالفم ولی در مورد این موضوع خاص نمیتونم هیچ نظری بدم و فکر میکنم هیچکدوم از ما در جایگاهی نیستیم که راجع به زنده بودن یا مردن انسانی نظر بدیم. در واقع به نظر من هیچ انسانی حق اینو نداره که جان دیگری رو بگیره. و فکر میکنم اگر قراره اشد مجازات برای کسی انجام بشه همون حبس ابد با کار اجباری بهترین و عاقلانه ترین گزینه است.

هر چند که به نظرم اون بچه که مرتکب قتل شده اگر عفو هم بشه دیگه نمیتونه تو این مملکت زندگی کنه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
زندگی حیوانی...

حالا که گفتی میبینم که خیلی ازینا تو جامعه هست و ما شاید بشناسیمشون ولی تاحالا توجهی نکردیم

ولی به نظر من مشکل فرهنگه

تو کشور کره فیلماشون همه رو آرامش و گذشت تاکید داره. حتی چاقوی خونی اگه تو فیلمشون باشه شطرنجیش میکنن

بعد فیلمایی مثل جومونگشونو میفرستن این طرف با اون همه صحنه های آدم کشی خون ریزی :icon_pf (34):

وقتی مسئولین احمق باشن جامعه تو مسیر اشتباه حرکت میکنه...

دقیقا... توی جامعه زیادند... ولی حتما باید یکی رو سر ببرند تا ما اونها رو ببینیم...

مشکل ما که فرهنگی هست... در اون شکی نیست...

مسلما انتظار نمیره که مسئله توسط یک ارگان یا با یک تغییر کلی حل بشه...

ولی مسئله ی پیشگیری جداگانه و مسئله ی مجازات ها هم باید جداگانه تغییر بکنه (ما که کلا پیشگیری نمیدونیم چیه... دولت هم داره همه چیز رو بدتر میکنه)

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته... ما هم انتظار نداریم که اینها درست عمل کنند یا تغییری بدند...

منظورم این بود که راه برون رفت از این بهران ناامنی که داره هر روز گسترده میشه تغییر کلی نگاه سیستم قضایی به مسئله ی "مجازات" هست... وگرنه مسلما انتظار نداریم که تغییری پیش بیاد...

به هر حال من همیشه با اعدام مخالف بودم... به نظرم بی تاثیر هست...

کشور کره ی شمالی هم بله یکی (شاید بدترین) از بدترین دیکتاتور های جهان هست... اون اردوگاه ها هم برای جنایت کار ها در اون کشور ساخته نشدند بلکه برای کسانی هستند که با حکومت مخالفت کردند... ولی به هر حال اون سیستم کارایی فوق العاده ای داره و میشه از اونها برای جنایت کارهایی اینچنینی در ایران استفاده کرد...

در آمریکا هم detention center هایی هست که از زندانیان کارهای خیلی سنگینی میکشند و بخور بخواب معنایی نداره (برعکس زندان های ما)...

هدف از یک سیستم اینچنینی در حقیقت جدا کردن این افراد از جامعه هست...

ولی من با اینم مخالفم

اینجور جاها بدتر روحیه خشن آدما رو تقویت میکنه و روحیه انسانیشونو کمرنگ

فک کن اونی که ازش بیرون بیاد چه جور آدمیه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
البته اردوگاه اجباری هم باتوجه به کارای ما بر اساس رابطه بجای ضابطه در کشور ما نسبت به کشور های دیگه برای برخی از این افراد باز هم کارایی نخواهد داشت.

عجیبه ها... ولی خوب منم همین فکر رو میکردم قبلا...

ولی الان دارم به این نیتجه میرسم که این شل گیری ها و بی توجهی ها به قوانین و مسائل مختلف که در چنین محیط هایی (به جاهای دیگه کاری ندارم) به وجود میاد نتیجه ی یک جهش اجتماعی در ارتباط بین اینها نیست... بلکه به نظر میاد دستورات از بالا هستند... یک سیستم مدیریتی هست...

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولی من با اینم مخالفم

اینجور جاها بدتر روحیه خشن آدما رو تقویت میکنه و روحیه انسانیشونو کمرنگ

فک کن اونی که ازش بیرون بیاد چه جور آدمیه...

قرار نیست کسی از اونجا بیرون بیاد دوست عزیز...

اون افراد باید اعدام میشدند و نشدند... به جاش به چنین مراکزی فرستاده میشند...

یعنی جایگزینی اعدام با زندان مادام العمر...

• Like 2
لینک به دیدگاه
قرار نیست کسی از اونجا بیرون بیاد دوست عزیز...

اون افراد باید اعدام میشدند و نشدند... به جاش به چنین مراکزی فرستاده میشند...

یعنی جایگزینی اعدام با زندان مادام العمر...

گرفتم....

خوب حالا با فرستادن قاتل داداشی به اردوگاه کار اجباری و سنگین تا آخر عمرش موافقی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته که بایستی یک نگرش کلی در برخی قوانین و زیر ساختهای کشور صورت بکیره تا بتوانیم آینده رو تضمین کنیم وگرنه اگه همه خلاف کارها رو اعدام کنن باز هم خلاف کاری پیدامیشه ج.ن همواره محیط زندگی در تشکیل شخصیت آدمها موثر بوده و هست.

البته با دستور از بالایی ها موافقم جایی که فوتبال و برد باخت های تیم ملی از قبل تعیین بشن و ما افکار مردم هم بازی بشه نباید انتظاری بیش از این داشت.

این کشور نیاز به انقلاب فکری و فرهنگی داره که همراه با عمل باشه نه در حرف.

• Like 3
لینک به دیدگاه
البته که بایستی یک نگرش کلی در برخی قوانین و زیر ساختهای کشور صورت بکیره تا بتوانیم آینده رو تضمین کنیم وگرنه اگه همه خلاف کارها رو اعدام کنن باز هم خلاف کاری پیدامیشه ج.ن همواره محیط زندگی در تشکیل شخصیت آدمها موثر بوده و هست.

البته با دستور از بالایی ها موافقم جایی که فوتبال و برد باخت های تیم ملی از قبل تعیین بشن و ما افکار مردم هم بازی بشه نباید انتظاری بیش از این داشت.

این کشور نیاز به انقلاب فکری و فرهنگی داره که همراه با عمل باشه نه در حرف.

دقیقا منظور همینه...

ممنون...

• Like 2
لینک به دیدگاه
گرفتم....

خوب حالا با فرستادن قاتل داداشی به اردوگاه کار اجباری و سنگین تا آخر عمرش موافقی؟

صد در صد موافقم...

این افراد باید ایزول بشند و برای نونی که میخورند و فضایی که برای زندگی در اختیارشون هست پول پرداخت کنند بدین شکل که دولت از اونها کار بکشه و درآمد حاصل خرج نگهداری از خودشون میشه و اگر باز هم درآمدی بود به خزانه ی دولت میرسه...

• Like 2
لینک به دیدگاه

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=638864#post638864

در راستای بحث تالار پیشنهاد میکنم به لینک فوق هم یه نگاهی بی اندازید و نظرات خود رو بیان کنید.

به نظرتون کدام یک درست می گویند؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم اعدام برای بعضی از افراد نیازه.

وارد اردوگاه کار هم که بشه میزنه 4 نفر دیگه رو ناکار میکنه!

کسی که قمه میزنه ، سوییچ ماشین طرف رو برمیداره و در عین بیخیالی در میره به نظر نمیرسه امیدی به برگشتش به عنوان یه آدم سالم به اجتماع وجود داشته باشه.

کسی که چاقو کشی میکنه ، اسید پاشی میکنه و تنها دلیلش جواب رد یه دختر هست ، 100% با اطلاع قبلی از عاقبت کارش اقدام به انجام این کار میکنه . پس با این حساب اگه باز هم شرایطش پیش میاد دست به همچین کاری میزنه! حتی در اردوگاه کار و زندان و . . .!

اولین کار اینه که جامعه از وجود این نوع افراد پاک بشه و بعد از اون ، شروع به بازسازی و ترمیم محیط کنیم.

یه سوال : فرض کنید روح الله داداشی ، برادر شما بود و اینطوری کشته میشد! راضی میشدین بره اردوگاه کار ، کار کنه!؟

من که راضی نمیشدم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
صد در صد موافقم...

این افراد باید ایزول بشند و برای نونی که میخورند و فضایی که برای زندگی در اختیارشون هست پول پرداخت کنند بدین شکل که دولت از اونها کار بکشه و درآمد حاصل خرج نگهداری از خودشون میشه و اگر باز هم درآمدی بود به خزانه ی دولت میرسه...

ولی به نظر من کسی که دچار جنون آنی شده و کسی که با خودش چاقو حمل میکنه مشکل روانی یا فرهنگی داره و کاملا با کسی که با خونسردی جنایت میکنه متفاوته...

مخصوصا اینکه سنش هم انقدر کم باشه و تحت تاثیر جامعه و محیط زندگی هم قرار گرفته باشه...

این جور افراد امکان اصلاح و ادامه زندگی سالم رو دارن و اعدام و کارای مشابه اعدام براشون خیلی ظالمانست...

اینا با اون کسی که با خونسردی میلگردو کف پای طرف میذارن و میکوبن تا از زانوش بزنه بیرون و فیلمشو برا خانوادش میفرستن قابل مقایسه نیستن...

• Like 3
لینک به دیدگاه

من در کل در مورد قصاص نظری ندارم ...

ولی در این مورد موافقم ...

چون به نظر من بیشتر جامعه ی فعلی ایران با اعدام موافقند و وقتی ببینند یه همچینی کسی که چنین فردی رو کشته داره هنوز با نفس هاش هوا رو آلوده میکنه ، میفهمند که ارزش جون آدم پایین اومده ...

و هر اتفاقی بیوفته ، چاقو میکشه به قصد کشتن طرف ...

• Like 5
لینک به دیدگاه

اولین کار اینه که جامعه از وجود این نوع افراد پاک بشه و بعد از اون ، شروع به بازسازی و ترمیم محیط کنیم.

یه سوال : فرض کنید روح الله داداشی ، برادر شما بود و اینطوری کشته میشد! راضی میشدین بره اردوگاه کار ، کار کنه!؟

من که راضی نمیشدم.

دوست من موقع رانندگی همش با مردم درگیر میشه و بوق میزنه و بد و بیراه میگه دلیلشم اینه که چرا طرف پیچید جلوم... چرا به آیینش توجه نکرد... چرا وسط خیابون مسافر سوار کرد و ازینجور حرفا...

بهش میگم درگیر شدنت با مردم چه فاییده ای داره؟ مگه میتونی رانندگی همه ی شهرو درست کنی؟ میخوای با چند تاشون درگیر بشی؟ همه اینجوری شدن...

وقتی تعداد افرادی که عاقبت کارشون براشون اهمیتی نداشته باشه خیلی خیلی زیاد میشه دیگه امکان پاکسازی وجود نداره. باید به فکر اصلاح ریشه ای بود...

--------------

با سوالتم اصلا موافق نیستم. مثل آخوندا سوال میکنی وقتی میخوان صورت مسئله رو پاک کنن...

قرار گرفتن تو اون شرایط باعث میشه بیشتر احساسی فکر کنی تا عقلی...

• Like 4
لینک به دیدگاه

اکثر کسایی که تو اردوگاه هجباری کار فرستاده میشن همه قاتل و آدم کش و جنایتکار هستند.

اگه اونجاهم بزنن همدیگر رو بکشن هیچ فرقی نمی کنه بحالشون چون یکی عین خودش رو کشته.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اعدام هیچ فایده ای نداره، کاملا مشخصه که این همه اعدام هیچ تاثیری نداشته و هر روز هم داره این مسائل توی جامعه بیشتر میشه...

به نظر من نباید اعدامش کنند...

مشکل باید از جای دیگه ای حل بشه...

من کلا ترجیح میدم همون سیاستی رو استفاده کنیم که کره ی شمالی استفاده می کنه... اردوگاه کار...

:w16::a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...