Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ بغضم نمی اومد با ابنکه دلم گرفته بوو میخندیدم خدایا میدونم همه چیزو خوب میدونق واسه همینه میخندم بهت اعتماد دارم 7 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ کاش زندگی از آخر به اول بود…پیر بدنیا می آمدیم…آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیمسپس کودکی معصوم می شدیم و درنیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم… 8 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ دلگیرم از دنیآ و روزگآرش از بی کسی هآ و سکوت هآ! این منم که اینگونه خسته ام منی که همیشه خوب بودم و خندآن منی که خنده هآیم مثآلی بود به مثآل ضرب المثل! نمی توآنی بفهمی و البته عجیب هم نیست برآیم! چون “تـو”، “من” نیستی! پس لطفا قضآوتم نکن... 7 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ماهی هرگز با دهان بسته صيد نميشود رازهایت را فاش نکن, بعضی ها در آرزوی صید یک اشتباه در انتظار تو نشسته اند. 7 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ دکتر نیستم!اما به تو پیشنهاد میکنم که شاد باشی!خورشيد،هر روز صبح،بخاطر زنده بودن من و تو طلوع ميکند! هرگز، منتظر" فرداى خيالى" نباش.سهمت را از" شادى زندگى"، همين امروز بگير. فراموش نکن "مقصد"، هميشه جايى در "انتهاى مسير" نيست! "مقصد" لذت بردن از قدمهايیست، که برمى داريم! چایت را بنوش!نگران فردا مباش،از گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها...... 7 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ به گمانم یادت پنجره ی احساسم را میکوبد ، چرا که در دلم هوای دلتنگی به پاست... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ مــي خــواهــم کمــي بــروم آن ســوي دنيــا! آنجــا کــه آسمــان، پنجــره بيشتــر دارد و خــدا هــم، ديــدي بهتــر… 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دلم زندگی مخواهد دلتنگ میشود.... 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ خسته نباشی به خودم که اعتماد کردم و سوختم.... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ يه وقتايي حقيقت بايد مثل پتک بخوره تو صورتت تا باورش کني 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ چیزی که نیستم میخوام باشم.... چیزایی که نمیخوام بشنوم.... چیزایی که نمیخوام تحمل کنم... خیلی چیزا هست ولی نمیشه گفت 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ شد کوچه به کوچه جستجوعاشق او شد با شب و گریه روبرو عاشق او پایان حکایتم شنیدن دارد من عاشق او بودمو او عاشق او 7 لینک به دیدگاه
rezvaneh24 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ هیچ وقت . . . برای نگه داشتن کسی که فرق تو با بقیه رو نمی فهمه تلاش نکن 4 لینک به دیدگاه
rezvaneh24 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ انقدر به خودت اعتماد داشته باش که از کسانی که آزارت می دهند به راحتی بتوانی دل بکنی ... گاهی بعضی ها فقط کارشان چیدن آرزو های شماست . . . 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.. چه تلخ است قصه عادت!! 5 لینک به دیدگاه
rezvaneh24 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ کاش آنجا بدون من مثل این جا بدون تو بود ... 4 لینک به دیدگاه
rezvaneh24 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ برای من همین خوبه بگیرم رد دنبالتو ببینم هر کجا می رم از اونجا رد شدم با تو 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ او را که رو به نور می رود دیگران تاریک می بینند..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده