terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ عزت و احترامی که ایران و ایرانی زمان قبل از انقلاب در صحنه های بین المللی داشت محال ممکنه طی چند قرن اینده بازیابیم من کلا مخالف مقایسه این دولت متحجر بی بن و ریشه!با حکومت شاه هستم یا هر حکومت دیگری!این حکومت با طالبان و حماس فقط قابل قیاس هست!به نظرم اگر همان حکومت برقرار میبود الان وصف حال ایران و ایرانی طور دیگر بود رابطه با اسرائیل بی نهایت بهتر و مفید تر از رابطه با اعراب است البته با حماس و سوریه و گروهک تروریستی حزب الله!در مقایسه با بخش بخش تاریخ و حکومت ها هیچ حکومتی از حکومت فعلی روسیاهتر نبوده! 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینا سوالاییه که مدتهاست برام مطرح شده فکر میکنید هویتتون اسلامیه یا ایرانی ؟ دلیلتون برا انتخاب هر کدوم چیه ؟ به نظرتون چرا یه سری از جریانات سیاسی رو این دو هویت دست گذاشتن ؟ من هویتم انسانیه ،و این رو از هویتی که دینم اسلام و کشور عزیزم ایران برای من به ارمغان آوردند برداشت کردم 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگر نظرسنجی قابل مشاهده نبود، شک نکن هویت اسلامی بیشتر رای میاورد. تجربه تو اون تاپیک روزه بهم ثابت کرد،جمعیت خاموش چه تو دنیای مجازی چه واقعی خیلی تعدادشون بیشتره. جمعیتی که اصلا کاری نداره دینش از اساس درسته یا غلط،فقط میدونه دینش بهترینه و او موظفه همه احکامشو اجرا کنه. همچنین چون پایه اعتقاداتش ضعیفه و با چندتا سوال ممکنه بنیان فکریش به هم بریزه و از این موضوع هم به شدت میترسه،تو اینجور جاها نمیاد. فقط تو جاهایی که نظرسنجی مخفی باشه،به اسلام عزیز رای میده و میره..... کشور ما فعلا تو دست اینجور آدم هاست...... شاید حرفت تا حدودی درست باشه .. اما من به یه نکته ی دیگه هم اشاره میکنم، که چرا همه جرات ابراز نظر رو ندارن ؟ برو تو همین تاپیک روزه بررسی کن به اونایی که اعتقادشون روزه گرفتن بود چقدر توهین شد! حفظ شدن احترام ، با ارزش ترین داراییه یه شخصه ...من خودم به شخصه در زندگی واقعی ام عزت نفس بالایی دارم و رفتارم جوریه که کسی به خودش اجازه نده بهم توهین کنه .. اما اینجا سعی کردم تا اونجا که میشه خودم رو درگیر نکنم که خدای نکرده نه دل کسی بشکنه و نه جو مسموم بشه... اما شاید برای همه مقدور نباشه خودشون رو کنترل کنن... پس ترجیح میدن از دور به قضیه نگاه کنن 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگر هیچیش رو نمیدونید پس چرا دارید ازش ایراد میگیرید ؟ چطوری از چیزی که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارید و نمیدونید چطوری انجام شده دارید ایراد میگیرید ؟ من اگر اینها رو میگم دقیقا ازش خبر دارم و میدونم چرا انجام شده و چرا فلان کار باید میشد... و میتونم دلیل بیارم و راه حل بدم... شما هم اگر میگید نباید میشد و اشتباه بود باید بتونید همین کار رو بکنید... در ضمن در بحث جدی کسی شکلک نمیزاره... بهتون تبریک میگم که متفاوت هستید... ببخشید تو بحثتون دخالت کردم . اما چون اینجا گفتگو آزاده با اجازه یه سوال میپرسم برام جالبه که شما چطور می تونی از همه ی چم و خم یه حکومت با اون همه پیچیده گی سر دربیاری .. در حالی که من هر چی تلاش کردم نتونستم یه منبع بی طرف پیدا کنم و ازش مطالعه کنم ... اون مباحثی که کارگزاران حکومت وقت پهلوی نوشتن که نمیشه بهش اعتماد کرد چون کسی از خودش بد نمی گه . اون مباحثی که کارگزارای حکومت فعلی هم نوشتن نمیشه اعتماد کرد . میشه یه منبع بی طرف معرفی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من به هویت ایرانی رای دادم به شرطی که اصیل باشه چون میتونه هویت انسانی رو هم شامل بشه.... ولی اگر قراره هویت ایرانی من انسان بودن رو بگیره ، هویت انسانی رو ترجیح میدم 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید تو بحثتون دخالت کردم . اما چون اینجا گفتگو آزاده با اجازه یه سوال میپرسم برام جالبه که شما چطور می تونی از همه ی چم و خم یه حکومت با اون همه پیچیده گی سر دربیاری .. در حالی که من هر چی تلاش کردم نتونستم یه منبع بی طرف پیدا کنم و ازش مطالعه کنم ... اون مباحثی که کارگزاران حکومت وقت پهلوی نوشتن که نمیشه بهش اعتماد کرد چون کسی از خودش بد نمی گه . اون مباحثی که کارگزارای حکومت فعلی هم نوشتن نمیشه اعتماد کرد . میشه یه منبع بی طرف معرفی کنید؟ بحث مگر سر حکومت بود ؟ بحث سر اقتصاد بود... این هم به حکومت ربطی نداره... یک علم هست که میشه بررسیش کرد... ایشون میگند این ایراد رو داشت اون ایراد رو داشت بنده میگم نداشت به این دلیل... ما هم کاری به کارگذاران پهلوی و اینها نداریم... سیاست های اقتصادی تعریف شده هستند... میشه اونها رو شناخت و بررسی کرد... 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ [/url]هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟ . . این هویت انسانی از کجا پیداش شد؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ وسطای ترم بود که سالن اجتماعات واسه همین گردهمایی بود هویت ما ایرانی یا اسلامی؟ تو سلف دانشگاه بودم که کاغذشونو بهم دادن که تبلیغشونو کنن و ازم بخوام که شرکت کنم داد زدم انسانی :w00: من ایرانیم ولی فرهنگ ایرانیمو و طرز تفکر و ... خیلی جاها قبول ندارم دینمو قبول دارم چون میدونم یه خدایی هست . دینمم فقط یه راه که منو به خدام رسوند حالا این راه ویران شده من برنمیگردم. ایمان قلبی دارم نه اینکه چشم و گوش بسته هر چیزیو بگم چشم شما درست میگین ، حق با شماست . من خودمم! برای کامل تر شدنم تلاش میکنم! 2 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ هویت ایرانی یا هویت اسلامی ؟؟؟. . این هویت انسانی از کجا پیداش شد؟ هویت انسانی در ادامه ی پست های دوستان به نظرسنجی اضافه شد 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اینا سوالاییه که مدتهاست برام مطرح شده فکر میکنید هویتتون اسلامیه یا ایرانی ؟ دلیلتون برا انتخاب هر کدوم چیه ؟ به نظرتون چرا یه سری از جریانات سیاسی رو این دو هویت دست گذاشتن ؟ من هویتی را انتخاب میکنم که خدا خریدارش باشد وفقط نزد او ارزش داشته باشد واو گفته استکه چیست 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من هویتی را انتخاب میکنم که خدا خریدارش باشد وفقط نزد او ارزش داشته باشد واو گفته استکه چیست بله درسته. شما هویتی رو قبول میکنید که خدا خریدارش باشد. اما آیا هویت هم حاضر هست که به انتخاب شما در بیاد؟ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بحث مگر سر حکومت بود ؟ بحث سر اقتصاد بود... این هم به حکومت ربطی نداره... یک علم هست که میشه بررسیش کرد... ایشون میگند این ایراد رو داشت اون ایراد رو داشت بنده میگم نداشت به این دلیل... ما هم کاری به کارگذاران پهلوی و اینها نداریم... سیاست های اقتصادی تعریف شده هستند... میشه اونها رو شناخت و بررسی کرد... برای اینکه شما بتونی اقتصاد یک سیستم رو بررسی کنی باید یا تو این سیستم باشی یا اون رو مطالعه کرده باشی . چون شما تو اون سیستم نبودی، مجبوری اطلاعاتی که در موردش صحبت میکنی مطالعه کرده باشی. این منبع بی طرف که اخبار رو درست به گوش شما رسونده باشه چیه ؟ وگرنه مدیر هر اداره ای در عین فساد اقتصادی مرتکب شده، کارنامه ی درخشانی از خودش صادر میکنه که هر فرد بی اطلاع رو به تحسین وا میداره.. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ برای اینکه شما بتونی اقتصاد یک سیستم رو بررسی کنی باید یا تو این سیستم باشی یا اون رو مطالعه کرده باشی . چون شما تو اون سیستم نبودی، مجبوری اطلاعاتی که در موردش صحبت میکنی مطالعه کرده باشی. این منبع بی طرف که اخبار رو درست به گوش شما رسونده باشه چیه ؟ وگرنه مدیر هر اداره ای در عین فساد اقتصادی مرتکب شده، کارنامه ی درخشانی از خودش صادر میکنه که هر فرد بی اطلاع رو به تحسین وا میداره.. عزیز من در مورد خوشه های اقتصادی من میدونم... آیا توی این حکومت بودم ؟ دارم میبینم سیاست های دولت رو... نیازی نیست توی حکومت باشم... مگر بنده میخوام وجود یا عدم وجود فساد اقتصادی رو مشخص کنم که باید مدارک و اسناد مربوط به حکومت بررسی بشند ؟ بنده میدونم اف 14 ها در زمان شاه خریداری شدند و میدونم بهترین جنگنده های اون زمان بودند... آیا اینها نیاز به این داره که من در حکومت باشم ؟ اینها اطلاعات خیلی درجه یکی نیست که کسی لازم داشته باشه توی حکومت باشه تا اون ها رو بفهمه... منبع بی طرفی هم در مورد این حکومت و حکومت قبلی وجود نداره عزیز من... باید از عقل خودت استفاده کنی و ببینی کدوم بیشتر به حقیقت نزدیک هستند... آدم خودش عقل داره میتونه درست رو از غلط تشخیص بده... در مورد مسائل اقتصادی هم که دیگه میتونید در زمینه اش مطالعه کنید... 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اختناق پنهان ولی همه گیری که اون موقع بود طوری مردم رو ذلّه کرد که شما دیدید اکثریتشون بدون اینکه بدونن چیکار میکنند ریختن تو خیابون. ارزش ها تو اون حکومت فقط به شاه دوستی خلاصه میشد. مردم تو رفاه بودند اما جوری بود که مذلت هم میکشیدند. یعنی یه جورائی در مقایسه با مردم غرب بهشون القاء میشد که انسان دست دومند. البته تو حرفاشون چیزای دیگه ای میگفتند اما یه گروهبان سه میزد تو گوش یه دانشمند کسی هم جرات نداشت صداشو در بیاره. البته اینا که میگم برای مقایسه با اکنون نیست. لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ عزیز من در مورد خوشه های اقتصادی من میدونم... آیا توی این حکومت بودم ؟ دارم میبینم سیاست های دولت رو... نیازی نیست توی حکومت باشم... مگر بنده میخوام وجود یا عدم وجود فساد اقتصادی رو مشخص کنم که باید مدارک و اسناد مربوط به حکومت بررسی بشند ؟ بنده میدونم اف 14 ها در زمان شاه خریداری شدند و میدونم بهترین جنگنده های اون زمان بودند... آیا اینها نیاز به این داره که من در حکومت باشم ؟ اینها اطلاعات خیلی درجه یکی نیست که کسی لازم داشته باشه توی حکومت باشه تا اون ها رو بفهمه... ... خب شما الان هم داری تو این حکومت زندگی میکنی و همه چی رو لمس میکنی . خیلی فرق میکنه با چیزهایی که شنیدید. چون شما بحث رو از رویکرد علمی بهش پرداختید من این سوال برام به وجود اومد . وگرنه هر کس نظر و برداشتی داره . این مثال هایی که شما از اقدامات حکومت پهلوی میزنید فقط برداشت شخصیه در مورد موفقیت.... مگر اینکه واقعا منبعی وجود داشته باشه که بشه بهش استناد کرد.. مثال میزنم : همین هواپیمای اف 14 که در اون زمان خریداری شده، که همین الان هم دارایی نیروی هوایی ایران در زمینه جنگنده به همون خرید ها محدود میشه! ما فقط ظاهر کار رو میبینیم . اگر اینطوری بوده باشه که این هواپیماها به قیمت عادلانه خریداری شده باشه و در نیروی هوایی مورد استفاده قرار گرفته شده باشه، واقعا قابل تقدیره ... اما اگر در پشت پرده به خاطر خرید اون هواپیما ها چندین چاه نفت از جیب مردم ایران کم شده باشه، مصیبت باره! من نمی دونم هیچ کدوم از اینها رو . اما برای هر کدوم از حالتهای مختلف احتمال میذارم. همانطور که همین حرف ها در مورد حکومت فعلی هم زده میشه و محتمله! این که ما بگیم چی ساخته شده و چی خریداری شده کار زیاد سختی نیست . اما اینکه این اقدامات در عوض از دست دادن چه مقدار سرمایه انجام شده مهمه .. این چیزیه که من میخوام بدونم . منبع بی طرفی هم در مورد این حکومت و حکومت قبلی وجود نداره عزیز من... باید از عقل خودت استفاده کنی و ببینی کدوم بیشتر به حقیقت نزدیک هستند... آدم خودش عقل داره میتونه درست رو از غلط تشخیص بده... در مورد مسائل اقتصادی هم که دیگه میتونید در زمینه اش مطالعه کنید عقل در مواردی به کار میاد که داده ها ی کافی برای استدلال وجود داشته باشه . وقتی شما داده ی مورد اعتمادی نداری ... اینجا عقل نیست که عمل میکنه ... اون احساساته 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ خب شما الان هم داری تو این حکومت زندگی میکنی و همه چی رو لمس میکنی . خیلی فرق میکنه با چیزهایی که شنیدید. چون شما بحث رو از رویکرد علمی بهش پرداختید من این سوال برام به وجود اومد . وگرنه هر کس نظر و برداشتی داره . این مثال هایی که شما از اقدامات حکومت پهلوی میزنید فقط برداشت شخصیه در مورد موفقیت.... مگر اینکه واقعا منبعی وجود داشته باشه که بشه بهش استناد کرد.. مثال میزنم : همین هواپیمای اف 14 که در اون زمان خریداری شده، که همین الان هم دارایی نیروی هوایی ایران در زمینه جنگنده به همون خرید ها محدود میشه! ما فقط ظاهر کار رو میبینیم . اگر اینطوری بوده باشه که این هواپیماها به قیمت عادلانه خریداری شده باشه و در نیروی هوایی مورد استفاده قرار گرفته شده باشه، واقعا قابل تقدیره ... اما اگر در پشت پرده به خاطر خرید اون هواپیما ها چندین چاه نفت از جیب مردم ایران کم شده باشه، مصیبت باره! من نمی دونم هیچ کدوم از اینها رو . اما برای هر کدوم از حالتهای مختلف احتمال میذارم. همانطور که همین حرف ها در مورد حکومت فعلی هم زده میشه و محتمله! این که ما بگیم چی ساخته شده و چی خریداری شده کار زیاد سختی نیست . اما اینکه این اقدامات در عوض از دست دادن چه مقدار سرمایه انجام شده مهمه .. این چیزیه که من میخوام بدونم . عقل در مواردی به کار میاد که داده ها ی کافی برای استدلال وجود داشته باشه . وقتی شما داده ی مورد اعتمادی نداری ... اینجا عقل نیست که عمل میکنه ... اون احساساته دوست عزیز شما چطور میخواید بدونید فلان اقدامات در ازای چی به دست اومده ؟ چنین چیزی امکان پذیر نیست... بنده هم در این مورد نظری ندادم... و فکر نمیکنم منبعی رو هم پیدا کنید که بخواد در این مورد نظری داشته باشه و به قول خودتون بی طرف هم باشه... من در مورد مواردی صحبت کردم که به علم اقتصاد ربط داشت... اگر بحث ها رو دوباره بخونید متوجه میشید... برای مثال در مورد ساختار زیر بنایی کشور و مقایسه ی اون با یک کارخانه ی مداد فروشی... آیا بنده برای فهم این مسئله به مدارک و شواهد بسیار زیادی نیاز دارم ؟ خیر بحث بسیار ساده و ابتدایی بود... بنده مسلما اطلاعات کافی برای اون استدلال هایی که کردم داشتم... اگر شما این رو قبول ندارید میتونید بحث رو دوباره پیش بکشید و اون رو ادامه بدیم... حرف شما درست هست... ولی نه در مورد این بحث... 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز شما چطور میخواید بدونید فلان اقدامات در ازای چی به دست اومده ؟ چنین چیزی امکان پذیر نیست... بنده هم در این مورد نظری ندادم... و فکر نمیکنم منبعی رو هم پیدا کنید که بخواد در این مورد نظری داشته باشه و به قول خودتون بی طرف هم باشه... من در مورد مواردی صحبت کردم که به علم اقتصاد ربط داشت... اگر بحث ها رو دوباره بخونید متوجه میشید... برای مثال در مورد ساختار زیر بنایی کشور و مقایسه ی اون با یک کارخانه ی مداد فروشی... آیا بنده برای فهم این مسئله به مدارک و شواهد بسیار زیادی نیاز دارم ؟ خیر بحث بسیار ساده و ابتدایی بود... بنده مسلما اطلاعات کافی برای اون استدلال هایی که کردم داشتم... اگر شما این رو قبول ندارید میتونید بحث رو دوباره پیش بکشید و اون رو ادامه بدیم... حرف شما درست هست... ولی نه در مورد این بحث... از اطلاعات اقتصادی که توی تمامی پستهای این تاپیک عنوان کردی ممنونم مشخصه زمان زیادی رو برای دونستن صرف کردی و چکیدشو عنوان کردی ... :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ترك ، فارس ، عرب ، افغان ، مغول ، آفريقايي ؛ آمريكايي... اصلا مهم نيست ؛ آدم بايد بود ، من ترجيح ميدم يك آدم واقعي از پستترين كشور و ملل باشم تا يك حيوون از برترين ملت 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بولار بو سوزلری قانمازلار جانم. دیولّر بلکه چوخ بیلورلر. ایتین گوتونّن باشلاری چیخمور. دوزدي اوزلرين بتر بيلمخ گانلاريندا وار ، آما سن هيسلنمه گارداشيم 1 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من هویت انسانی بر هر هویتی ارجحیت داره هویت هر جامعه ای بستگی به شخصیت و منش و افکار جامعه داره . هویت ایرانی و دینی یه جور احساسات و عقاید فردی رو حاکم می کنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده