M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۲ delnavaz گفته است: سلام مریمی چطوری؟ میرم جایی که غم نباشه:smiley (18): درود بانو..خوبی؟ بمون و همین جا رو بساز 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۲ F|UID گفته است: درود بانو..خوبی؟بمون و همین جا رو بساز فدای تو خوبم عید خوش گدشت؟ چشم میمونم از مهمونهای ِ دیگر ماهیمون پذیرایی میکنم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۲ ای وای باز تابستون و مرداد نزدیکه. غم و غصه ی دنیا منو فرا گرفت عجب ماه مزخرفیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۲ delnavaz گفته است: فدای تو خوبم عید خوش گدشت؟ چشم میمونم از مهمونهای ِ دیگر ماهیمون پذیرایی میکنم قربانت عزیزم...خیلی حیف که اخراشه....چقدر زود گذشت بی بلا مرداد ماهی یکدونه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۲ alimec گفته است: ای وای باز تابستون و مرداد نزدیکه. غم و غصه ی دنیا منو فرا گرفت عجب ماه مزخرفیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه این این حرف رو یک متولد زمستون میزد دلم نمیسوخت واسه رسیدن شهریور باید از مرداد گذشت 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۲ F|UID گفته است: اگه این این حرف رو یک متولد زمستون میزد دلم نمیسوخت واسه رسیدن شهریور باید از مرداد گذشت با کولرهای گازی ال جی این ماه مزخرف رو دور می زنیم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین، ۱۳۹۲ F|UID گفته است: اگه این این حرف رو یک متولد زمستون میزد دلم نمیسوخت واسه رسیدن شهریور باید از مرداد گذشت ایضا 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۲ یک کلام ختم کلام فقط مرداددددددددیااااا رو عشقههههه 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۲ Cinderella گفته است: یک کلام ختم کلام فقط مرداددددددددیااااا رو عشقههههه likeeeeeeeeee 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۲ روانشناسی از روی رنگ ماه تولد: متولدين مرداد- طلايي رنگ دروني متولدين مرداد ، غروري شاهانه به آنها داده است به طوري كه هميشه ميتوانند ميزبان با شكوهي باشند. آن ها به سختي ميتوانند حس برتري جويي خود بر ديگران را كنترل كنند و همواره رفتاري فخر فروشانه دارند. اين افراد انرژي خود را بيهوده تلف نميكنند و به راحتي ميتوانند وظايف و اعمال خود را سامان دهند. وقتي كه دست از خودنمايي ميكشند ، دستوراتي صادر ميكنند كه بسيار موثر است. 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۲ Cinderella گفته است: عاشقهههههه همه مردادیام سرور همه ماه هاست......بیخود نیس که میگه .مردم دو دسته ان........یا مردادی ان یا دوست دارن مردادی باشن اینا حقیقته....فک نکنید نوشابه باز می کنیماااا 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۲ رابطه ای نزدیک بین این تاپیک و تاپیک شهریور موجور میباشد! 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۲ anvil گفته است: رابطه ای نزدیک بین این تاپیک و تاپیک شهریور موجور میباشد! به هیچ وجه من الوجوه آخه مرداااااااااااااااادیا کجا شهریور یا کجا فدات شم 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۲ Cinderella گفته است: به هیچ وجه من الوجوه آخه مرداااااااااااااااادیا کجا شهریور یا کجا فدات شم اخه هر وقته اونجا اپه اینجام خودبخود بالا میاد.لبته قضیه به شما منحصر نمیشه فقط 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین، ۱۳۹۲ anvil گفته است: رابطه ای نزدیک بین این تاپیک و تاپیک شهریور موجور میباشد! به نظرم حسادت مردادی ها باشه 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین، ۱۳۹۲ alimec گفته است: به نظرم حسادت مردادی ها باشه حسادت به چی? 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین، ۱۳۹۲ alimec گفته است: به نظرم حسادت مردادی ها باشه ما که نمیدونیم تاپیک شهریوری ها چه خبره...شما میایید اینجا و تازه پست هم میزنید گاهی اوقات هم مارو دعوت میکنید 4 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین، ۱۳۹۲ احساس کردم یکی اینجا صدام میکنه 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقطططططططططط مرداااااااااااااد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده