atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ عکســـــت را نگــــاه میکنــــم آخ کــــه ایــــن عکـــس پیـــر نمیشـــود امــــــا ، پیـــــــرم میکنــــد 5 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیالـت راحـت باشـد , چیــزی نشـده یک شکسـت عاطفـی سـاده ؛ دوستـش داشتـم , دوستـم داشت دوستـش دارم , دیگـر دوستــم نـدارد مانـــــده ام , رفتـــــه ... هستـــــم , ولــــی او نیـــست به همیـن سادگی ... فقــــط ... فقـط یک نفــر ایـن حـوالی بـدجــــوری... سیگـــــــــاری شده.... خداجونم خودت دردم میدونی خسته ام خیلی خسته...به هیچ کس جز خودت امیدی ندارم.....میدونم اگه خودت نخوای نمیشه...خدا جونم......جوابم بده.... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ پیک ها همه بالا...!بسلامتی تمام ارزوهای برباد رفتمون بسلامتی تمام دلای شکستمون بسلامتی تمام تنهایی ها و بی کسی هامون بسلامتی تمام بدبختی ها و دلبریدنامون بسلامتی تمام اشکهای شبانمون بخورین بسلامتی روزی که همه مشکی پوشیدن و ما سفید روزی که ما روی دستایه رفیقامونیم روزی که همه پشتمون داد میزنن(لا اله الا الله) نوش... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ آرامتــر تكــآنــَـش دهیـــد !! مـَـرگــ ِ مـَـغــزے شــدهـ .. چــیـزے بـرآے إهــدا نــدآرد .. بــآیــد زودتــر دَفــטּ شــوَد .. اِحـســآســَمـ اســتـ !! تــآ همــیـن دیــروز زنــده بـــود .. خــودمـ دیــدَمـ ، كــَــســے لـِــهــَــش كــرد و رفـــتـــ .. 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ چــ ه زخـــــــــم هایی بر دلــــم خورد تافهمیـــدم هیـــچ نوازشی بی درد نیست!!! لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ تا حالا تنها جایی نشستی؟بی سروصدا تو خودت اروم شکستی؟ حس خجالت بشینه رو چهرت از اینکه فکر کنی اضافه هستی؟ تا حالا شده دلت بگیره و بخوای زودتر بمیری؟ حتی واسه گریه کردن اشکی نمونه که بریزی؟ تا حالا شده چیزی ببینی که دلت بخواد کور بشی و نبینی؟ واسه پنهون کردن گریه هات زیر بارون بدون چتر بشینی؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ خیانت نکردم گله نکن.... وقتی تو جاخالی دادی بغلم کرد که زمین نخورم.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ خطش را عوض کرد... من ماندم و "دوستت دارم"هایی که هیچ وقت تحویل داده نشد.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ حرف او که میشود.... من چه ناشیانه ادعای بی تفاوتی میکنم.... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ دیر باریدی باران دیر... من مدت هاست در نبودن کسی خشکیده ام.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ میشنوی؟؟؟....؟؟؟ دیکر صدای نفسم نمی آید.... به دار کشیده مرا بغض نبودنش.... 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ دلم گرفته....خیلیییییییییییییییییییییییی کاش خدا صدامو بشنوه. خدایا صدام میاد اون بالااااااااااااااااااااااااا؟ 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا...ممنونم بابت همه چی... ولی آخه چرا بلاتکلیفم.... چرا قدرتم کم شده... خدا یادت میاد منو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ﭼﯽ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ؟؟؟؟؟ - ﺍﮔﺮ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺍﻋﺼﺎﺏﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﻣﻮﺯ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﮐﻠﯿﻪ ﺗﺎﻥ ﺳﻨﮓ ﻧﺴﺎﺯﺩ، ﺯﺭﺩﺁﻟﻮﺩ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. - ﺍﮔﺮ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥﺗﺎﻥ ﺑﺎﻻﺳﺖ، ﻛﺸﻤﺶ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. - ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺳﺮﻭﺻﺪﺍﯼ ﻣﻌﺪﻩ ﺭﻧﺞ ﻣﯽﺑﺮﯾﺪ، ﻣﺎﺳﺖ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺳﺮﻓﻪ ﻣﯽﻛﻨﯿﺪ، ﻋﺴﻞ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. - ﺍﮔﺮ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﯽﻛﻨﯿﺪ، ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪﺍﯼ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺗﺮﺳﯿﺪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ، ﻛﻠﻢ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﻣﺸﻜﻞ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ، ﺍﻧﺠﯿﺮ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺭﯾﺤﺎﻥ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﺩﭼﺎﺭ ﺳﻮﺯﺵ ﻣﻌﺪﻩ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﭼﺎﯼ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ بهﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﻭستشان ﺩﺍﺭﯾﺪ. ده ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﻣﯿﺸﻮﺩ: ۱ - ﻧﺨﻮﺭﺩﻥ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ۲ - ﭘﺮﺧﻮﺭﯼ ۳ - ﺩﺧﺎﻧﯿﺎﺕ ۴ - ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﻗﻨﺪ ﻭ ﺷﻜﺮ ۵ - ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ ﻫﻮﺍ ۶ - ﻛﻤﺒﻮﺩ ﺧﻮﺍﺏ ۷ - ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﺳﺮ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﻮﺍﺏ ۸ - ﻛﺎﺭ ﻛﺸﯿﺪﻥ ﺍﺯ ﻣﻐﺰﺗﺎﻥ در ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ۹ - ﻛﺎﻫﺶ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﻣﺜﺒﺖ ۱۰ - ﻛﻢ ﺣﺮﻓﯽ ﭘﺮﻭﻓﺴﻮﺭ ﻣﺠﯿﺪ ﺳﻤﯿﻌﯽ ﭘﺪﺭ ﻣﻐﺰ ﺩﻧﯿﺎ 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ دلم تنگه زمستونه مردم از گرمااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دارم چکه چکه کم میشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده