Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ این واقعا نامردیه... مارکت شیرش داره از گوگل میزنه بالاتر... بعد گوگل رو هنوز نتونستند حتی الگوریتم spaerhead ش رو حتی کشف کنند... اونوقت این فیس بوک که هیچی نداره اینقدر طرفدار پیدا کرده... کلا اگر افراد محصولی تولید کنند که اکثریت جامعه رو شامل بشه موفق میشند... در این مورد هم صادقه... 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من نه خوشم میاد نه عضوم اینجا از همه جا بهتره :دی 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ واسه اکثر مردم همیشه در صحنه و بی جنبه ی هموطن خوب نیست ی سریا میخوان خودشونو نشون بدن هر روز ی عکس میزارن و تو اینفو کلی درمورد چهره و کارایی ک بلدن میگن ی عده بیکارم زنبیل میزارن واسه قربون صدقه رفتن الکی ی سریا میخوان با خانواده ای ک ازش دورن یا دوستایی ک دگه نمبیننشون ارتباط داشته باشن ک این نوعش خوبه ی سریای خانوادگی نگاه میکنن ب قضیه ولی از نوع جهان سوم مامانه تو اتاقه بقلیه میخواد با بچش حرف بزنه میره رو والش مینویسه ! ی سریا سره چشم و هم چشمی پا شدن اومدن ک جلو دوستو فامیل بگن ما هم آره بگی ی لینک بده قیافشون میشه علامت سوال ک لینک ینی چی اصلا ولی در کل من نظرم مثبته از 360 - کلوب خیلی بهتره ب نسبت بقیه جامعه مجازیام زیاد ب انحراف کشیده نشده ممنونم شیما جان 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من نه خوشم میاد نه عضوماینجا از همه جا بهتره :دی ممنونم اجی فاطمه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که میگند فیسبوک بده دیگه تو فیسبوک نبینمشونا :vahidrk: برن جاهای خوب:4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ این واقعا نامردیه... مارکت شیرش داره از گوگل میزنه بالاتر... بعد گوگل رو هنوز نتونستند حتی الگوریتم spaerhead ش رو حتی کشف کنند... اونوقت این فیس بوک که هیچی نداره اینقدر طرفدار پیدا کرده... کلا اگر افراد محصولی تولید کنند که اکثریت جامعه رو شامل بشه موفق میشند... در این مورد هم صادقه... خب از این نامردیا که زیاد پیدا میشه کلا. دنیا داره تمام app هاش رو بر اساس سیستم عامل آشغال ویندوز طراحی میکنه و سیستم عامل فوق العاده ای مثل لینوکس باید با مشکل app های مناسب مواجه بشه این قبیل نامردیا همه جا هست. 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که میگند فیسبوک بده دیگه تو فیسبوک نبینمشونا :vahidrk: برن جاهای خوب:4chsmu1: اینم در نوع خودش جالب بود . 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که میگند فیسبوک بده دیگه تو فیسبوک نبینمشونا :vahidrk: برن جاهای خوب:4chsmu1: ولی منو میبینی... آره داداش... 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ممنونم خیلی جالب بود .... اسمه شما احسان هستش ؟ اسم من اسماعیل هستش 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب از این نامردیا که زیاد پیدا میشه کلا.دنیا داره تمام app هاش رو بر اساس سیستم عامل آشغال ویندوز طراحی میکنه و سیستم عامل فوق العاده ای مثل لینوکس باید با مشکل app های مناسب مواجه بشه این قبیل نامردیا همه جا هست. چرا نامردیه؟ یعنی ماکروسافت هیچ کاری نکرده فقط به خاطر نامردی اینقدر افتاده جلو؟ 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ولی منو میبینی... آره داداش... خیلی با حال بود 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اسم من اسماعیل هستش خوشبختم محمد هستم. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب از این نامردیا که زیاد پیدا میشه کلا.دنیا داره تمام app هاش رو بر اساس سیستم عامل آشغال ویندوز طراحی میکنه و سیستم عامل فوق العاده ای مثل لینوکس باید با مشکل app های مناسب مواجه بشه این قبیل نامردیا همه جا هست. خوب این خیلی اعصاب خورد کنه... :icon_razz: البته من طرفدار ویندوز هستم ها... ولی راست میگی دیگه... اینطوریه... چرا اپل رو مثال نمیزنی با اون آی فون هاش و اون آی پد در پیتش ؟ :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب از این نامردیا که زیاد پیدا میشه کلا.دنیا داره تمام app هاش رو بر اساس سیستم عامل آشغال ویندوز طراحی میکنه و سیستم عامل فوق العاده ای مثل لینوکس باید با مشکل app های مناسب مواجه بشه این قبیل نامردیا همه جا هست. خود تو وقتی یه خانوم جذاب زیبا و سهل الوصول ببینی فوری طرف اون کشیده میشی تا اینکه کلی وقت بزاری و زیبایی عقل و شعور یه خانوم دیگه رو به طرف خودت جذب کنی خانوم ویندوز و خانوم لینوکس هم اینجوریه :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خود تو وقتی یه خانوم جذاب زیبا و سهل الوصول ببینی فوری طرف اون کشیده میشی تا اینکه کلی وقت بزاری و زیبایی عقل و شعور یه خانوم دیگه رو به طرف خودت جذب کنی خانوم ویندوز و خانوم لینوکس هم اینجوریه :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چرا نامردیه؟یعنی ماکروسافت هیچ کاری نکرده فقط به خاطر نامردی اینقدر افتاده جلو؟ نه این نامردی که وافن گفته منظورش نامردی واقعی نبوده. بیشتر به حق واقعی نرسیدنه. وگرنه شما یه ماه از ubuntu استفاده کن ، حالت از 7 بهم میخوره به معنای واقعی. نه هنگ ، نه مشکلات مسخره ی ویندوز ، نه ویرووس ، نه رخنه ی امنیتی! مولتی تسکینگ واقعی رو میبینی روو محیط ubuntu . ولی بعد یه مدت میبینی نرم افزار درست و حسابی به اندازه ی ویندوز پیدا نمیشه براش. vendor های سخت افزاری هم ، درایور هاشون رو بر اساس لینوکس نمینویسن گاها. 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خود تو وقتی یه خانوم جذاب زیبا و سهل الوصول ببینی فوری طرف اون کشیده میشی تا اینکه کلی وقت بزاری و زیبایی عقل و شعور یه خانوم دیگه رو به طرف خودت جذب کنی خانوم ویندوز و خانوم لینوکس هم اینجوریه :4chsmu1: ینی مثاااالت توو حلقمممممم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ از محیط فیس اصلا خوشم نمیاد همون قدر که از محیط چت خوشم نمیاد اما برا فیس بوکم یه خیالاتی تو بخش وبلاگش دارم که میخوام دراینده حداقل برا محک زدن خودمم که شده راه اندازیش کنم البته به زبون بین المللی 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چرا اپل رو مثال نمیزنی با اون آی فون هاش و اون آی پد در پیتش ؟ :icon_razz: نگوووووووووووووووووووووووووووووووووو دلتت میاااااادددددد!!؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ از محیط فیس اصلا خوشم نمیاد همون قدر که از محیط چت خوشم نمیاداما برا فیس بوکم یه خیالاتی تو بخش وبلاگش دارم که میخوام دراینده حداقل برا محک زدن خودمم که شده راه اندازیش کنم البته به زبون بین المللی افرین به تو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده