.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خواب دیدم نیستی... تعبیر آمد میرسی... هرچه من دیوانه بودم ... "ابن سیرین" بیشتر...!!! (شاعر:امیرعلی سلیمانی) 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ دلم تنگ بود واسه خودم... با این بارون تواوج دلتنگی... یه تلنگر شد واسه خودم... عالیه... دلم راضیه از این "من" 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ امان از دلها وقتی که دم میکنند وقتی که میجوشند امان از مادرها وقتی در چهلم پسرانشان چای میآورند + نه به این اندازه، اما دلم خیلی گرفته 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ زنی را دیدم؛ می خواست یک زن باشد. زن به معنای خود بودن نه زنی که نماد زنانگی باشد. 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ چنان دل کندم از دنیا که شکلم شکل تنهایی ست ببین مرگ مرا در خود که مرگ من تماشایی ست ... 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ ای دنیا ، من از تو بی حیا تر ام. من کم نمیارم ! :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ ﺁﺩﻡ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺍﯼ ﻧﯿﺴﺘﻢ؛ ﺍﻣﺎﺍﺯﺁﻧﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﭘﺎﯾﺒﻨﺪﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ. ﺍﺯﺁﻧﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺭﺍﺑﻪ ﭼﺎﻟﺶ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ. ﺍﯾﻨﻬﺎﺑﺮﺍﯼ هیچکس ﻭﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﺍﺭﺯﺷﯽ ﻗﺎﺋﻞ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ. ﻓﺮﯾﺐ ﻇﺎﻫﺮﺭﻭﺷﻨﻔﮑﺮﺷﺎﻥ ﺭﺍﻧﺨﻮﺭﯾﺪ. ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﺧﻮﺩﺭﺍﻭ ﻋﻘﻞ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﺷﻤﺎﺭﺍﺩﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ﻫﯿﭻ ﻣﯽ ﭘﻨﺪﺍﺭﻧﺪ. ﺍﯾﻨﺎﻥ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺰﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ. ﭼﺮﺍﮐﻪ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ... ﺁﺩﻡ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺍﯼ ﻧﯿﺴﺘﻢ؛ ﺍﻣﺎﺍﺯﺁﻧﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯﺣﺪﻣﺬﻫﺒﯽ ﺍﻧﺪﻣﯿﺘﺮﺳﻢ. ﺍﺯﻫﺮﺩﯾﻦ ﻭﺁﺋﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﺪ،آنانﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﺁﺋﯿﻦ ﻣﺬﻫﺐ ﺧﻮﺩﺭﺍﺭﺍﻩ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ. ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻏﯿﺮﺍﺯﺧﻮﺩ ﻭ ﻫﻢ ﮐﯿﺸﺎﻧﺸﺎﻥ،ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍﮐﺎﻓﺮﻣﯽ ﺍﻧﮕﺎﺭﻧﺪ. ﻓﺮﯾﺐ ﻇﺎﻫﺮﺧﺪﺍ ﺗﺮﺳﺸﺎﻥ ﺭﺍﻧﺨﻮﺭﯾﺪ. ﺷﻤﺎﺭﺍﺩﺭﻧﻬﺎﯾﺖ،ﮐﺎﻓﺮ می پندﺍﺭﻧﺪ. ﺍﯾﻨﺎﻥ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺰﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ. ﭼﺮﺍﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺭﮔﺎﻩ ﺧﺪﺍﯾﺸﺎﻥ ﺗﻮﺑﻪ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﮐﺮﺩ... ﺁﺩﻡ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺍﯼ ﻧﯿﺴﺘﻢ؛ ﺍﻣﺎ، "ﺧﺪﺍ" ﻫﻤﻪ ﺩﺍﺭﺍﯾﯽ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ... 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ این یک جنون منطقی است که ... میخواهمت هنوز... . . . +افشین یداللهی 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن ۱- آنهایی که منتظر شکست تو هستند تا “به تو” بخندند ۲- آنهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا “با تو” بخندند..!! 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به یاد داشته باشید دقیقا درهمان حالی که میگوید تسلیمم شخص دیگری که درحال نظاره این موقعیت است باخود میگوید چه فرصت بزرگی!!! لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حرف ها سه دسته اند : دسته ی اول : گفتنی ها هستند دسته ی دوم : نوشتنی ها هستند دسته ی سوم : قورت دادنی ها هستند ...! اولی : آرامت می کند ، دومی : سبکت می کند اما دسته ی سوم : دق ات میدهد ... 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلم میخواد داد بزنم بگم درد میکنه قلبم اما به خاطر خداجونم میخندم 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به كساني كه به شما حسادت مي كنند، احترام بگذاريد، اينها كساني هستند كه از صميم قلب معتقدند شما بهتر از آنها هستيد...!! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلم هزار تا حرف داره کجا بگم که خدا بهتره بشنوه میدونم همه شو خوب میدونه اما دل دیگه طاقت نداره 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی خدا بخواهد بزرگی آدمی را اندازه بگیرد , متر را به جای قدش دور قلبش میگیرد.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلم گرفته بود امروز.... شکست الان عین.... من فقط... نمیخوام حرف بزنم... بخدا آرزومه سنگ بشه دلم... خدایا کمکم کن... من ضعیف نیستم.... 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خبرنگاری به دکتر شریعتی گفت : استاد، سیگار نکشید طول زندگی آدم رو کوتاه می کنه .. در جواب گفت: من به عرض زندگی فکر می کنم نه طول آن !! 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آنکه شادی را پاک می کند ، روان آدمیان را به بند کشیده است . حکیم ارد بزرگ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﯼ ﻣﻦ ﮔﺬﺷﺖ!.. ﺣﺘﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺩﺭﮔﺬﺷﺖ… ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﻣﺎﻫﻬﺎ ﻭ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺳﻮﮔﻮﺍﺭﯼ ﻭ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩﻡ….. ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﻢ ﺭﺍ ﺯﯾﺮ ﻭ ﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺍﯼ ﮐﺎﺷﻬﺎﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﮔﻔﺘﻢ!.. ﻭﻟﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺲ ﺍﺳﺖ! ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺮﻭﻋﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﻭ ﺣﺲ ﻧﺎﺏ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﺪﻥ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده