شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اندازه سوسک هم نیستیم اره تعجب نکنید ما ادما اندازه سوسک هم نیستیم چند وقته پیش یک چیزی و شنیدم ولی باور نکردم گفتم خودم باید کشفش کنم شنیدم یک سوسک اگر سرش کنده بشه تا 10 روز زنده میمونه دیروز یک سوسک حمله کرد به خونمون:imoksmiley: منم یک جوری کشتم که فقط سرش له شد این سوسک شروع کرد به دست و پا زدن :banel_smiley_52: امروز صبح بیدار شدم دیدم همچنان داره دست و پا میزنه حالا ما ادما با این هیکل و جثه که ادعای اشرف مخلوقاتمون هم میشه اندازه سوسک هم توانایی مقابله با مرگ و نداریم و خیلی زود اگر سرمون و جدا کنندر عرض 5 دقیقه دست و پا زدن تموم میکنیم پس بهتر نیست به خودمون بیایم یکم از کبر و غرور خود برتر بینی و خود بزرگ بینی دست برداریم ما که بقول معروف نفسمون به یک مویی وصله نمیدونم تونستم با مثالم حق مطلب و بیان کنم یا نه؟ 42 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ بر مال و جمال خویش غره مشو این را به تبی برند و آن را به شبی غرور برای چی ؟ برای کی؟ دوروز دنیا ارزش این حرفارو نداره 14 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر باهمه تلخی و شیرینی خود میگذرد عشق ها میمیرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجای میماند 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فقط این نیست که سوسک اگه هرجاییش رو قطع کنی ( غیر از سرش ) باز ترمیم میشه جانوریه برا خودش یه چیزه دیگه تمیز ترین پوست رو سوسک داره .... با اینکه همش تو فاضلابا میگرده ولی هیچ باکتری ای رویه پوستش نمیتونه بمونه 18 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ میگم شقایق چجوری بهش ضد حمله زدی که فقط کلشو پروندی؟ روش عمل جراحی انجام دادی؟ شقایقه شیر دل 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فقط این نیست که سوسک اگه هرجاییش رو قطع کنی ( غیر از سرش ) باز ترمیم میشه جانوریه برا خودش یه چیزه دیگه تمیز ترین پوست رو سوسک داره .... با اینکه همش تو فاضلابا میگرده ولی هیچ باکتری ای رویه پوستش نمیتونه بمونه میگم شقایق چجوری بهش ضد حمله زدی که فقط کلشو پروندی؟ روش عمل جراحی انجام دادی؟ شقایقه شیر دل اینا که ظاهر قضیس ادر جان تو مو دیدی و من پیچش مو نتیجه گیری آخرش و دریاب 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خاله سوسکه ناز نازی .......... رخت و لباس پوست پیازی اگه دل بدم به تو.................... تو هم به من دل میبازی شما میتونی با پا بزنی بر سر سوسک و لهش کنی،حالا چند صباحی هم در کُما به سر ببرد تا بمیرد. اما چه کسی میتواند انسان را با پا له کند؟ 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که ظاهر قضیس ادر جان تو مو دیدی و من پیچش مو نتیجه گیری آخرش و دریاب من سوسک ببینم جیغ میزنم یه چیزه با حال دیگه الان یکی دو ماهی میشه با یه سوسک هم اتاقم :icon_pf (34): بین یه یونولیت و سقف اتاقم گیر کرده هی میخوام بکشمش ولی بیخیال میشم همش داره اونجا زور میزنه در بره هر شب بساط دارم باش نمیدونم چی میخوره اونجا که تا حالا نمرده جانور 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خاله سوسکه ناز نازی .......... رخت و لباس پوست پیازی اگه دل بدم به تو.................... تو هم به من دل میبازی شما میتونی با پا بزنی بر سر سوسک و لهش کنی،حالا چند صباحی هم در کُما به سر ببرد تا بمیرد. اما چه کسی میتواند انسان را با پا له کند؟ شاید خودشو نتونن ولی عقایدشو میتونن لگد کوب کنن 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خاله سوسکه ناز نازی .......... رخت و لباس پوست پیازی اگه دل بدم به تو.................... تو هم به من دل میبازی شما میتونی با پا بزنی بر سر سوسک و لهش کنی،حالا چند صباحی هم در کُما به سر ببرد تا بمیرد. اما چه کسی میتواند انسان را با پا له کند؟ اسی جان تو چند سال اخیر خیلی راحت تر از این حرفا له شدن خودت هم میدونی و نیازی به شکافتن نیست بقول بهار وقتی عقاید له بشه انسان مثل مرده متحرک میشه وقتی اجازه فکر کردن و ازت بگیرن زندگی ارزشی نداره:rose: ----------------------------------------------------- دوستان عزیز لطف کنید اسپم نکنید و بحث رو به بیراهه نکشید ممنونم ازتون:rose: 9 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود برام نوع دیدگاهت نسبت به این قضیه مرسی از تاپیک خوبت :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اندازه سوسک هم نیستیماره تعجب نکنید ما ادما اندازه سوسک هم نیستیم چند وقته پیش یک چیزی و شنیدم ولی باور نکردم گفتم خودم باید کشفش کنم شنیدم یک سوسک اگر سرش کنده بشه تا 10 روز زنده میمونه دیروز یک سوسک حمله کرد به خونمون:imoksmiley: منم یک جوری کشتم که فقط سرش له شد این سوسک شروع کرد به دست و پا زدن :banel_smiley_52: امروز صبح بیدار شدم دیدم همچنان داره دست و پا میزنه حالا ما ادما با این هیکل و چثه که ادعای اشرف مخلوقاتمون هم میشه اندازه سوسک هم توانایی مقابله با مرگ و نداریم و خیلی زود اگر سرمون و جدا کنندر عرض 5 دقیقه دست و پا زدن تموم میکنیم پس بهتر نیست به خودمون بیایم یکم از کبر و غرور خود برتر بینی و خود بزرگ بینی دست برداریم ما که بقول معروف نفسمون به یک مویی وصله نمیدونم تونستم با مثالم حق مطلب و بیان کنم یا نه؟ میازار موری که دانه کش هست که جان دارد و جان شیرین خوش هست اخه تروریست.اخه قاتل .اخه دشمن حیوانات. واقعا خجالت نمیکشی.گردن سوسک را میبری و حتی نمیکشیش که زجر کش شدنش را ببینی اگر کانون های مدافع حقوق حیوانات بفهمند .!!!!! شما باید به دادگاه برید تا سزای اعمال خودتون را ببینید. انشاالله که غذای سوسک بشی و سوسک ها دسته جمعی بخورنت یاد نازی ها افتادم که یهودی ها را ازمایش میکردند . ای تروریست .ای قاتل.وای بر تو پی نوشت: من حالم خوب نیست 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ میازار موری که دانه کش هست که جان دارد و جان شیرین خوش هست اخه تروریست.اخه قاتل .اخه دشمن حیوانات. واقعا خجالت نمیکشی.گردن سوسک را میبری و حتی نمیکشیش که زجر کش شدنش را ببینی اگر کانون های مدافع حقوق حیوانات بفهمند .!!!!! شما باید به دادگاه برید تا سزای اعمال خودتون را ببینید. انشاالله که غذای سوسک بشی و سوسک ها دسته جمعی بخورنت یاد نازی ها افتادم که یهودی ها را ازمایش میکردند . ای تروریست .ای قاتل.وای بر تو پی نوشت: من حالم خوب نیست چرا شلوغش میکنی؟ بابا سوسکه کله نداره که بفهمه الان داره زجر میکشه 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اندازه سوسک هم نیستیماره تعجب نکنید ما ادما اندازه سوسک هم نیستیم چند وقته پیش یک چیزی و شنیدم ولی باور نکردم گفتم خودم باید کشفش کنم شنیدم یک سوسک اگر سرش کنده بشه تا 10 روز زنده میمونه دیروز یک سوسک حمله کرد به خونمون منم یک جوری کشتم که فقط سرش له شد این سوسک شروع کرد به دست و پا زدن امروز صبح بیدار شدم دیدم همچنان داره دست و پا میزنه حالا ما ادما با این هیکل و چثه که ادعای اشرف مخلوقاتمون هم میشه اندازه سوسک هم توانایی مقابله با مرگ و نداریم و خیلی زود اگر سرمون و جدا کنند در عرض 5 دقیقه دست و پا زدن تموم میکنیم پس بهتر نیست به خودمون بیایم یکم از کبر و غرور خود برتر بینی و خود بزرگ بینی دست برداریم ما که بقول معروف نفسمون به یک مویی وصله نمیدونم تونستم با مثالم حق مطلب و بیان کنم یا نه؟ تو ایران که بدنیا بیایم و بزرگ بشیم خوب همینه. یعنی از بچگی یه جوری ما رو بارمون آوردن که ارزش های انسانی خودمونو دست کم بگیریم. اما تو کشور های مترقی یه درس هایی رو به کودک میدن که بخوبی میفهمه که مهم هست و باید مهم بمونه. اینهمه تربیت بالا که ما تو رفتار اونا میبینیم مال اینه که از همان اوان بچگی جوری بارش میارن که احساس خردی و شرمندگی و حقارت نکنه و بدونه که مهم هست. برای همین طرز تلقی هامونه که مدام از سر و کله هم بالا میریم تا به یه جایی برسیم. اینهمه حق و حقوقی که از هر روز از ما ضایع میشه و ما دم بر نمیاریم مال همین تلقین هاست. اخیرا یه کتابی از jason fried و david heinemeier به زبان ترکی استانبولی رو میخونم که اسمش هست پاکش کن و از اول بنویس. تو این کتاب همه اون تلقیناتی رو که نمیذاره یه انسان موفق بشه شرح داده و راهکار های خود بهبود سازی رو هم نوشته. با خوندن این کتاب احساس میکنم که بزرگترین حقی که از ما گرفته شده اینه که یادمون بره که مهم هستیم. با تشکر از تاپیک خوب شما 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چرا شلوغش میکنی؟ بابا سوسکه کله نداره که بفهمه الان داره زجر میکشه گفتم که حالم خوب نیست.محل خدمتم عوض شده :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اندازه سوسک هم نیستیماره تعجب نکنید ما ادما اندازه سوسک هم نیستیم چند وقته پیش یک چیزی و شنیدم ولی باور نکردم گفتم خودم باید کشفش کنم شنیدم یک سوسک اگر سرش کنده بشه تا 10 روز زنده میمونه دیروز یک سوسک حمله کرد به خونمون:imoksmiley: منم یک جوری کشتم که فقط سرش له شد این سوسک شروع کرد به دست و پا زدن :banel_smiley_52: امروز صبح بیدار شدم دیدم همچنان داره دست و پا میزنه حالا ما ادما با این هیکل و چثه که ادعای اشرف مخلوقاتمون هم میشه اندازه سوسک هم توانایی مقابله با مرگ و نداریم و خیلی زود اگر سرمون و جدا کنندر عرض 5 دقیقه دست و پا زدن تموم میکنیم پس بهتر نیست به خودمون بیایم یکم از کبر و غرور خود برتر بینی و خود بزرگ بینی دست برداریم ما که بقول معروف نفسمون به یک مویی وصله نمیدونم تونستم با مثالم حق مطلب و بیان کنم یا نه؟ مدیر جان:ws47: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ میازار موری که دانه کش هست که جان دارد و جان شیرین خوش هست اخه تروریست.اخه قاتل .اخه دشمن حیوانات. واقعا خجالت نمیکشی.گردن سوسک را میبری و حتی نمیکشیش که زجر کش شدنش را ببینی اگر کانون های مدافع حقوق حیوانات بفهمند .!!!!! شما باید به دادگاه برید تا سزای اعمال خودتون را ببینید. انشاالله که غذای سوسک بشی و سوسک ها دسته جمعی بخورنت یاد نازی ها افتادم که یهودی ها را ازمایش میکردند . ای تروریست .ای قاتل.وای بر تو پی نوشت: من حالم خوب نیست اهههههههه از کی تا حالا سوسک اومده جزء حیوانات ما شنیده بودیم تو دسته ی حشرات هستش:jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اهههههههه از کی تا حالا سوسک اومده جزء حیوانات ما شنیده بودیم تو دسته ی حشرات هستش:jawdrop: از پستاندارانی مثل من و شما و میمون ها و سگ و خرس گرفته تا پرندگان و خزندگان و حشرات همه ما حیوان هستیم . این را جدی میگم میدونی چقدر کانون حامی حشرات تو دنیا وجود داره؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ دلیل نمیشه که ماهم قابلیتهایی داریم که موجودات دیگه ندارن 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اونجوری ک من شنیدم سوسک مغرش یا همون هسته مرکزیش سه تیکست یکی تو سرشه 2 تای دیگه تو همون راستا یکی وسط بدنش یکیم قسمت انتهاییشه واسه همین تا 10 روز بعد از قطع کردن سرشم زنده میمونه و از اون دو جا فرمان میگیره یکی از عجیب ترین جونورای روی زمینه ----- سوسک تو هر شرایطی میتونه زندگی کنه ولی آدما تحمل هر وضعیت و شرایطو ندارن اگه ما هم روح نداشتیم هم زندگی کردن آسون تر بود واسمون هم مردن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده