mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ [/url]سلام . خوبین ؟بچه ها می خواستم نظرتونو در مورد face book بدونم اینکه به نظرتون خوبه ایا ایرانی ها از facebook چه استفاده ای می کنن چرا ؟ خلاصه اینکه هر نظری در مورد face book دارین بگین می خوام بدونم ممنونم 32 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من نواندیشان را بیشتر از فیسبـــوک دوست دارم. فیسبوک همه جور آدم توش هست،از خراب تا درست. اما نواندیشان خواص بیشتر هستند تا عوام..... 32 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فیس بوک به شما کمک میکند تا با افرادی که در زندگیتان هستند ارتباط و اشتراک داشته باشید.:4chsmu1: 18 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ یک بازیگر زن سینمای ایران، عنوان کرده که مدتی است از نامش در صفحه فیس بوک سوءاستفاده میشود، به همین دلیل به زودی این موضوع را پیگیری قانونی میکند. ایا کشور های دیگر هم همین کار ها را می کنند ؟ 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من که اصلا محیطش و دوست ندارم محیط لوس ی داره بیشتر خاله زنک بازیه! فقط از یه جهت خوبه اونم اینکه ادم گاهی سر بزنه یا دوستای قدیمیشو از این طریق پیدا کنه 22 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ یک بازیگر زن سینمای ایران، عنوان کرده که مدتی است از نامش در صفحه فیس بوک سوءاستفاده میشود، به همین دلیل به زودی این موضوع را پیگیری قانونی میکند. ایا کشور های دیگر هم همین کار ها را می کنند ؟ آره بابا میکنن ولی اونجا چون خود خواننده هه یا بازیگره یا نمایندش میره واسش صفحه درست میکنه ملت کمتر گیج میشن میفهمم صفحه اصلیش کدومه 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا وقت گذرانی بیهوده هست و محیطش هم خیلی مسخره هست... واقعا اگر یک عده آمریکایی خوش و خرم نبودند آقایونی مثل بنیان گذار فیس بوک چه میکردند... الان به یک شرکت مولتی میلیارد دلاری تبدیل شده... به هر حال... من مدت ها بود که اونجا اکانت داشتم و نمیومدم... کلا نمیدونم چه اهمیتی داره که آدم بره اونجا و ببینه که برای مثال دختر خاله ی عمه ی خالش امروز برای دوازدهمین بار عمل زیبایی انجام داده و status update کرده که خیلی خوشگل شدم... 13 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فیس بوک مقصر ۲۰ درصد طلاق ها در آمریکا! یک آکادمی وکالت در آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که از هر پنج طلاق در آمریکا، یک طلاق به خاطر فیس بوک است. 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ در گزارش این آکادمی همچنین آمده که در بیش از ۸۰ درصد از طلاقها از اطلاعات مربوط به عکسهای موجود فیس بوک به عنوان سند استفاده میشود. وکلا در آمریکا به کاربران فیس بوک توصیه کردند، تا حد امکان از انتشار عکسهای خصوصی خود در این شبکه اجتماعی خودداری کنند. ایا کاربران ایرانی به این موضوع توجه ای می کنند ؟ 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چند وقت پیش یکی از پسرای دانشگاه با اسم و فامیل یکی از دخترامون اومده بود همه دخترا رو ادد کرده بود منم خوشم نمیاد از محیطش، دلم میگیره 10 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ هرکسی فراخور هدفی که داره عضو فیس بوک میشه . یکی برای پیشنهاد دوستی یکی برای ایجاد گروه کاربری یکی برای ایجاد وبلاگ شخصی یکی برای اینجاد آلبوم عکس و . . . بخاطر گستردگی کاربر و جهانی بودنش هم میتونه جامعه ی مجازی خوبی برای شناخت عقاید و خصوصیات سایر افراد باشه. من به شخصه به خاطر محیط دینامیک و قابلیت های شخصی سازی و امنیتی که داره از فیس بوک خوشم میاد. 15 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فيسبــــــوك:JC_thinking: عضو هستم ولي واسم جالب نيست زياد خب مثلا دوستاي ابتدايي و كلا مدرسم رو پيدا كردم اونجا اما ارتباط رو آوردم بيرون از نت و فيسبـــــوك هستم ولي نيستم:4chsmu1: نميدونم اينجا يا حتي مسنجر واسم جذاب تره فيسبــــــوك در حده ارضاي حسه فوضوليم خوبه:4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من خوشبختانه یامتاسفانه تابحال افتخارزیارت ایشان رانداشته ام اماتوی انجمنهایی که گشته ام نواندیشان راترجیح میدم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده