Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ منم برا حفظ مدالم میشرکتم ببخشيد قضيه ي حفظ مدال چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ منم برا حفظ مدالم میشرکتم ببخشيد قضيه ي حفظ مدال چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سری قبل برنده مسابقه عکاسی با موضوع پاتوق شد افسانه خانوم یادت باشه همیشه تکرار قهرمانی سخت تر ازاولین قهرمانیه 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ سری قبل برنده مسابقه عکاسی با موضوع پاتوق شدافسانه خانوم یادت باشه همیشه تکرار قهرمانی سخت تر ازاولین قهرمانیه به به ! با تاخير تبريك ميگم از توضيح شما ممنونم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ زود زود عکساتونو بدیییییید 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ سلام منم شرکت میکنم!:camera2: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلام منم شرکت میکنم!:camera2: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بچه هایی که اعلامامادگی کردن بفرستن عکساشونو دیگه..... 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ تا الان 4 عکس بدو بدو بدو 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ تا [/url]الان 5 عکس بدو بدو بدو لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز اگه سوال یا ابهامی در مورد مسابقه بود بپرسید تا پاسخگو باشیم. حتما باید بافت تاریخی باشه؟ نمیشه بافت قدیمی باشه ؟ :JC_thinking: نمیشه چند تا عکس بفرستیم واسه شما بعد شما یکی رو انتخاب کنی واسه مسابقه؟ منم شاید شرکت کنم باید بگردم یکم تو شهرمون ببینم بافت تاریخی داره یا نه که البته فک نکنم داشته باشه 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ حتما باید بافت تاریخی باشه؟ نمیشه بافت قدیمی باشه ؟ :JC_thinking:نمیشه چند تا عکس بفرستیم واسه شما بعد شما یکی رو انتخاب کنی واسه مسابقه؟ منم شاید شرکت کنم باید بگردم یکم تو شهرمون ببینم بافت تاریخی داره یا نه که البته فک نکنم داشته باشه ببینید بافت قدیمی معمولا تاریخی هم هست دیگه.فقط منظور از قدیمی خرابه نیستا نه نمیشه شما فقط میتونی یه عکس بفرستی برای من که در مسابقه شرکت داده شی.حالا شما بفرست مسابقش خوبه 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من عکس ِ رو پیدا نمیکنم نمیدونم کدوم پوشه ریختمش!!! تا کی مهلت هست؟ 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ افسانه خانوم یادت باشه همیشه تکرار قهرمانی سخت تر ازاولین قهرمانیه آره والاااااا زود زود عکساتونو بدیییییید من تو آرشیوم عکس به درد بخوری پیدا نکردم تو این گرمای 40 درجه شیراز هم که نمیشه رفت عکاسی :icon_pf (34): باید با مدالم خداحافظی کنم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ آره والاااااا من تو آرشیوم عکس به درد بخوری پیدا نکردم تو این گرمای 40 درجه شیراز هم که نمیشه رفت عکاسی :icon_pf (34): باید با مدالم خداحافظی کنم ای بابا چه بد! حالا اگه بتونی شرکت کنی خوشحال میشم.تا 4شنبه شب وقت هست اسپم نکن کسی بت مدال نمیده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ تا الان 6 عکس.بدو بدو عکس پخ کن مدال و امتیاز بگیر! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ عکساتون رو بفرستید دیگه!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده