Neutron 60966 ارسال شده در 29 مهر، 2011 اما هنوز کسی به سوال پست اول این تاپیک پاسخ نداده چرا یه سری از جریانات سیاسی به دنبال این هستن که مردم رو مارک ایرانی یا اسلامی بزنن ؟ سر این قضیه پشت درهای بسته یه جورایی گیس و گیس کشی هم شده شما که میدونی چرا نمیگی ما هم بدونیم؟! :icon_pf (44): 3
Bernabeo 1062 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2011 شما که میدونی چرا نمیگی ما هم بدونیم؟! :icon_pf (44): گوشتو بیار جلو . . . نه جلوتر . . . . . به کسی نگیا آفرین
The Idealist 1526 ارسال شده در 30 مهر، 2011 مهم ترین مسئله تو این دنیا انسان بودنه ، همه افراد دنیا انسان اند ، اما انسان بودن به ظاهر بستگی نداره این رفتار آدم هاست که انسان بودنشون رو نشون میده ! درسته من ایرانی ام ولی دلیل نمیشه حتما بگم که هویت ایرانی بهترینه ، درسته مسلمانم ولی بازم دلیل نمیشه بگم اسلام بهترینه ، انسان های زیادی هستند که نه ایرانی اند و نه مسلمان ولی انسان اند ! من هم سعی می کنم انسان باشم ! 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 مهم ترین مسئله تو این دنیا انسان بودنه ، همه افراد دنیا انسان اند ، اما انسان بودن به ظاهر بستگی نداره این رفتار آدم هاست که انسان بودنشون رو نشون میده ! درسته من ایرانی ام ولی دلیل نمیشه حتما بگم که هویت ایرانی بهترینه ، درسته مسلمانم ولی بازم دلیل نمیشه بگم اسلام بهترینه ، انسان های زیادی هستند که نه ایرانی اند و نه مسلمان ولی انسان اند ! من هم سعی می کنم انسان باشم ! 1
ارسال های توصیه شده