hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان گل نواندیش خُب طبق رایزنی های بسیار با دوستان شهرساز و افسانه خانوم(مدیر تالار عکاسی) موضوع این مسابقه عکاسی شهرسازی بافت تاریخی در شهر انتخاب شد. حالا میریم سر اصل مطلب یعنی شرایط مسابقه: 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2-عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی یا موبایل گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسلباشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من ( hamid_shahrsaz ) بفرستید . 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز چهارشنبه 12 مرداد 1390 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. و حالا جوایز مسابقه: نفر اول 100 امتیاز + مدال بهترین عکاس نفر دوم 75 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز دوستان عزیز اگه سوال یا ابهامی در مورد مسابقه بود بپرسید تا پاسخگو باشیم. 33 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ منم شرکت میکنم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تا الان یک عکس بدو بدو منتظر عکس شما هستیم! به دوستاتون هم بگید شرکت کنید!!! 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من هم یه عکس خوشگل از بافت تاریخی شهرمون میندازم می فرستم برات 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز به دوستاتون هم اگه علاقه به عکاسی دارن خبر بدید که نظر سنجی با تعداد زیاد عکس صورت بگیره 4 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید حتما باید بافت تاریخی شهر باشه؟بافت تاریخی روستا نمی شه؟ 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید حتما باید بافت تاریخی شهر باشه؟بافت تاریخی روستا نمی شه؟ بی زحمت شما عکست رو بفرست من نگاه کنم بعدش میگم بهتون 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ این عکس باید ماله شهر خودمون باشه یا شهرهای اطراف هم قابل قبول هست؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ این عکس باید ماله شهر خودمون باشه یا شهرهای اطراف هم قابل قبول هست؟ از تمامی شهرها قبول است. 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تا الان شد 3 تا عکس! 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ باشه منم میشرکتم .... به به آقا مهرداد.پس منتظرم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ما نیـــــــــز هم مینا گروهی نمیتونی شرکت کنی تکی باید عکس بدی 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ مینا گروهی نمیتونی شرکت کنی تکی باید عکس بدی حمید گفت مشکل نداره 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ حمید گفت مشکل نداره :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده