رفتن به مطلب

ملی گرایی

Ha.Mi.D

ارسال های توصیه شده

چند تا سوال

1-آیا شما یک فرد ملی گرا هستید؟

2-اگه هستید چرا؟اگه نیستید چرا؟

3-اگه هستید نظرتون راجع به افرادی که ملی گرا نیستند چیه؟اگه نیستید نظرتون راجع به افراد ملی گرا چیه؟

به امید ایرانی ازاد:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

روزگار ملی گرائی دیگه سپری شده. مگه اونجا ها که یه عده بخوان به ملیت انسان گیر بدهند که برای لحظه ای انسان مجبور میشه رل ملی گرائی رو بازی کنه. این ملتی که اکثریتشون آئین گرا شده اند رو نمیشه تو جمع ملت تعریفشون کرد . پس ملی گرائی با این ملت راه به جائی نمیبره.

• Like 7
لینک به دیدگاه
روزگار ملی گرائی دیگه سپری شده. مگه اونجا ها که یه عده بخوان به ملیت انسان گیر بدهند که برای لحظه ای انسان مجبور میشه رل ملی گرائی رو بازی کنه. این ملتی که اکثریتشون آئین گرا شده اند رو نمیشه تو جمع ملت تعریفشون کرد . پس ملی گرائی با این ملت راه به جائی نمیبره.

اما من یه فرد ملی گرا هستم.اینو چی میگی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
اما من یه فرد ملی گرا هستم.اینو چی میگی؟

90% کار ها و رفتار هامون عربی مآب شده. چگونه ملی گرا شدی؟ یکم از باور ها و کار هایت بگو تا ببینم چه جور ملی گرایی هستی. حتی شماره پلاک خودروی شما هم با نثر اعداد عربی نوشته میشه. بسم الله که گفتی یعنی ملی گرایی بی ملی گرایی . باید بگی بنام خدا

صلوات هم که بفرستی دیگه پاک عرب میشی. یعنی شما این کار ها رو انجام نمیدی؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

کدام ملی گرائی حاضره وقتی بابا مامانش از دنیا رفت بدون تشریفات عربی اونو دفنش بکنه؟

کدام ملی گرائی حاضره بدون گفتن متن عربی توسط ملا عقد ازدواج جاری کنه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
کدام ملی گرائی حاضره وقتی بابا مامانش از دنیا رفت بدون تشریفات عربی اونو دفنش بکنه؟

Man hazeram

• Like 3
لینک به دیدگاه

من ملی گرا به اون صورت نیستم ولی حاضرم. چون خانواده م صدسال همچین چیزی رو قبول نمیکنن، برا مرگ ترجیح میدم جسدم بسوزه، واسه ازدواج هم کاش تو یه کشور غربی زندگی میکردم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

براي من چند تا خط فرضي به اسم مرز اصلا مهم نيست ، مليت يك امر نهادينه در وجود آدم نيست، تعصب روي همچين چيزي خيلي بيخوده ، اگر تعصبي باشه بايد روي مسائل ذاتي هر كس باشه ، تعصب روي چيزي كه ممكنه روزي اصلا وجود نداشته باشه معني نداره ، البته منظور من از تعصب ، تعصب كوركورانه نيست

• Like 4
لینک به دیدگاه
90% کار ها و رفتار هامون عربی مآب شده. چگونه ملی گرا شدی؟ یکم از باور ها و کار هایت بگو تا ببینم چه جور ملی گرایی هستی. حتی شماره پلاک خودروی شما هم با نثر اعداد عربی نوشته میشه. بسم الله که گفتی یعنی ملی گرایی بی ملی گرایی . باید بگی بنام خدا

صلوات هم که بفرستی دیگه پاک عرب میشی. یعنی شما این کار ها رو انجام نمیدی؟

نه عزیزم من مسلمون نیستم.نه بسم الله میگم نه صلوات میفرستم

از خدامه که این اتفاق برام بیفته

اصلا نمیشه ملی گرای مطلق بود نه اینکه نخواهیم ها کلا نمیشه

چرا نمیشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه عزیزم من مسلمون نیستم.نه بسم الله میگم نه صلوات میفرستم

از خدامه که این اتفاق برام بیفته

چرا نمیشه؟

مام از خدامونه ولی ممکن نیست. چون 60 درصد رفتار و کردار و فرهنگمون عربی شده و اون 40 در صد هم یه جورائی تحت تاثیر همون عربیت ها قرار داره. پس ممکن نمیشه.

