Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ دلم تنگشه...7ماهه... خدابزرگه... 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ مثل اعتراف به قتلی كه نكردهام دوستت دارم، مثل ماندن روی حرفهایی که نگفته باشم مثل توبههای دروغین، مثل شکنجه، مثل کابوس، مثل ترکِ وطن، مثلِ آوارگی، مثل زندگی با کسی که تا ابد دوستش نخواهم داشت، دوستت دارم... آنقدر بیمنطق و بیفلسفه دوستت خواهم داشت که آخر مجبور شوی دوستم داشته باشی... 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ گاه دلتنـــــــگ می شوم دلتنـگتر از تمام دلتنگـــــــــی ها حسرت ها را می شمارم و باختن ها وصدای شکستن را ... نمیدانم من کدامین امید را ناامید کردم وکدام خواهش را نشنیدم وبه کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگــــــــــــــــم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ دلم بدجور گرفته از دانشگاه.... خدایا کمکم کن یه ترمم بگذرونم... متنفرم... 2 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ آدم ها لالت می کنند... بعد هی می پرسند... چرا حرف نمی زنی این خند دار ترین نمایشنامه ی دنیاست.. . 7 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ تمام سپاس من از کسی ست ... که به من نیاز نداشت ، اما .... فراموشم نکرد ... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ دلم سکوت کرده... به احترام کسی که.... سکوتی فراتر از تصور هرکس.... ارتفاع چشمم رو انقدر زیاد کردم... کسی که ازش افتاد.... دیگه هیچوقت دیده نشه... 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ از هر آدمی به اندازه ی شعورش انتظار داشته باشید ، حداقل اینطوری کمتر عذاب می کشید ! ٠•●ஜ میشل فوکو ஜ●• 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ خدایا... به بزرگیت قسم، توعکسهای دست جمعی، جای هیچ پدر مادری روخالی نذار....! 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ گناه نکردی زن شدی... دستانت با ظرافتش، موهایت با بلندیش، صدایت با آرامشش، گونه هایت با سرخیش، پوستت با لطافتش، عشقت با دلتنگیش، معنا دارد، نمی دانم چرا این روزها همه فراموش کردند زن بودن معجزه است، نه یک اتفاق ساده که روزی هزار بار می افتد 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ هــمــديــگــر را فــرامــوش نـکنـيـم شــايد ســالـهـا بـعـد در گــذر جــاده هــابـي تفـــاوت از کـنــار هــم بگــذريــم و بــگويـيـم آن غــربـيـه چـقـدر شــبيـه خـاطـراتـم بود 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ دوست داشتن یعنــــی: اونی که اگه صــــــد دفعه هم ناراحتــــش کنی هربار میـــــــگه این دفعه آخـــــریه که می بخشــــــمتو بازم با اخـــــم میاد توی بغــــــلت... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ بدجور دلم گرفته...از همه...خدایا کمکم کن... هیچ حرفی ندارم... 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ سوال: چرا زن نمیگیره؟؟ چرا بچه دار نمی شن؟؟ این چی بود پوشیده بود؟؟ چرا مدل موهاش اینطوری بود؟؟ چرا ادامه تحصیل نداد؟؟ چرا از فلان چیز خوشش میاد؟؟ چرا نظرش در مورد اون مسئله، این بود؟؟؟ چرا و چرا و چرا ؟؟؟ چواب: چون اون یه آدم مستقل هست و خودش برای زندگیش تصمیم می گیره. شما هم خودت برای خودت تصمیم بگیر و ... "دخالت ممنوع" 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده