رفتن به مطلب

دلیل حلال بودن گوشت گاو و گوسفند از نظر اسلام و حرام بودن گوشت خوک !!!

Bernabeo

ارسال های توصیه شده

سلام.حالت خوبه!:w16:

آخه این همه جوون تحصیلکرده وعاقل میان حرف تورو گوش کنن یا حرف کارشناسان ودانشمندان متخصصو.خودت بودی جای ماحرفهای بی پایه واساس وبدون ریشه علمی که زدی وباورمیکردی؟

میدونی برخی بیماری‌ها تنها علت آن، خوردن گوشت خوكه چیه؟1. «كرم كدوی خوك» كه درعضلات و مغز خوك یافت می‌شود كه انسان را دچارنارسائی‌هایی در دستگاه گوارش می‌كند.6

2. «تری شینوز» این نیز كرم دیگری است كه باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوش‌ها و دمل‌های پراكنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... می‌شود كه تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است.7

3. استفاده از گوشت خوك، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت می‌اندازد.

ناگفته نماند كه در كشورهای اسلامی در اثر مبارزه‌ی جدی اسلام، گوشت

این حیوان مصرف نمی‌شود و لذا پیامدهای آن نیز كمتر به چشم می‌آید، اما

در كشورهای غربی (اروپا، آمریكا) این ممنوعیت اعمال نمی‌شود ولی با این

حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری می‌گزینند؛ حتی در برخی از

كشورها مثل برخی قسمت‌های روسیه در اثر شیوع بیماری‌های مربوط به

گوشت خوك (كرم تركین یا ترشین) مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام كرده‌اند

8 و همچنین بیماری كرم كدوی خوك به صورت گسترده در جهان منتشر

شده و در كشورهای اسلامی كه گوشت خوك مصرف نمی‌كنند به ندرت

دیده می‌شود.

خوك حتی نزد اروپائیان كه از گوشت آن می‌خورند سمبل بی‌غیرتی است و

حیوانی كثیف است. خوك در امور جنسی فوق العاده بی‌تفاوت و لا أبالی

است و علاوه بر تأثیر غذا در روحیات كه از نظر علمی ثابت شده است، تاثیر

این غذا در خصوص لاأبالی گری در مسائل جنسی مشهود است.2

یكی از نویسندگان می‌نویسد: خوك غیرت ناموسی ندارد و جفت خود را در

معرض خوك‌های نر دیگر قرار می‌دهد و حتی از این كار لذت هم می‌برد، كه

این صفات در گوشتش هم تاثیراتی دارد از این جهت اشخاصی كه از آن

تغذیه می‌كند همان صفات و اخلاق رذیله را پیدا می‌كنند.3

ب. ضررهای بهداشتی و بیماری‌هایی كه توسط خوك به انسان منتقل

می‌شود:

برخی بیماری‌ها هستند كه از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوك است

و استفاده از گوشت خوك در ایجاد آنها موثر است:

1. اسهال خونی؛

2. یرقان عفونی؛

3. انتامیب هیستولتیك، كه انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می‌نماید؛

4. بیماری شبه باد سرخ كه در انسان به صورت لكه‌های سرخ و دردناك توأم با سوزش شدید روی دست‌ها ظاهر می‌شود؛

5. تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیت‌ها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریك موجود در گوشت خوك می‌باشد.4

6. خوك از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باكی ندارد لذا معده‌اش لانة اقسام میكروب‌هاست كه به گوشت و خون و شیرش هم سرایت می‌كند.5

راستی فرمایش امام رضا.ع.راخوندی

حضرت امام رضا(ع):

فلسفه حرمت گوشت خوک را اينگونه تبيين مي فرمايند: «خوک، حيواني است شهوت ران… ! چندانکه غريزه شيطاني شهوت، آنچنان وجودش را تسخير نموده که بر خلاف ساير حيوانات كه نوعي غيرت داشته و از تجاوز جنسی همنوعان به جنس ماده شان جلوگيري مي کنند، او نسبت به چنين اموري بي تفاوت و عاري از احساس است و چون حالت ياد شده از طريق خوردن گوشت خوک نيز سرايت پيدا مي کند، خداوند آن را حرام نمود تا مرض بي غيرتي در بين مردم رواج نيابد» (علل الشرايع ، شيخ صدوق).

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برای گوشت خوک هیچ ضرری بیان نشده، اینکه گوشت خوک تو اسلام حرامه میتوونه دلیلش این باشه که اون زمان خوردن خوک در بین النهرین حرمت داشته و خوک مقدس بوده (تو یه کتاب خووندم). مثل خوردن گوشت گاو تو هندوستان.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بدون در نظر گرفتن کنایه استارتر

من نظرم اینه که برای مشخص شدن تکلیف گوشت خوک به دو متخصص نیاز داریم:

تاریخ شناس قوی:روایت ها رو بگه.منابع خودشو ذکر کنه و بگه هر کدوم چقدر متواتر هست.البته باید هدفش حقانیت باشه نه بازی الاکلنک روی دو انتهای اسلامیت و ایرانیت و احیانا دیگر الاکلنگها:ws37:

و فرد مهمتر:

زیست شناس جانوری قوی:دلایل عقلی رو مطرح کنه (طبیعتا نمی تونه از حوزه ماده خارج بشه). آزمایشات ذکر شده و مقالات نوشته شده رو مطرح کنه.لینک مقالات(طبیعتا اکسپریمنتال) رو برام بفرسته:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بدون در نظر گرفتن کنایه استارتر

من نظرم اینه که برای مشخص شدن تکلیف گوشت خوک به دو متخصص نیاز داریم:

تاریخ شناس قوی:روایت ها رو بگه.منابع خودشو ذکر کنه و بگه هر کدوم چقدر متواتر هست.البته باید هدفش حقانیت باشه نه بازی الاکلنک روی دو انتهای اسلامیت و ایرانیت و احیانا دیگر الاکلنگها:ws37:

و فرد مهمتر:

زیست شناس جانوری قوی:دلایل عقلی رو مطرح کنه (طبیعتا نمی تونه از حوزه ماده خارج بشه). آزمایشات ذکر شده و مقالات نوشته شده رو مطرح کنه.لینک مقالات(طبیعتا اکسپریمنتال) رو برام بفرسته:ws37:

اگه ازنظر اسلا م بخوای که نیاز به دلیل نداره مستقیم تو خود قران اومده ولی اگه تخصصیش رو بخوای من نمیذونم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه ازنظر اسلا م بخوای که نیاز به دلیل نداره مستقیم تو خود قران اومده ولی اگه تخصصیش رو بخوای من نمیذونم:ws3:

درود بر شما

1-منظورم فردی در حد ویل دورانت بود:banel_smiley_4:

هدف از پستم ادامه بحث تاپیک نبود. چرا که استارتی که بیانگر حقیقت جویی باشد(به دور از هر گونه تعصب و تمسخرو..)ندیدم.

2-قرآن یک مورد بود پس متواتر نیست.البته قرآن برای کسانی که به درجه ی تسلیم رسیدین، کفایت می کند.

3-قرآن گفته حرام است. آیا گفته ضرر دارد؟

اینکه "اسلام هر چیزی که باعث ضرر شود رو گفته حرام" از کجا اومده؟

4- فرض کردیم مخاطب فردی حقیقت جو باشد نه اینکه حتما مسلمان باشد،مسیحی باشد، مادی گرا...

5-شاخه های دیگر(تحریف در قرآن و..) رو بی خیال می شویم.

6-من باید بپذیرم که مورد اولی که ذکر کردم رفع تشنگی با آب شور تاریخ هست. منتها تحقیقات یک زیست شناس جانوری، رفع تشنگی با آب پرتقال سرد در اوج گرمای تابستان هست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 8 ماه بعد...
پس نگرفتم:icon_redface:

یکی از بچه ها گفت یکی دیگه هم باعث لک در پوست مخصوصا پوست زنان میشه

همون لکایی که تو سینه و سر شونه ها بوجود میاد مثل کک مکه:banel_smiley_52:

خوب ضرر داره واسمون:banel_smiley_52: پوستمون زشت میشه:banel_smiley_52:

کسی گوشتشو از نزدیک دیده؟ گوشتی که تازه بعد شکار هستاااا ؟:ws37:

عجب!!!!!!!

بابا شما این حرفها را چطوری بدون هیچ استدلال و منطقی باور دارید؟:banel_smiley_4:

چنین چیزی صحت نداره دوستان .در ایران خودمون کک مکی پیدا نمیشه ؟ لابد خوک خورن

الان این آمار هم نمیدونم چطوری گرفتین که خارجیا کک مکین.یه چیزایی میگن آدم یهو.......چی بگم ولا:banel_smiley_4:

رنگ گوشت خوک صورتی کمرنگ و میشه گفت خوش رنگه

مزه اش هم هیچ فرقی با گوشت گاو نداره خوشمزه ست

• Like 5
لینک به دیدگاه
برای گوشت خوک هیچ ضرری بیان نشده، اینکه گوشت خوک تو اسلام حرامه میتوونه دلیلش این باشه که اون زمان خوردن خوک در بین النهرین حرمت داشته و خوک مقدس بوده (تو یه کتاب خووندم). مثل خوردن گوشت گاو تو هندوستان.

درود

لطفا اسم کتاب رو بگید...

• Like 2
لینک به دیدگاه
فک کنم از لحاظ پزشکی مشکل داشته باشه

درسته اجی ؟ :ws38:

به هیچ وجه عزیزم

اگر منبع موثقی از مورد پزشکی دارین ممنون میشم در اختیار بذارید:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ايچندين ميليون تن دنيا مصرف ميكنن چيزيشون نشده!اون خصوصيات خوك هم بيشتر در...

من ديدم كساني كه مصرف كردن و نمردن!من خودم از گوشت خوشم نمياد مرغ و ماهي به كنار!

• Like 1
لینک به دیدگاه

برعکس چیزی که در اینجا گفته شد انگل ها فقط در گوشت خوک وجود ندارند... بلکه در گوشت بسیاری از حیوانات وجود دارند و اگر گوشت به خوبی پخته نشود این انگل ها در بافت عضلانی زنده مانده و بعد به انسان منتقل میشوند...

در حال حاظر گوشت خوکی که در بسیاری کشور ها تولید و مصرف میشود تحت نظارت دقیق است و دارای این نوع انگل ها نیست...

در نتیجه میشه گفت اگر شما فردی بسیار حساس و وسواسی هستید بهتر است کلا نه تنها گوشت خوک بلکه هیچ نوع گوشتی مصرف نکنید...

• Like 4
لینک به دیدگاه
ايچندين ميليون تن دنيا مصرف ميكنن چيزيشون نشده!اون خصوصيات خوك هم بيشتر در...

من ديدم كساني كه مصرف كردن و نمردن!من خودم از گوشت خوشم نمياد مرغ و ماهي به كنار!

کلا در کل آمریکا (قاره رو نمی گم... کشور رو میگم :ws3:) در کل سال 2012 با اینکه میلیون ها تن گوشت خوک مصرف شده تنها 11 مورد مشکل انگلی گذارش شده و اونها هم از خوک های جنگلی بودند که توسط خود افراد کشته شده و مصرف شده بودند...

شما اگر گاو رو هم توی یه جایی گیر بیارید و بکشید و بخورید ممکن است مریض بشید... :w16:

در نتیجه زیاد نگرانی نباید باشد...

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود

لطفا اسم کتاب رو بگید...

درود. یادم نیست. اصلا یادم نمیاد تو کتاب خووندم یا جایی دیگه. ولی به احتمال زیاد دلیلش همین میتوونه باشه. حرمت گوشت خوک از یهود وارد دین اسلام شده. باید ریشه های حرام بودنش رو در دین یهود جست. اگه برام اهمیت داشت بیشتر تحقیق میکردم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

با احترام

3علت دارد

1_در جواب اول گفته شد (خوردن ادرار و مدقوع)

2_وجود انگل در گوشت که به سختی از بین میرود

3_در ساختار ژن خوک. بطوری که ماده ی خود را به نر جدید (میهمان) تقدیم می کند :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
درود. یادم نیست. اصلا یادم نمیاد تو کتاب خووندم یا جایی دیگه. ولی به احتمال زیاد دلیلش همین میتوونه باشه. حرمت گوشت خوک از یهود وارد دین اسلام شده. باید ریشه های حرام بودنش رو در دین یهود جست. اگه برام اهمیت داشت بیشتر تحقیق میکردم.

درسته... خیلی از چیزای اسلام کپی پیست از یهودیته؛ این هم یکی از اونهاس...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...