هویت ایرانی داشته باشی باید زردشتی بشی. البته ما یهودی با هویت اصیل ایرانی هم داریم. خلاصه اینکه ایرانی بودن فقط یه اسمه. ما همه فرهنگمون و افکارمون عربی شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مام از خدامونه ولی ممکن نیست. چون 60 درصد رفتار و کردار و فرهنگمون عربی شده و اون 40 در صد هم یه جورائی تحت تاثیر همون عربیت ها قرار داره. پس ممکن نمیشه.

هویت ایرانی داشته باشی باید زردشتی بشی. البته ما یهودی با هویت اصیل ایرانی هم داریم. خلاصه اینکه ایرانی بودن فقط یه اسمه. ما همه فرهنگمون و افکارمون عربی شده.

چرا بحث و مذهبی میکنی؟من هیچ دینی ندارم.

من بحثم رو ایرانی بودن و ایرانی موندن هست.فارغ از زمان و مکان.

یه سوال:

چه کسایی اینجا نژاد ایرانی رو برترین نژاد میدونن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا بحث و مذهبی میکنی؟من هیچ دینی ندارم.

من بحثم رو ایرانی بودن و ایرانی موندن هست.فارغ از زمان و مکان.

یه سوال:

چه کسایی اینجا نژاد ایرانی رو برترین نژاد میدونن؟

مخاطب من شما نیستی عزیزم. این مذهب هم نمیذاره کسی ایرانی بمونه. ایرانی با فرهنگ عربی صحیح تره. من نظرم رو گفتم.

کسی نمیتونه بگه من تمام و کمال ایرانی ام. ایرانی بودن به شناسنامه نیست. به فرهنگه.

بحث برتری نژادی هم خیلی وقته تو دنیا منسوخ شده.

تاپیک که میزنی باید تحمل نظرات مخالف رو هم داشته باشی.یکم دقت کنی متوجه اون چیزایی که گفتم میشی. اگه با دید بیطرفی بخونی.

عزت زیاد و دیگه مزاحمتون نمیشم. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ملی گرا؟

ایران پر از قومیت ها هست اول باید حق و حقوق اونها کلا معلوم بشه و بدونند چیکاره اند و فرهنگ مادریشون کجاست بعدش به طرف ملی گرایی سوق پیدا می کنند .

من خودم زیاد ملی گرا نیستم ولی ایران و آزربایجان و فرهنگ و ربونه مادریمو دوست دارم ولی به خیلی از برخوردهای نامناسب نسبت به فرهنگ و اصلیتم هنوز اعتراض دارم و همین خاطر کمی ملی گرایی ام متزلزل هست.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مخاطب من شما نیستی عزیزم. این مذهب هم نمیذاره کسی ایرانی بمونه. ایرانی با فرهنگ عربی صحیح تره. من نظرم رو گفتم.

کسی نمیتونه بگه من تمام و کمال ایرانی ام. ایرانی بودن به شناسنامه نیست. به فرهنگه.

بحث برتری نژادی هم خیلی وقته تو دنیا منسوخ شده.

تاپیک که میزنی باید تحمل نظرات مخالف رو هم داشته باشی.یکم دقت کنی متوجه اون چیزایی که گفتم میشی. اگه با دید بیطرفی بخونی.

عزت زیاد و دیگه مزاحمتون نمیشم. :icon_gol:

:w58:مگه من چی گفتم که شما ناراحت شدین؟

توی نوشتن هم از کلمات عربی و یا غربی استفاده می کنیم

شما به زبان پهلوی صحبت می کنی؟

نه عزیز.اما نمیشه این کار رو کرد؟

فقط ملي گرا بودنم خوب نيست هیتلر هم فكر می‌کرد ملی‌گراست

نتيجه اش شد المان نازي ، فاشيسم

مگه تنها ملی گرای دنیا هیتلر بود؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:مگه من چی گفتم که شما ناراحت شدین؟

نه عزیزم ناراحت که نه.

شما میگید بحث رو مذهبیش نکنم. منم میگم این هویت با همین مذهب از بین رفته. هر چقدر هم ادامه بدم نظرم عوض نخواهد شد. موضوع اینه . :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه عزیزم ناراحت که نه.

شما میگید بحث رو مذهبیش نکنم. منم میگم این هویت با همین مذهب از بین رفته. هر چقدر هم ادامه بدم نظرم عوض نخواهد شد. موضوع اینه . :icon_gol:

ببین دوست من.من خودم تنفر دارم از اسلام.منم میدونم هر اتفاقی که میفته تو کشور ما ریشه اش اسلام هست.اما اینجا میخوام به صورت نژادی بحث کنم نه مذهبی.

من میخوام بدونم کسی اینجا هست که نژادش رو برترین نژاد بدونه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...