Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اما هنوز کسی به سوال پست اول این تاپیک پاسخ نداده چرا یه سری از جریانات سیاسی به دنبال این هستن که مردم رو مارک ایرانی یا اسلامی بزنن ؟ سر این قضیه پشت درهای بسته یه جورایی گیس و گیس کشی هم شده شما که میدونی چرا نمیگی ما هم بدونیم؟! :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ شما که میدونی چرا نمیگی ما هم بدونیم؟! :icon_pf (44): گوشتو بیار جلو . . . نه جلوتر . . . . . به کسی نگیا آفرین لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ مهم ترین مسئله تو این دنیا انسان بودنه ، همه افراد دنیا انسان اند ، اما انسان بودن به ظاهر بستگی نداره این رفتار آدم هاست که انسان بودنشون رو نشون میده ! درسته من ایرانی ام ولی دلیل نمیشه حتما بگم که هویت ایرانی بهترینه ، درسته مسلمانم ولی بازم دلیل نمیشه بگم اسلام بهترینه ، انسان های زیادی هستند که نه ایرانی اند و نه مسلمان ولی انسان اند ! من هم سعی می کنم انسان باشم ! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مهم ترین مسئله تو این دنیا انسان بودنه ، همه افراد دنیا انسان اند ، اما انسان بودن به ظاهر بستگی نداره این رفتار آدم هاست که انسان بودنشون رو نشون میده ! درسته من ایرانی ام ولی دلیل نمیشه حتما بگم که هویت ایرانی بهترینه ، درسته مسلمانم ولی بازم دلیل نمیشه بگم اسلام بهترینه ، انسان های زیادی هستند که نه ایرانی اند و نه مسلمان ولی انسان اند ! من هم سعی می کنم انسان باشم ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده