mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ هرکسی فراخور هدفی که داره عضو فیس بوک میشه .یکی برای پیشنهاد دوستی یکی برای ایجاد گروه کاربری یکی برای ایجاد وبلاگ شخصی یکی برای اینجاد آلبوم عکس و . . . بخاطر گستردگی کاربر و جهانی بودنش هم میتونه جامعه ی مجازی خوبی برای شناخت عقاید و خصوصیات سایر افراد باشه. من به شخصه به خاطر محیط دینامیک و قابلیت های شخصی سازی و امنیتی که داره از فیس بوک خوشم میاد. حسین جان خیلی کامل و جالب بود ممنونم 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فيسبــــــوك:JC_thinking:عضو هستم ولي واسم جالب نيست زياد خب مثلا دوستاي ابتدايي و كلا مدرسم رو پيدا كردم اونجا اما ارتباط رو آوردم بيرون از نت و فيسبـــــوك هستم ولي نيستم:4chsmu1: نميدونم اينجا يا حتي مسنجر واسم جذاب تره فيسبــــــوك در حده ارضاي حسه فوضوليم خوبه:4chsmu1: ممنونم سپیده جان 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من اینجا رو بیشتر از فیس بوک دوست دارم اما تو فیس بوک حیلی از دوستای دوران دبستانم رو پیدا کردم. 9 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من اینجا رو بیشتر از فیس بوک دوست دارم اما تو فیس بوک حیلی از دوستای دوران دبستانم رو پیدا کردم. ممنونم مهناز جان 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من نو اندیشان رو از بیرون رفتن با دوستای غیر صمیمیم هم بیشتر دوست دارم کلا عرق دریایی دارم به اینجا فیس بوک هم جز یه هزینه گذاشتن رو دستم واسه وی پی ان هیچ چی نداره... جز اینکه هی میل می یاد واسم که فلانی فلان چیز رو نوشته تو چرا نمیای ببینی؟! 12 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من اوایل اصن خوشم نمیاد ولی الان کمتر شده یکی از دوستام وسوسه ام کرد اومدم عضویدم ولی هیچ کارایی واسم نداره....چون اصن نمیدونم اونجا چی بگم و چن بار تصمیمم گرفتم اکانتمو بقطعم ولی فعلا به خاطر یکی موندم!!! 5 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ امکانات خوبی داره اگه ازش درست استفاده بشه ؛ کلا ما ایرانی ها به درست استفاده نکردن از چیزی عادت داریم و بعد اون درست استفاده نکردن رو به بدی اون چیز ربط می دیم مثلا یکی از دوستای من پریروز مدال گرفته بود ، من تو فیس بوک دیدم و تبریک گفتم و اگه اونجا نبود شاید خیلی دیر می فهمیدم ولی بدی هایی هم داره که بیشتر ایرانی ها از اون قسمت ها استفاده می کنن :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ امکانات خوبی داره اگه ازش درست استفاده بشه ؛ کلا ما ایرانی ها به درست استفاده نکردن از چیزی عادت داریم و بعد اون درست استفاده نکردن رو به بدی اون چیز ربط می دیم مثلا یکی از دوستای من پریروز مدال گرفته بود ، من تو فیس بوک دیدم و تبریک گفتم و اگه اونجا نبود شاید خیلی دیر می فهمیدم ولی بدی هایی هم داره که بیشتر ایرانی ها از اون قسمت ها استفاده می کنن :icon_pf (34): ممنونم خیلی جالب بود .... اسمه شما احسان هستش ؟ 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من اوایل اصن خوشم نمیاد ولی الان کمتر شدهیکی از دوستام وسوسه ام کرد اومدم عضویدم ولی هیچ کارایی واسم نداره....چون اصن نمیدونم اونجا چی بگم و چن بار تصمیمم گرفتم اکانتمو بقطعم ولی فعلا به خاطر یکی موندم!!! کی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من نو اندیشان رو از بیرون رفتن با دوستای غیر صمیمیم هم بیشتر دوست دارمکلا عرق دریایی دارم به اینجا فیس بوک هم جز یه هزینه گذاشتن رو دستم واسه وی پی ان هیچ چی نداره... جز اینکه هی میل می یاد واسم که فلانی فلان چیز رو نوشته تو چرا نمیای ببینی؟! بهار ایمیل فیس بوکو بفرست تو اسپم...دیگه نمی بینی...یعنی این باکست پر نمی شه الکی 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ هرکسی فراخور هدفی که داره عضو فیس بوک میشه .یکی برای پیشنهاد دوستی یکی برای ایجاد گروه کاربری یکی برای ایجاد وبلاگ شخصی یکی برای اینجاد آلبوم عکس و . . . بخاطر گستردگی کاربر و جهانی بودنش هم میتونه جامعه ی مجازی خوبی برای شناخت عقاید و خصوصیات سایر افراد باشه. من به شخصه به خاطر محیط دینامیک و قابلیت های شخصی سازی و امنیتی که داره از فیس بوک خوشم میاد. دقیقا! بستگی داره هرکی با چه هدفی عضو فیسبوک شده باشه. به تناسب اون براش فیسبوک مسخره، مفید، دوست داشتنی و ... میشه! من بدم نمیاد ازش. بنظرم ی پل ارتباطی بین خیلی از دوستان و اشنایانی و عزیزانیه که شاید هیچوقت نتونی از نزدیک ببینیشون! دوستان قدیمی، دانشگاه و ... اینکه میدونی حداقل این واسط هست! میتونی بهشون دسترسی داشته باشی و این خیلی خوبه. ولی سرزدن و نزدنم بسته به حالم داره! یه موقع حس فیسبوک نیست اصلا! میام انجمن هایی که عضوم، یه موقع حس انجمن نیست میرم فیسبوک یه موقع حس هردوش هست و هردورو سرمیزنم، یه موقع هم حس هیچ کدوم نیست و کلا نمیام! :دی اما از نظر سوء استفاده کردن و نکردن این بستگی به خود شخص داره! فیسبوک تمام امکانات امنیتی رو فراهم کرده به نظرم! ازادی و اختیار رو به همه داده و هرکس میتونه به فراخور حالش از اونها استفاده کنه. حالا یکی کوتاهی میکنه و دوست داره تو تعداد دوستان با بقیه رقابت کنه و هر ننه قمری ادش میکنه قبول میکنه، اگه مشکلی براش پیش بیاد اون مقصر خودشه!! نه محیط فیسبوک! یکی که عکس میذاره تو فیسبوک باید بدونه از اون عکسها ممکنه سوء استفاده بشه! پس باید عکسهاشو درحالتی بذاره که اگه عکسی ازش دست کسی افتاد براش مساله ساز نشه! اگه نه باید عواقبشو بپذیره و تواین زمینه مقصر فیسبوک نیست!! 12 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فیسبوک ماهانه ارائه کنندهی 570 میلیارد صفحه میباشد. تعداد عکسهای موجود در فیسبوک از تمام سایتهای دیگر ارائه کنندهی عکس، مثل Flickr، بیشتر است. ماهانه بیش از 3 میلیارد عکس در حال بارگذاری بر روی این سایت است. سیستم فیسبوک در هر ثانیه به 2/1 میلیون عکس خدمت میدهد. ماهانه بیش از 25 میلیارد قطعه محتوا در حال به اشتراک گذاری است. فیسبوک بیش از 30 هزار سرور دارد. (تا سال 2009) 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا! بستگی داره هرکی با چه هدفی عضو فیسبوک شده باشه. به تناسب اون براش فیسبوک مسخره، مفید، دوست داشتنی و ... میشه! من بدم نمیاد ازش. بنظرم ی پل ارتباطی بین خیلی از دوستان و اشنایانی و عزیزانیه که شاید هیچوقت نتونی از نزدیک ببینیشون! دوستان قدیمی، دانشگاه و ... اینکه میدونی حداقل این واسط هست! میتونی بهشون دسترسی داشته باشی و این خیلی خوبه. ولی سرزدن و نزدنم بسته به حالم داره! یه موقع حس فیسبوک نیست اصلا! میام انجمن هایی که عضوم، یه موقع حس انجمن نیست میرم فیسبوک یه موقع حس هردوش هست و هردورو سرمیزنم، یه موقع هم حس هیچ کدوم نیست و کلا نمیام! :دی اما از نظر سوء استفاده کردن و نکردن این بستگی به خود شخص داره! فیسبوک تمام امکانات امنیتی رو فراهم کرده به نظرم! ازادی و اختیار رو به همه داده و هرکس میتونه به فراخور حالش از اونها استفاده کنه. حالا یکی کوتاهی میکنه و دوست داره تو تعداد دوستان با بقیه رقابت کنه و هر ننه قمری ادش میکنه قبول میکنه، اگه مشکلی براش پیش بیاد اون مقصر خودشه!! نه محیط فیسبوک! یکی که عکس میذاره تو فیسبوک باید بدونه از اون عکسها ممکنه سوء استفاده بشه! پس باید عکسهاشو درحالتی بذاره که اگه عکسی ازش دست کسی افتاد براش مساله ساز نشه! اگه نه باید عواقبشو بپذیره و تواین زمینه مقصر فیسبوک نیست!! ممنونم . خوب بود 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من که عضو نیستم!فضای مزخرفی داره اصلا جذابیتی نداره!انجمن ها خیلی بهترن. 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تعداد کاربران فیس بوک در اکتبر ۲۰۱۰ به بیش از 700 میلیون کاربر رسیده است که حدود ۷۰ درصد آن ها کاربران خارج از ایالات متحده هستند. 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ pari daryayi, ::: شیـــما :::*, Abolfazl_r, Hosein.T+, mamad kh, maryam_alien, M_Archi, st.saba+, Waffen+ ولی فکر کنم خیلی جذابیت داره هاا 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ pari daryayi, ::: شیـــما :::*, Abolfazl_r, Hosein.T+, mamad kh, maryam_alien, M_Archi, st.saba+, Waffen+ولی فکر کنم خیلی جذابیت داره هاا جذابیت نداره... من دارم غصه میخورم اینجا... 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ pari daryayi, ::: شیـــما :::*, Abolfazl_r, Hosein.T+, mamad kh, maryam_alien, M_Archi, st.saba+, Waffen+ولی فکر کنم خیلی جذابیت داره هاا چی جذابیت داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ واسه اکثر مردم همیشه در صحنه و بی جنبه ی هموطن خوب نیست ی سریا میخوان خودشونو نشون بدن هر روز ی عکس میزارن و تو اینفو کلی درمورد چهره و کارایی ک بلدن میگن ی عده بیکارم زنبیل میزارن واسه قربون صدقه رفتن الکی ی سریا میخوان با خانواده ای ک ازش دورن یا دوستایی ک دگه نمبیننشون ارتباط داشته باشن ک این نوعش خوبه ی سریای خانوادگی نگاه میکنن ب قضیه ولی از نوع جهان سوم مامانه تو اتاقه بقلیه میخواد با بچش حرف بزنه میره رو والش مینویسه ! ی سریا سره چشم و هم چشمی پا شدن اومدن ک جلو دوستو فامیل بگن ما هم آره بگی ی لینک بده قیافشون میشه علامت سوال ک لینک ینی چی اصلا ولی در کل من نظرم مثبته از 360 - کلوب خیلی بهتره ب نسبت بقیه جامعه مجازیام زیاد ب انحراف کشیده نشده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده