afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : قارچ: يك كيلو فلفل قرمز تند: يكچهارم تا يكدوم قاشق مرباخوري نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري سير له شده: 2 حبه روغن زيتون: 2 قاشق مرباخوري ريحان تازه ساطوري: يك قاشق غذاخوري روش تهیه : كبابپز يا فر را از قبل گرم كنيد. قارچها را بشوييد، خشك كنيد و در سيني فر بگذاريد. فلفل قرمز، نمك و سير را مخلوط كنيد و يكدست روي قارچها بپاشيد. روغن زيتون را هم بريزيد و با شعله بالاي فر يا در كبابپز با فاصله 8 تا 10 سانت از شعله بين 8 تا 10 دقيقه كبابشان كنيد تا نرم شوند. ريحان را روي آن بپاشيد و فورا سرو كنيد. (براي4 نفر) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده