M!Zare 48040 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2010 سلام license یک نرم افزار چیست؟من نرم افزار airpack را نصب نمودم و محیط دلخواه را نیز در آن ترسیم نمودم.اما برای مش بندی خطایی میدهد که مربوط به license است و دستور را اجرا نمیکند.راه حل چیه؟ ممنون
Amin 6457 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2010 لایسنس مربوط به رجیستر کردن بنامه میباشد .مخصوصا اینکه نرم افزارهایی که در ایران هستند 99 درصدشون قفلشون شکسته شده و برای همین بسیار مشکل لایسنس پیدا میکنند.البته لایسنس لازمه هر نرم افزاری هستش .که کمپانی زمانی که این نرم افزار را میخریددر اختیار شما قرار میده .// خوب برای اینکه این مشکلو حل کنی باید به راهنمای نصب نرم افزار مراجعه کنی . از طرفی ممکنه همه مراحل نصب را هم درست طی کرده باشی اما چون برنامت قفلش شکسته شده احتمالا همه قابلیت های نرم افزار را نداره و حالت دمو داره . 1
M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2010 برنامه بعد از نصب یک گزینه نصب قفل هم داره.یعنی باید قفل بذارم؟
M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2010 دوباره قفل برنامه رو زدم.و نصب کردم.ولی همون خطای قبلی رو داد
Amin 6457 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2010 نه منظورم این نبود که قفل بذاری .ببین این برنامهها خودشون قفل نرم افزاری دارند که کسی نتونه کپی رایت کنه و یک نفر معمولا قفل نرم افزار را میشکنه تا بشه ازش کپی کرد .و وقتی این قفل را میشکنند نصبش کمی سخت تر میشه .من این نرم افزار شما را ندارم اما یک مثال میزنم .به بخش پرو اینجینیر برید و نصب پرو را ببینید .البته برای مثال عرض میکنم .منظورم اینه که نصب این نرم افزارها کمی وقت گیر و مشکل هستش . 1
ارسال های توصیه شده