*mehrsa* 14558 ارسال شده در 2 مهر، 2014 مثل اعتراف به قتلی كه نكردهام دوستت دارم، مثل ماندن روی حرفهایی که نگفته باشم مثل توبههای دروغین، مثل شکنجه، مثل کابوس، مثل ترکِ وطن، مثلِ آوارگی، مثل زندگی با کسی که تا ابد دوستش نخواهم داشت، دوستت دارم... آنقدر بیمنطق و بیفلسفه دوستت خواهم داشت که آخر مجبور شوی دوستم داشته باشی... 5
mherdad 3826 ارسال شده در 6 مهر، 2014 گاه دلتنـــــــگ می شوم دلتنـگتر از تمام دلتنگـــــــــی ها حسرت ها را می شمارم و باختن ها وصدای شکستن را ... نمیدانم من کدامین امید را ناامید کردم وکدام خواهش را نشنیدم وبه کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگــــــــــــــــم 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 11 مهر، 2014 دلم بدجور گرفته از دانشگاه.... خدایا کمکم کن یه ترمم بگذرونم... متنفرم... 2
Rose6 865 ارسال شده در 18 مهر، 2014 آدم ها لالت می کنند... بعد هی می پرسند... چرا حرف نمی زنی این خند دار ترین نمایشنامه ی دنیاست.. . 7
Rose6 865 ارسال شده در 18 مهر، 2014 تمام سپاس من از کسی ست ... که به من نیاز نداشت ، اما .... فراموشم نکرد ... 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 مهر، 2014 دلم سکوت کرده... به احترام کسی که.... سکوتی فراتر از تصور هرکس.... ارتفاع چشمم رو انقدر زیاد کردم... کسی که ازش افتاد.... دیگه هیچوقت دیده نشه... 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 22 مهر، 2014 از هر آدمی به اندازه ی شعورش انتظار داشته باشید ، حداقل اینطوری کمتر عذاب می کشید ! ٠•●ஜ میشل فوکو ஜ●• 5
mherdad 3826 ارسال شده در 24 مهر، 2014 خدایا... به بزرگیت قسم، توعکسهای دست جمعی، جای هیچ پدر مادری روخالی نذار....! 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 24 مهر، 2014 گناه نکردی زن شدی... دستانت با ظرافتش، موهایت با بلندیش، صدایت با آرامشش، گونه هایت با سرخیش، پوستت با لطافتش، عشقت با دلتنگیش، معنا دارد، نمی دانم چرا این روزها همه فراموش کردند زن بودن معجزه است، نه یک اتفاق ساده که روزی هزار بار می افتد 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 26 مهر، 2014 هــمــديــگــر را فــرامــوش نـکنـيـم شــايد ســالـهـا بـعـد در گــذر جــاده هــابـي تفـــاوت از کـنــار هــم بگــذريــم و بــگويـيـم آن غــربـيـه چـقـدر شــبيـه خـاطـراتـم بود 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 26 مهر، 2014 دوست داشتن یعنــــی: اونی که اگه صــــــد دفعه هم ناراحتــــش کنی هربار میـــــــگه این دفعه آخـــــریه که می بخشــــــمتو بازم با اخـــــم میاد توی بغــــــلت... 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 آبان، 2014 بدجور دلم گرفته...از همه...خدایا کمکم کن... هیچ حرفی ندارم... 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 13 آبان، 2014 سوال: چرا زن نمیگیره؟؟ چرا بچه دار نمی شن؟؟ این چی بود پوشیده بود؟؟ چرا مدل موهاش اینطوری بود؟؟ چرا ادامه تحصیل نداد؟؟ چرا از فلان چیز خوشش میاد؟؟ چرا نظرش در مورد اون مسئله، این بود؟؟؟ چرا و چرا و چرا ؟؟؟ چواب: چون اون یه آدم مستقل هست و خودش برای زندگیش تصمیم می گیره. شما هم خودت برای خودت تصمیم بگیر و ... "دخالت ممنوع" 3
ارسال های توصیه شده