Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ «من که نمی تونم به زنم بگم بازی نکن. یا چی رو بازی کن چی رو بازی نکن . تعهدات زندگی زناشویی یه چیزایی غیر از این دخالتاست » نظرتون رو بگین 13 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرم باید طوری رفتار کرد که نه دخالت باشه و نه بی تفاوتی. 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خب نمیشه راجع به یه جمله ای از یه نوشته که نظر داد باید دید کل حرف چی بوده تا برداشت اشتباه نکرد ولی در کل درباره همین یه نوشته شخصیت فردی رو نشون می ده می خواد با مغلطه چیزی رو بگه و در عین حال از مسئولیت هم شانه خالی می کنه چون تعهد زناشویی یعنی مسئولیت ... 9 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرم منظورش این بوده که تعهدات زندگی زناشویی بر اساس اعتماد و علاقه و تفاهم و ... قرار دارد و یک زن به دنبال مشخصه ها و معیارهای ارزشی انسانیست که به سمت تشکیل زندگی زناشویی میرود. زیرا میخواهد به عنوان فردی مستقل دارای حق اظهار نظر شود و در کنارش از حمایتها و علاقه های فردی به نام همسر در کنار خود بهرهمند شود و نه اینکه دارای فردی به عنوان آقا بالاسر باشد که مدام او را امر و نهی کند و به جای اون تصمیم بگیرد... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ راستش من تو دعوای زن و شوهرا دخالت نمیکنم. تو کاراشونم همینطور . 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرم این حالت تحکم خیلی خوشایند نیست. ولی معتقدم. یعنی انتظار دارم همسرم به صورت خودجوش به دنبال کسب رضایت من باشه. نه اینکه من ازش بخوام یا چیزی رو بهش تحمیل کنم. و از اونجایی که در زندگی مشترک همه چیز متقابله همین وظیفه رو هم رو دوش خودم احساس میکنم. یعنی فکر میکنم منم باید رضایت همسرم رو در نظر بگیرم. حالا این نظر شخصی منه. 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگه همسراتونو راحت و به حال خودشون بذارید همونی میشن که دلتون میخواست باشند. گذشت تو زندگی مشترک شاه کلید خوشبختی ست. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اگه همسراتونو راحت و به حال خودشون بذارید همونی میشن که دلتون میخواست باشند. گذشت تو زندگی مشترک شاه کلید خوشبختی ست. به شرطی که انتخاب درستی انجام داده باشیم. در غیر اینصورت یا منجر به جدایی میشه. یا باید طی یک روند فرسایشی به مطلوب برسیم یا اینکه بی تفاوتی پیشه کنیم. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تنها حق انتخاب انسان در این دنیا انتخاب همسر هست. حیف نیست که انسان با خوسری هاش کاری بکنه که همین انتخابشم بلای جونش بشه ؟ یکم عاشقانه زندگی رو دیدن همه چی رو حل میکنه. زندگی مشترک تنها سهم واقعی ما از زندگی است پس باید برای رنگین و شاد بودنش از هیچ تلاشی فروگذاری نکنیم. البته برنده اصلی اونی است که فقط زیبائیهای همسرش رو میبینه و کاری به دیگر خصوصیاتش نداره حتی اگه خودشم متهم ردیف اول باشه. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ به شرطی که انتخاب درستی انجام داده باشیم. در غیر اینصورت یا منجر به جدایی میشه. یا باید طی یک روند فرسایشی به مطلوب برسیم یا اینکه بی تفاوتی پیشه کنیم. درسته. اما تجربه من بهم ثابت کرده که همه اونایی که همسر انتخاب میکنند اول کار انتخابشون از ته دل بوده. بعد ها منیّت ها کار رو خراب میکنه. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ درسته. اما تجربه من بهم ثابت کرده که همه اونایی که همسر انتخاب میکنند اول کار انتخابشون از ته دل بوده. بعد ها منیّت ها کار رو خراب میکنه. با این قضیه خودبینی و منیت در زندگی مشترک موافقم و مطمئنم که روابط رو تیره و تار میکنه و گاها فاصله هایی به وجود میاره که دیگه نمیشه جبرانشون کرد. ولی اینو هم باید در نظر داشت که اگه در مرحله اول (یعنی انتخاب) دقت بیشتری به خرج بدیم تا حدود زیادی از مشکلات آینده مرتفع میشه. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ با این قضیه خودبینی و منیت در زندگی مشترک موافقم و مطمئنم که روابط رو تیره و تار میکنه و گاها فاصله هایی به وجود میاره که دیگه نمیشه جبرانشون کرد. ولی اینو هم باید در نظر داشت که اگه در مرحله اول (یعنی انتخاب) دقت بیشتری به خرج بدیم تا حدود زیادی از مشکلات آینده مرتفع میشه. قطعا همینطوره. مگر اینکه جوری عاشقش بشی که دیگه هیچی رو نبینی. 2 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ این تقوایی کی هست؟! اول باید بشناسیمش، ببینیم خانومش کیه؟ شاید اصلا این آقای تقوایی بگه چطوری بازی کنه هم، خانومش گوش نکنه!!!!!! هر کسی یه اخلاقی داره، یکی بدش میاد همسرش تو کاراش دخالت کنه، یه کسی هم فک میکنه وقتی همسر تو کارش دخالت میکنه، یعنی دوستش داره و بهش اهمیت میده! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خب نمیشه راجع به یه جمله ای از یه نوشته که نظر دادباید دید کل حرف چی بوده تا برداشت اشتباه نکرد ولی در کل درباره همین یه نوشته شخصیت فردی رو نشون می ده می خواد با مغلطه چیزی رو بگه و در عین حال از مسئولیت هم شانه خالی می کنه چون تعهد زناشویی یعنی مسئولیت ... :icon_pf (34)::w58::w58::w58: از مسئولیت شانه خالی کنه؟!!!!!!!!!!چجوری فهمیدی اینو؟ این تقوایی کی هست؟!اول باید بشناسیمش، ببینیم خانومش کیه؟ شاید اصلا این آقای تقوایی بگه چطوری بازی کنه هم، خانومش گوش نکنه!!!!!! هر کسی یه اخلاقی داره، یکی بدش میاد همسرش تو کاراش دخالت کنه، یه کسی هم فک میکنه وقتی همسر تو کارش دخالت میکنه، یعنی دوستش داره و بهش اهمیت میده! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ناصر تقوایی کارگردان سینما هست.کشتی یونانی.ناخدا خورشید.کاغذ بی خط-سریال دایی جان ناپلئون. این دیگه پرسیدن داره که تقوایی کیه؟ مرضیه وفامهر زن ناصر تقوایی هست که به خاطر بازی در فیلم تهران من حراج که سال 87 با مجوز فرهنگ و ارشاد اکران شده بازداشت شده.اوکی شد؟ 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ «من که نمی تونم به زنم بگم بازی نکن. یا چی رو بازی کن چی رو بازی نکن . تعهدات زندگی زناشویی یه چیزایی غیر از این دخالتاست » نظرتون رو بگین موافقم نظر قابل تحسيني هست كه خودشو آقابالاسر خانومش نميدونه با وجود اينكه هم اختلاف سني زيادي دارن با هم؛ هم از نظر تجربه كاري بالاتر از اونه زنشم كار خلافي نكرده كه، جرمش اينه كه «تحت مجوز وزارت ارشاد» فيلم بازي كرده (مثل اينكه يه صحنه هاييش بيحجاب بوده)؛ اگه فيلم مشكلي داره، يا بايد يقه فيلمسازو بگيرن يا اوني كه مجوز داده!! بازيگر چيكاره ست اين وسط! حالا اينو كجا و كِي گفته؟ نكنه گفتن از بيغيرتيِ! توست كه زنت تو اون فيلم بازي كرده!! (نميدونم چرا اين اومد تو ذهنم!:icon_pf (34):) :icon_pf (34)::w58::w58::w58:از مسئولیت شانه خالی کنه؟!!!!!!!!!!چجوری فهمیدی اینو؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ناصر تقوایی کارگردان سینما هست.کشتی یونانی.ناخدا خورشید.کاغذ بی خط-سریال دایی جان ناپلئون. این دیگه پرسیدن داره که تقوایی کیه؟ مرضیه وفامهر زن ناصر تقوایی هست که به خاطر بازی در فیلم تهران من حراج که سال 87 با مجوز فرهنگ و ارشاد اکران شده بازداشت شده.اوکی شد؟ اكران نشده.. قاچاقي پخش شده... بجاي گرفتن قاچاقچي، بازيگرو گرفتن 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ موافقم نظر قابل تحسيني هست كه خودشو آقابالاسر خانومش نميدونه با وجود اينكه هم اختلاف سني زيادي دارن با هم؛ هم از نظر تجربه كاري بالاتر از اونه زنشم كار خلافي نكرده كه، جرمش اينه كه «تحت مجوز وزارت ارشاد» فيلم بازي كرده (مثل اينكه يه صحنه هاييش بيحجاب بوده)؛ اگه فيلم مشكلي داره، يا بايد يقه فيلمسازو بگيرن يا اوني كه مجوز داده!! بازيگر چيكاره ست اين وسط! حالا اينو كجا و كِي گفته؟ نكنه گفتن از بيغيرتيِ! توست كه زنت تو اون فيلم بازي كرده!! (نميدونم چرا اين اومد تو ذهنم!:icon_pf (34):) اكران نشده.. قاچاقي پخش شده... بجاي گرفتن قاچاقچي، بازيگرو گرفتن نه عزیزم.با مجوز ارشاد اکران شده.اما همون موقع فیلم میفته دست یکی که قاچاقی فیلم و منتظر میکنه.این شایعه هست که اجازه اکران نداره. من این فیلم رو امروز دیدم.چشام چارتا شده بود که چجوری مجوز دادن.تو پارتی دخترا بی حجاب و مشروب و تو رختخواب کنار هم خوابیدن.وفامهر هم سرش رو تراشیده و کل فیلم بی حجابه.البته صحنه هایی که توی خونه هست.کلا فیلم اینچنینی ندیده بودم تا حالا 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ نه عزیزم.با مجوز ارشاد اکران شده.اما همون موقع فیلم میفته دست یکی که قاچاقی فیلم و منتظر میکنه.این شایعه هست که اجازه اکران نداره. من این فیلم رو امروز دیدم.چشام چارتا شده بود که چجوری مجوز دادن.تو پارتی دخترا بی حجاب و مشروب و تو رختخواب کنار هم خوابیدن.وفامهر هم سرش رو تراشیده و کل فیلم بی حجابه.البته صحنه هایی که توی خونه هست.کلا فیلم اینچنینی ندیده بودم تا حالا خب من شنيده بودم اكران نشده...بيلميرم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخون (البته فيليه) اين يه قسمتشه این فیلم یک پایان نامه دانشجویی بود و اصلا برای عرضه در سالن های سینما نبود. اما به چند فستیوال فرستاده شد و در سال 2009 هم برنده جایزه بهترین فیلم مستقل در استرالیا شد. این وسط یک شیر پاک خورده ای سی دی های این فیلم را به صورت قاچاقی تکثیر و پخش کرده و پول به جیب زده است. الان هم با وضعیتی که برای همسر من به عنوان بازیگر این فیلم پیش آمده قطعا فروش سی دی های قاچاق این فیلم چند برابر شده است!من نمیدانم واقعا این چه نوع مبارزه با منکراتی است؟ 1 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ناصر تقوایی کارگردان سینما هست.کشتی یونانی.ناخدا خورشید.کاغذ بی خط-سریال دایی جان ناپلئون. این دیگه پرسیدن داره که تقوایی کیه؟ مرضیه وفامهر زن ناصر تقوایی هست که به خاطر بازی در فیلم تهران من حراج که سال 87 با مجوز فرهنگ و ارشاد اکران شده بازداشت شده.اوکی شد؟ هی واااااااااااااااای من! چق سوتی خفنی دااااااااادم من چه کنم فیلمای اینوریو نمیبینم خوب! منو ببخششششششششید:w73: حالا که داستان اینه واقعنی باید بگم باز این مردا گل کاشتن که!!!!!!!!! یکی نیست بگه بی معرفت، مرد بااااش، مثل شیر پشت زنت وایساااا 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هی واااااااااااااااای من!چق سوتی خفنی دااااااااادم من چه کنم فیلمای اینوریو نمیبینم خوب! منو ببخششششششششید:w73: حالا که داستان اینه واقعنی باید بگم باز این مردا گل کاشتن که!!!!!!!!! یکی نیست بگه بی معرفت، مرد بااااش، مثل شیر پشت زنت وایساااا :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): مگه نایستاده؟ من دیگه هیچ نمیگم اصن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خب من شنيده بودم اكران نشده...بيلميرم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخون (البته فيليه) اين يه قسمتشه خب همینجا هم گفته زیرزمینی نیست و مجوز ساخت داره دیگه/شاید اکران نداشته اما مجوز که داشته؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده