رفتن به مطلب

خودشم نمیدونه چقد دهن لقّه .

Fakur

ارسال های توصیه شده

راستی نظر شما در مورد افراد فضول و سخن چین و دهن لق چیه؟

نمونه شو میتونین مثال بزنین.

من چوب یه همچین آدمی رو خوردم و 6 ماه تلاشم به باد رفت.

قضیه ش هم اینه :

یه پروژه در مورد تولید چمن طبیعی به روش مشابه موکت طراحی کرده بودم که یکی دید و لو داد و اون یکی هم بنام خودش ثبتش کرد. اینم که لو داده بود یه سهمی هم بهش رسید.

لعنت به هر چه آدم دهن لق و سخن پراکنه.

انگار اگه لال بشن میمیرند.

• Like 22
لینک به دیدگاه

ای بابا

.......

آدم باید خودش رو نگه داره

این آدم ها همه جا هستند

اسمش رو دهن لق نمیشه گذاشت

بیشتر سوء استفاده کرده تا دهن لقی :banel_smiley_4:

• Like 11
لینک به دیدگاه

فکور جان دست رو دلم نزار که خونه. :icon_pf (34):

چه ضربه ها که از همین دهن لقی اطرافیانم نخوردم. مادر بزرگم یه ضرب المثل خیلی بی تربیتی راجع به همین دهن لقی میزد که جاش نیست که بگم ولی به حق میگفت. خدا بیامرزدش.

• Like 7
لینک به دیدگاه
فکور جان دست رو دلم نزار که خونه. :icon_pf (34):

چه ضربه ها که از همین دهن لقی اطرافیانم نخوردم. مادر بزرگم یه ضرب المثل خیلی بی تربیتی راجع به همین دهن لقی میزد که جاش نیست که بگم ولی به حق میگفت. خدا بیامرزدش.

:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هیچکدوم

ضرب المثل رو میدونم

تا اونجا که من میدونم : میگن در مثل و ضرب المثل مناقشه نیست.

حالا یکیتون بگید تا لااقل این دل من خنک بشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا اونجا که من میدونم : میگن در مثل و ضرب المثل مناقشه نیست.

حالا یکیتون بگید تا لااقل این دل من خنک بشه.

دهن لق زو بردن جهنم ........ :ws3:

منم دوس دارم بدونم :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

این مشکل از آدمای دهن لق نیست... به نظر من اونا بی تقصیرن...مقصر اصلی خود ماهاییم که خیلی از مرز های

خصوصی خودمون رو برای آدما می شکنیم...در واقع یه آدم دهن لق داره به وظیفش عمل می کنه و غیر از این نمی شه

ازش انتظار داشت!!! :ws31:

فکر می کنم ما خودمون به وظیفه راز داری برای افکار و عقاید دنیامون عمل نمی کنیم..:flowerysmile:

• Like 8
لینک به دیدگاه
نظر خاصی ندارم ولی خودتون الان با زبان زیبای پارسی همه چی رو لو دادید...:icon_redface:

خوب اون دیگه لو رفته. گفتنش هم چیزی رو عوض نمیکنه. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

این مشکل از آدمای دهن لق نیست... به نظر من اونا بی تقصیرن...مقصر اصلی خود ماهاییم که خیلی از مرز های

خصوصی خودمون رو برای آدما می شکنیم...در واقع یه آدم دهن لق داره به وظیفش عمل می کنه و غیر از این نمی شه

ازش انتظار داشت!!! :ws31:

فکر می کنم ما خودمون به وظیفه راز داری برای افکار و عقاید دنیامون عمل نمی کنیم..:flowerysmile:

تو این قضیه من این آدم رو استخدام کرده بودم که برام کار کنه . برا همین هم همه فوت و فن های کار رو میدید. بعد که خوب یاد گرفته بود رفته بود یه جائی بعریف کرده بود که اونام سریعا روش کارکردن و به ثبتش هم رسوندن و دستم موند تو حنا.

نمیشد راز داری کرد. جلو چشم طرف داشتیم کارمونو میکردیم . تحقیقات انجام میدادیم. شکل راز و راز داری نبود.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این ادمی که شما در بالا ازش نام بردی دهن لق نبوده جاسوس بوده و منتظر فرصت تا بتونه یه چیزی از شما بکنه

ادم فضول کسیه که تو زندگیت چشم میگردونه تا حرف برای پچ پچ پشت سرت رو داشته باشه

ادم دهن لق هم ادمیه که نیتونه از حرفهایی که خودت بهش میگی محافظت کنه

ادم دهن لق هم زیاده دور اطارفت رو نگاه کنی کلی میبینی:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این ادمی که شما در بالا ازش نام بردی دهن لق نبوده جاسوس بوده و منتظر فرصت تا بتونه یه چیزی از شما بکنه

ادم فضول کسیه که تو زندگیت چشم میگردونه تا حرف برای پچ پچ پشت سرت رو داشته باشه

ادم دهن لق هم ادمیه که نیتونه از حرفهایی که خودت بهش میگی محافظت کنه

ادم دهن لق هم زیاده دور اطارفت رو نگاه کنی کلی میبینی:w16:

قرار بود تا طرح تکمیل نشده و به نام خودمون ثبتش نکردیم جائی چیزی ازش نگیم. این آدم یه جائی حرف این پروژه رو پیش کشیده بود و بقیه ماجرا.دهن لقیشو که میگم تو این مورد بوده که بیچاره م کرد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

یه دختری تو فامیل ما هست خیلی دهن لقه خیلی که میگم یعنی واقعا خیلیاااااااااااااااااااااااااااااااا

کافیه یه مطلبیو بهش بگی و یه ساعت بهش زمان بدی تمام فامیل خبر دار میشن حتی اقوامی که تهرانم هستن به لطف خبرگزاری ایشون زودتر از همیشه خبردار میشن.

خیلی بده این اخلاق.

اولا که ارزش خودشو پیش همه میاره پایین دوما کسی دیگه بهش اعتماد نمیکنه و جلوش حرفی نمیزنه سوما باعث ایجاد کدورت بین افراد میشه.

خیلی بده...

البته تعداد افراد دهن لق و کلا حرف پراکن فامیل ما نسبتا زیاده ولی این دختره دیگه زده رو دست همه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

بهش بی اعتماد می شم....یه جوری هم بهش می فهمونم که دیگه بهش هیچ حرفی رو نمی زنم و بهش اعتماد ندارم.

اتفاقاً چند روز پیش یه همچین اتقاقی برایم افتاد.

چند روز پیش یکی از دوستام بهم گفت مهناز فلانی...اون ماجرا رو می دونه؟ گفتم ها؟ چه طور؟ گفت اون روزی اومده هر چی داشته و نداشته ریخته رو....گفتم بروووووووووووو؟ گفت به جون خودم...

گفتم این دیگه عجب آدمه دهن لقیه... :icon_razz:

من درستش می کنم...یه جوری حالشو می گیرم که خودش نفهمه از کجا خورده :banel_smiley_4:

زنگیدم بهش گفتم: ببین یه موضوعی هست..اوووم نمی خوام کسی بدونه...می شه بهت اعتماد کنم بگم؟

گفت آره 100%...گفتم خیالم راحت باشه دیگه؟ گفت آره...اوکیه.... بعد هی ازش پرسیدم ببین چایی درز نکنه و اینا....موضوع رو خیلی مهم چلوه دادم...در صورتی که می خواستم فقط یه دستی بزنم.!

گفت شک نکن...نگی پشیمون می شی....:w16:

بعد یه کم مِن مِن گفتم: نه...منصرف شدم...بی خیال...:ws37:

کارد می زدی خونش در نمی یومد:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...