هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ با يكي از بچه هاي فاميل به يه مهموني شبانه رفته بودم شب حوالي ساعت يك بود اغلب داشتن پاسور بازي ميكردن دود سيگار هم فضاي خونه رو پركرده بود حداقل تا اون موقعه كه اونجا بودم فقط همين چيزا بود البته يه تعداد ادماي جديد وارد ميشدن يه تعداد ميرفتن اغلب جووناي هم سن و سال ،مرتب و به تناوب سيگار تعارف ميكردن تو اون جمع يكم ناجور بود گفتن سيگاري نيستم اما به هر زحمتي بود زير اون نگاه هاي تحقير اميزشون ما كلمه نميكشم رو به دفعات گفتيم ،به نظر شاد و بزله گو ميرسيدن منم تقريبا تو اين مورد دوس داشتم همرنگشون باشم با اينكه ميدونستم اين جور موقعه ها شاديها چندان عميق نيست و يه جورايي سطحيه ...برا اينكه از حالت لالموني و گنگي در بيام از يكيشون كه خوش سرزبون تر بود پرسيدم فلسفه اين پاكت سيگاراي مچاله شده چيه كف اتاق ، رو ميز ؟ اونم سيگار به دهان يه نگاه عاقل اندر صفيحيانه به ما كرد و گفت اينا پراز فلسفه انداصلا فلسفه ازشون میجکه ...اینجوری نشون میده پاکتای مچاله خالین دیگه لازم نیس نگاه کنی ببینی سیگار توش هست یا نه بعد با گفتن مچالتيممم رفييييييق همه زدن زير خنده و شوري به پا شد عجيب !!! ما هم خنیدیم الکی کلا فلسفه مچالگی فلسفه عجیبیه محصوصا وختی ادما دچارش شن !! 16 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من یه بار دچار این فلسفه شدم چند سال پیش 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ خوشم میاد بچه ها مولانا وار از هر چیزی برای مثال زدن استفاده میکنن :4chsmu1: در مورد سوالت به نظرم خیلی ها همین بلا به سرشون میاد و مچاله میشن و دیگه حتی فرصت امتحان شدن رو از دست میدن شاید دوستان محترم موتاد تابلو از این دسته باشن یا بعضی از اقایونی که تو طول روز ای ی دو سه باری عاشق میشن یا بعضی خانمایی که... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ آدم مچاله که زیاده کافیه یه خورده دور و اطرافت رو با دقت نگاه کنی! 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ البته کاری به بد و خوب بودن این حور جاها ندارم اون فلسفه مچالگی ادما هم یه چیز نسبی و شخصیه شاید ما از همه مچاله تر باشیم فقط از این موقعیت ها حرصم میگره که به زور میخوان ادمو وادار به یه کاری کنن مث سیگار کشیدن در ست مث عروسی هی میان به زور میکشنت وسط دستت رو میکرن کرباتت رو میکشن هلت میدن که برقصی ....اخه برادر من ،اقای محترم ،مرد حسابی ،مردک، دیونه هیچ فکر نمی کنی رقصیدن دل خوش میخواد بلد بودن میخواد یه دلیل بهتر ی به جز هل دادن و کشیدن میخواد .!!!؟ شاید یکی روش نشه ! اون تعارف سیگار هم همیمجوریه هرکی بخواد بر میداره دیگه چرا اینقد تعارف میکنن؟؟ لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من هنوز موچاله نشدم... ما له شدیم. تنمون یکم داغه حالیمون نیست. 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ما له شدیم. تنمون یکم داغه حالیمون نیست. بزار دلم خوش باشه بابا جان... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ موقع جراحي قلب امكان دارد بيمار حين عمل بميره و پزشك بيهوشي بگه ديگه بي فايده است بر نميگرده و جراح هم تاييد كنه و و بگه خاليش كنيد يعني اينكه سر ساكشن را فرو كني تو دهليز قلب و همه خون طرف رو بكشي و همه خون را توي مخزن ساكشن زخيره كني خودم نديدم اما شنيدم طرف خالي خالي ميشه يه جوراي مچاله مچاله مثه يه تيوپ پنچره دوچرخه با اين تفاوت كه ديگه نميشه پرش كرد و راه انداختش اينم يه تعريفي از خالي شدنه ديگه ! 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ هروقت میخوام خودمو خالی کنم گوشیم رو میکوبم تو دیوار یا از پنجره پرتش میکنم تو خیابون... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده