AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ حالا که داستان اینه واقعنی باید بگم باز این مردا گل کاشتن که!!!!!!!!! یکی نیست بگه بی معرفت، مرد بااااش، مثل شیر پشت زنت وایساااا شما چطوري برداشت كردين كه واينستاده؟! مثلا ميگفت من مجبورش كردم بازي كنه خوب بود؟! خب همینجا هم گفته زیرزمینی نیست و مجوز ساخت داره دیگه/شاید اکران نداشته اما مجوز که داشته؟ منم همينو گفتم از اول 2 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):مگه نایستاده؟ من دیگه هیچ نمیگم اصن:icon_pf (34): «من [/url]که نمی تونم به زنم بگم بازی نکن. یا چی رو بازی کن چی رو بازی نکن . تعهدات زندگی زناشویی یه چیزایی غیر از این دخالتاست » الان وایساده!!! داره میگه ما فقط زن و شوهر خوبی هستیم، ولی به کارای سیاسی هم کاری نداریم!!:167: من که اینو متوجه میشم، شاید یه خورده بدبینم، شااااید! 1 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ شما چطوري برداشت كردين كه واينستاده؟! مثلا ميگفت من مجبورش كردم بازي كنه خوب بود؟! من که فک میکنم، یه قدم عقب رفته! این حس و برداشت منه، شاید اینطور نباشه! 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من که فک میکنم، یه قدم عقب رفته!این حس و برداشت منه، شاید اینطور نباشه! بنظر من فقط ميشه طرز تفكرشو از اين مطلب برداشت كرد... همين! نه چيزي بيشتر تو اون مصاحبه اي كه صفحه قبل گذاشتم، حتي از فيلم دفاع كرده و گفته قاضي درك سينمايي نداره و اينكه صبرش حدي داره... اصلا عقب نشيني بنظر نمياد 4 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بنظر من فقط ميشه طرز تفكرشو از اين مطلب برداشت كرد... همين! نه چيزي بيشترتو اون مصاحبه اي كه صفحه قبل گذاشتم، حتي از فيلم دفاع كرده و گفته قاضي درك سينمايي نداره و اينكه صبرش حدي داره... اصلا عقب نشيني بنظر نمياد من اصلا خبر از این داستان و ماجراهای اون نداشتم، بعد دوستان منو خبریدن!!! گفتم شاید من اشتباه میکنم، این حس من از این یک جمله بود!! مسلمن برای قضاوت باید تمام گزارشو خوند! 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من امیدوارم علاوه بر تناسب قیافه و اخلاق .. تناسب خواسته ها هم بین طرفین در زندگی مشترک وجود داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ داره میگه کار زنم به من ربطی نداره. به بیان دیگه "من چی کاره بیدم؟" 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بابا سه ساعته تو نخ این تاپیک موندم یعنی چی یکی از اول قضیه رو به مام بگه دیگه زن وشوهر کیه دخالت چی سیاست چی فیلم چی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بابا سه ساعته تو نخ این تاپیک موندم یعنی چی یکی از اول قضیه رو به مام بگه دیگه زن وشوهر کیه دخالت چی سیاست چی فیلم چی ؟ ناصر تقوایی کارگردان سینما هست. بعضی از فیلمهاشم ایناست خوب؟کشتی یونانی.ناخدا خورشید.کاغذ بی خط-سریال دایی جان ناپلئون. مرضیه وفامهر هم زن ناصر تقوایی هست که به خاطر بازی در فیلم تهران من حراج که سال 87 اکران شده بازداشت شده. خوب؟ الان شوهره یه چیزی گفته مام گیر دادیم بهش که چرا گفته و ادامه ماجرا که داریم روش بحث میکنیم و نتیجه هم نداره . مثه همه بحث هامون. خوب؟ خوب 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ناصر تقوایی کارگردان سینما هست. بعضی از فیلمهاشم ایناست خوب؟کشتی یونانی.ناخدا خورشید.کاغذ بی خط-سریال دایی جان ناپلئون.مرضیه وفامهر هم زن ناصر تقوایی هست که به خاطر بازی در فیلم تهران من حراج که سال 87 اکران شده بازداشت شده. خوب؟ الان شوهره یه چیزی گفته مام گیر دادیم بهش که چرا گفته و ادامه ماجرا که داریم روش بحث میکنیم و نتیجه هم نداره . مثه همه بحث هامون. خوب؟ خوب خدا خیرت بده .. داشتم همه جای مغزم رو بررسی میکردم که تقوایی کی بود 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ناصر تقوایی کارگردان سینما هست. بعضی از فیلمهاشم ایناست خوب؟کشتی یونانی.ناخدا خورشید.کاغذ بی خط-سریال دایی جان ناپلئون.مرضیه وفامهر هم زن ناصر تقوایی هست که به خاطر بازی در فیلم تهران من حراج که سال 87 اکران شده بازداشت شده. خوب؟ الان شوهره یه چیزی گفته مام گیر دادیم بهش که چرا گفته و ادامه ماجرا که داریم روش بحث میکنیم و نتیجه هم نداره . مثه همه بحث هامون. خوب؟ خوب خدا خیرت بده فکور جون گره ذهن منو گشودی بابا خب یه کلمه می گفتین تقوایی یه بشره منم سه ساعته رفتم تو نخ تقوا و ایمان و رابطه زن وشوهری:pichak29: 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ خدا خیرت بده فکور جون گره ذهن منو گشودی بابا خب یه کلمه می گفتین تقوایی یه بشره منم سه ساعته رفتم تو نخ تقوا و ایمان و رابطه زن وشوهری:pichak29: منم همین فکرو کردم چه تزایی هم از خودم در کردم 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ داره میگه کار زنم به من ربطی نداره. به بیان دیگه "من چی کاره بیدم؟" بابا سه ساعته تو نخ این تاپیک موندم یعنی چی یکی از اول قضیه رو به مام بگه دیگه زن وشوهر کیه دخالت چی سیاست چی فیلم چی ؟ ناصر تقوایی کارگردان سینما هست. بعضی از فیلمهاشم ایناست خوب؟کشتی یونانی.ناخدا خورشید.کاغذ بی خط-سریال دایی جان ناپلئون.مرضیه وفامهر هم زن ناصر تقوایی هست که به خاطر بازی در فیلم تهران من حراج که سال 87 اکران شده بازداشت شده. خوب؟ الان شوهره یه چیزی گفته مام گیر دادیم بهش که چرا گفته و ادامه ماجرا که داریم روش بحث میکنیم و نتیجه هم نداره . مثه همه بحث هامون. خوب؟ خوب خدا خیرت بده .. داشتم همه جای مغزم رو بررسی میکردم که تقوایی کی بود خدا خیرت بده فکور جون گره ذهن منو گشودی بابا خب یه کلمه می گفتین تقوایی یه بشره منم سه ساعته رفتم تو نخ تقوا و ایمان و رابطه زن وشوهری:pichak29: منم همین فکرو کردمچه تزایی هم از خودم در کردم :w58: من که توضیح دادم.چرا پیچیده میکنید مسئله رو؟ من کاری ندارم تقوایی کی هست یا زنش.من به اون جمله کار دارم. میگه من نمیتونم زنم رو مجبور کنم که کاری که من میخوام انجام بده؟نمیتونم محدودش کنم.فکر میکنید این حرف درسته؟موافقید؟مخالفید؟چند تا مرد اینجوری داریم تو ایران؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من که توضیح دادم.چرا پیچیده میکنید مسئله رو؟ من کاری ندارم تقوایی کی هست یا زنش.من به اون جمله کار دارم. میگه من نمیتونم زنم رو مجبور کنم که کاری که من میخوام انجام بده؟نمیتونم محدودش کنم.فکر میکنید این حرف درسته؟موافقید؟مخالفید؟چند تا مرد اینجوری داریم تو ایران؟ اگر مجبورش کنی که به عقل و شعورش توهین کردی 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من که توضیح دادم.چرا پیچیده میکنید مسئله رو؟ من کاری ندارم تقوایی کی هست یا زنش.من به اون جمله کار دارم. میگه من نمیتونم زنم رو مجبور کنم که کاری که من میخوام انجام بده؟نمیتونم محدودش کنم.فکر میکنید این حرف درسته؟موافقید؟مخالفید؟چند تا مرد اینجوری داریم تو ایران؟ خب اگه بحث جمله هست ، نظر من همون مطالبیه که در پست قبلی گفتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده