Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من از این مدل لباس عروسا خیلی دوس دارم : یکیشو میخوام بدوزم کدومش خوچگلتره بنظر شما ؟! من از این مدلش خیلی خوشم اومد 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ محض رضای خدا یه دونه مدل قشنگم نبود ینی! 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من از این مدل لباس عروسا خیلی دوس دارم : یکیشو میخوام بدوزم کدومش خوچگلتره بنظر شما ؟! من این سه تا رو دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ چرا منم از هیچکدوم از این لباسا خوشم نمیاد؟؟؟ حالا حتما عروس باید دامنش پفی باشه؟ نباشه نمیشه؟؟ فقط یه بار یه لباسی بود رو یه مجله خارجی فوق العاده شیک بود. به نظرم لباس عروس باید شیک و ساده باشه و آرایش هم ملیح و ملایم. عروس عمه مو خواسته بودن خیلی خاص باشه شبیه دیو شده بود طفلی!!! با اون میکاپ و ... استغفرالله 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ اینم چند مدل دیگه توی همین مایه ها 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها مهمتر از لباس عروس اقای داماده که فعلن موجود نیست 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها مهمتر از لباس عروس اقای داماده که فعلن موجود نیست خب آقای داماد موجوده که میخوام بدوزم دیگه 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ خب آقای داماد موجوده که میخوام بدوزم دیگه آخ جوووووووووووووووونمی علوسییییییییییییی کیللللللللللللل....... 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ آخ جوووووووووووووووونمی علوسییییییییییییی کیللللللللللللل....... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده