Tamana73 28835 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 دلم تنگ روزاییه که باید شیطون بودم و نبودم...کاش هیچوقت اروم نبودم. 3
yade dirooz 1814 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست 2
e.t 1423 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 این روزا بیشتر از خدا در خواست میکنم که اگه گناهی مرتکب شدم ببخشه و زود تر ببرتم پیش خودش ... امیدوارم اجابت کنه 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 سعی نکن متفاوت باشی! فقط "خوب باش" خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است... 3
yade dirooz 1814 ارسال شده در 14 اسفند، 2014 به سراغ من اگر می آیید؛ نرم و آهسته بیایید؛ مبادا که ترک بردارد؛ چینی نازک تنهایی من... 2
mherdad 3826 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 زنگ انشا بود...موضوع انشا:شجاعت یعنی چه؟ همه مشغول نوشتن شدند,ناگهان جوانی برخواست, برگه اش را سفید تحویل داده بود.پشتش نوشته بود: شجاعت یعنی این. 1
mherdad 3826 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 مهربان باش مردم اغلب بی انصاف، بی منطق و خود محورند، ولی آن ها را ببخش. اگر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند، ولی مهربان باش. اگر موفق باشی دوستان دروغین و دشمنان حقیقی خواهی یافت، ولی موفق باش. اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند، ولی شریف و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باش. آنچه را در طول سالیان بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند، ولی سازنده باش. اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند، ولی شادمان باش. نیکی های درونت را فراموش می کنند، ولی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باش. بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد. و در نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان « تو و خداوند» است نه میان تو و مردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
nika2 77 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور، که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويند با اين همه عمری اگر باقی بود طوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان! 2
Rose6 865 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 باز باران با ترانه ... میخورد بر سقف قلبم ... باورت شاید نباشد ... این دلم تنگ است برایت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
*atefeh* 13017 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 چرا فکر می کنی چون دختری باید همیشه غمگین باشی؟ شکست خورده باشی؟! عزیز من! یاد بگیر که تو دختری! یاد بگیر تو کلاس بذاری! تو ناز کنی ! ... ... ... اون خیلی بیجا می کنه تورو ناراحت کنه! خیلی بیخود می کنه اشکتو دراره! اصلا برا چی به یه موجود مذکر اجازه می دی شادی زندگیتو ازت بگیره؟! این اسمش عشق نیست به خدا! خودتو گول نزن! کسی که عاشق توئه، هرگز نمی تونه غمتو ببینه! چه برسه به اینکه خودش عامل غمت باشه!! دختر باش! دخترونه ناز کن! دخترونه فکر کن! دخترونه احساس کن! دخترونه استدلال کن! دخترونه زندگی کن! اما بدون غم رو به اشتباه توی فرهنگ دخترونه ی تو جا دادن 6
e.t 1423 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 همکلاسی غم های من چه زود گذشت ترم باهم بودن شاگرد اول عشق تو شدی و من باز هم مشروط چشمــــانت شدم 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 دلم تنگ روزاییه که باید جز خودم هیچکس برام مهم نمیشد...سلامتیم.. 4
Fiyuna 296 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 مطمئن باش برو ضربه ات کاری بود دل من سخت شکست و چه زشت به من و سادگی ام خندیدی به من و عشقی پاک که پر از یاد تو بود وبه یک قلب يتيم که خیالم می گفت تا ابد مال تو بود تو برو برو تا راحت تر تکه های دل خود را آرام سر هم بند زنم 3
yade dirooz 1814 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 قطره قطره اگر چه آب شدیم ابر بودیم و آفتاب شدیم ساخت ما را همان که می پنداشت به یکی جرعه اش خراب شدیم هی مترسک کلاه را بردار ما کلاغان دگر عقاب شدیم ما از آن سودن و نیاسودن سنگ زیرین آسیاب شدیم گوش کن ما خروش و خشم تو را همچنان کوه بازتاب شدیم اینک این تو که چهره می پوشی اینک این ما که بی نقاب شدیم ما که ای زندگی به خاموشی هر سوال تو را جواب شدیم دیگر از جان ما چه می خواهی ؟ ما که با مرگ بی حساب شدیم 3
Fiyuna 296 ارسال شده در 24 اسفند، 2014 آهاااای پتروس کجایی ؟!!! شکافی در چشمهایم پیدا شده ...! دیر برسی ! بجان خودم دنیا را آب می برد . . . 3
ارسال های توصیه شده