Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعضی وقتا حتی نمیتونی ....هرچی دل تنگت میخواد بگی....ن اینکه نخوای...نمیتونی....... 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گاها مجبوريم لازمه لذت ميبريم كه شب تا ديروقت بيدار بمونيم و البته لذت داره. منتها روزش خراب ميشه كسل ميشيم و كيفيت پايين. كاش رابطه ي مستقيمي بود بين لذت شب زنده داري و لذته طول روز 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کودکی را دوست داشتم! روزهایی که به جای دلم سر زانو هایم زخمی بود.... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زندگی تلخ نیست........زهرماره.......... 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آبراهام لینكلن: * همه كس می توانند بدبختی را تحمل كنند، اگر می خواهید اخلاق كسی را امتحان كنید به او قدرت بدهید. 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ستاندال: * در تنهایی و عزلت هرچیزی را می توان كسب كرد به استثنای شخصیت. 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همیشه افرادی هستند كه تو را می آزارند، با این حال همواره به دیگران اعتماد كن و فقط مواظب باش كه به كسی كه تو را آزرده، دوباره اعتماد نكنی. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من دارم سعی میکنم ، همرنگ جماعت شوم ! امّا میشود کمکم کنید ! ؟ آی جماعت ! شما دقیقا " چه رنگی هستید............ 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اگر همه می توانستند از استعدادهای خود درست بهره بگیرند،دنیا همان بهشت موعود می شد که همه می خواهند....محمد زکریای رازی 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ طول کشیدن معالجه را دو سبب خواهد بود : نادانی پزشک ، یا نافرمانی بیمار 3 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ حس و حالم خوش نیست همه چی داغونه یکی باید باشه تو رو برگردونه .... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ آخ خدا بدجور دلم یه چیز جدییییییید میخواد... عروووووسی... خدایا خودت برادرم راضی کن زن بگیره... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ در خواب اگر ببوسمت آیا حلال نیست؟کاری که برخلاف شریعت نکرده ام..... 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﺎﺑﯿﻨﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﺁﻫﻨﮓ ﮔﻮﺵ ﮐﺮﺩ ﺑﺎ ﯾﮏ ناشنوا ﻣﯿﺸﻪ ﺷﻄﺮﻧﺞ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻣﻌﻠﻮﻝ ﺫﻫﻨﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﺭﻗﺼﯿﺪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﻗﺪﻡ ﺯﺩ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺁﺩﻡ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺭﻭﯼ ﻭﯾﻠﭽﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﺣﺮﻑ ﺯﺩ ﻭﻟﯽ ﺑﺎ کسانی که در ظاهر آدم هستن ﻧﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺣﺮﻑ ﺯﺩ،ﻧﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩ ،ﻧﻪ ﻗﺪﻡ ﺯﺩ ﻭ ﻧﻪ ﺷﺎﺩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩ ﺩﺭﺩ من ، ﺯﯾﺎﺩ ﺷﺪﻥ ، همین آدم نماهاست ........ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده