Hodaa37 2744 ارسال شده در 26 مهر، 2011 منم برا حفظ مدالم میشرکتم ببخشيد قضيه ي حفظ مدال چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 26 مهر، 2011 منم برا حفظ مدالم میشرکتم ببخشيد قضيه ي حفظ مدال چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سری قبل برنده مسابقه عکاسی با موضوع پاتوق شد افسانه خانوم یادت باشه همیشه تکرار قهرمانی سخت تر ازاولین قهرمانیه 5
Hodaa37 2744 ارسال شده در 26 مهر، 2011 سری قبل برنده مسابقه عکاسی با موضوع پاتوق شدافسانه خانوم یادت باشه همیشه تکرار قهرمانی سخت تر ازاولین قهرمانیه به به ! با تاخير تبريك ميگم از توضيح شما ممنونم 5
Mitra 1723 ارسال شده در 28 مهر، 2011 دوستان عزیز اگه سوال یا ابهامی در مورد مسابقه بود بپرسید تا پاسخگو باشیم. حتما باید بافت تاریخی باشه؟ نمیشه بافت قدیمی باشه ؟ :JC_thinking: نمیشه چند تا عکس بفرستیم واسه شما بعد شما یکی رو انتخاب کنی واسه مسابقه؟ منم شاید شرکت کنم باید بگردم یکم تو شهرمون ببینم بافت تاریخی داره یا نه که البته فک نکنم داشته باشه 5
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2011 حتما باید بافت تاریخی باشه؟ نمیشه بافت قدیمی باشه ؟ :JC_thinking:نمیشه چند تا عکس بفرستیم واسه شما بعد شما یکی رو انتخاب کنی واسه مسابقه؟ منم شاید شرکت کنم باید بگردم یکم تو شهرمون ببینم بافت تاریخی داره یا نه که البته فک نکنم داشته باشه ببینید بافت قدیمی معمولا تاریخی هم هست دیگه.فقط منظور از قدیمی خرابه نیستا نه نمیشه شما فقط میتونی یه عکس بفرستی برای من که در مسابقه شرکت داده شی.حالا شما بفرست مسابقش خوبه 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 28 مهر، 2011 من عکس ِ رو پیدا نمیکنم نمیدونم کدوم پوشه ریختمش!!! تا کی مهلت هست؟ 4
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 29 مهر، 2011 افسانه خانوم یادت باشه همیشه تکرار قهرمانی سخت تر ازاولین قهرمانیه آره والاااااا زود زود عکساتونو بدیییییید من تو آرشیوم عکس به درد بخوری پیدا نکردم تو این گرمای 40 درجه شیراز هم که نمیشه رفت عکاسی :icon_pf (34): باید با مدالم خداحافظی کنم 4
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 آره والاااااا من تو آرشیوم عکس به درد بخوری پیدا نکردم تو این گرمای 40 درجه شیراز هم که نمیشه رفت عکاسی :icon_pf (34): باید با مدالم خداحافظی کنم ای بابا چه بد! حالا اگه بتونی شرکت کنی خوشحال میشم.تا 4شنبه شب وقت هست اسپم نکن کسی بت مدال نمیده 2
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 تا الان 6 عکس.بدو بدو عکس پخ کن مدال و امتیاز بگیر! 4
ارسال های توصیه شده