vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ البته یکی از دوستان به موضوع جالبی اشاره کرد که من فراموش کرده بودم. تا جایی که من دیدم و شنیدن اکثر طلا ها و زیر خاکی ها رو از همین امام زاده ها در آورده اند که من خودم چندتا شون رو از نزدیک دیدم(البته هم قبل ازحفاری و هم بعد از آن) آیا این مسئله نمی تونه جای سئوال داشته باشه. مگه طرف داران آنها هم خرافاتی بودن که لوازم و اشیاع قیمتی مرحوم رو در کنارش دفن می کردن؟ یا اینکه این امامزادا ها اصلا امام زاده نبودند؟ و اگه اینطور بود چرا تا حالا کسی اقدامی نکرده حتی بعد از در آوردن اشیای قیمتی داخل آنها؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ البته یکی از دوستان به موضوع جالبی اشاره کرد که من فراموش کرده بودم. تا جایی که من دیدم و شنیدن اکثر طلا ها و زیر خاکی ها رو از همین امام زاده ها در آورده اند که من خودم چندتا شون رو از نزدیک دیدم(البته هم قبل ازحفاری و هم بعد از آن) آیا این مسئله نمی تونه جای سئوال داشته باشه. مگه طرف داران آنها هم خرافاتی بودن که لوازم و اشیاع قیمتی مرحوم رو در کنارش دفن می کردن؟ یا اینکه این امامزادا ها اصلا امام زاده نبودند؟ و اگه اینطور بود چرا تا حالا کسی اقدامی نکرده حتی بعد از در آوردن اشیای قیمتی داخل آنها؟ خب ببین همه اینارو همه میدونن ولی نمیشه به ملت بگی زیراینا گنج هس بگی میگن اره هس گنج خودامامزاده ها هستن باید بامجوز تو روز روشن بری اونجا و بگی اومدیم برای ازمایش DNA امام زاده تون آخ اگه من یه روز دیکتاتور بشممممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب معلومه چون خیلی از امامزاده ها هیچ قبری توشون نیست ! یا به اصطلاحی منبع درامدی برای دولت شدن ! 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خوب اونم حرفیه. البته با این پیشنهادت فک کنم از فردا همین زیر خاکی در آرها با یه برگه بی افتن توی امامزاده ها به بهانه آزمایش هرچی توشون هست درآرن. 3 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب معلومه چون خیلی از امامزاده ها هیچ قبری توشون نیست !یا به اصطلاحی منبع درامدی برای دولت شدن ! منبع درآمد!!! این آقایون به امامزاده سرم که نزنی، میان زیرحو میگنن، دور خیابونای شهر میچرخونن که ملت هوسیشن توش پول نزری بریزن! فقط قضیه منبع درآمد نیست، بلکه این سدیه برای جلوگیری از رشد فکریه جامعه مذهب زده ایران! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سوالایی میپرسیااااا :دی یه شهید سالم پیدا کنن بهش دست نمیزنن و یه آزمایش روش انجام نمیدن که ببینن چی باعث شده جسد اون شهید، سالم مونده و همینطوری کار خدا میدوننش! اون وقت انتظار داری بیان امام زاده رو نبش قبر کنن و آتیش جهنم رو به جون بخرن!!؟ :دی 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سوالایی میپرسیااااا :دییه شهید سالم پیدا کنن بهش دست نمیزنن و یه آزمایش روش انجام نمیدن که ببینن چی باعث شده جسد اون شهید، سالم مونده و همینطوری کار خدا میدوننش! اون وقت انتظار داری بیان امام زاده رو نبش قبر کنن و آتیش جهنم رو به جون بخرن!!؟ :دی داداش حسین تا حالا کلمه چالش به گوشت خورده میدونی اینارو (منظورم اوناست ) چی به خطر می اندازه و عمرشونو کم میکنه چالش فکری چالش اعتقادی والا اگه اینجوری بود اسمشو جُنگ نُرم نمیزاشتن 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ داداش حسین تا حالا کلمه چالش به گوشت خورده میدونی اینارو (منظورم اوناست ) چی به خطر می اندازه و عمرشونو کم میکنه چالش فکری چالش اعتقادی والا اگه اینجوری بود اسمشو جُنگ نُرم نمیزاشتن واقعا خندم میگیره به این حرف نشون دادن حقیقت رو جنگ میدونن 3 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب دلیل هاتونو بگید لطفا؟چرا مگه ازمایشاتش خیلی گرونه؟ آره فکر کنم برای هر مورد چند صد هزار تومن میشه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ آره فکر کنم برای هر مورد چند صد هزار تومن میشه چن صد تومن همین برادر من ما فقط 6میلیارد دلار دادیم به سوریه هر روز حداقل 1000*500000 تومن واسه کربلا رفتن میدیم مکه رو هم بزار روش چن ده کیلو طلا برا ساخت ضریح مصرف می کنیم چن صدتومن پیش اینا عددی نیس 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینا رو میدونم اولا تعداد امام زاده ها کم نیست دوما شاید دوست ندارن این اتفاق بیفته سوما روزانه خیلی بیشتر از این حرفها پولو دارن هدر میدن این ارقام که پیش اونا چیزی نیست برا همه مخلصن برا ما مفلص 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینا رو میدونماولا تعداد امام زاده ها کم نیست دوما شاید دوست ندارن این اتفاق بیفته سوما روزانه خیلی بیشتر از این حرفها پولو دارن هدر میدن این ارقام که پیش اونا چیزی نیست برا همه مخلصن برا ما مفلص قبول ولی هدف چالشه والا ما هیچ کاره ایم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یه ساندیس خورم از اینجا رد نمیشه تا تاپیکمون جون بگیره 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ یه ساندیس خورم از اینجا رد نمیشه تا تاپیکمون جون بگیره :ws28: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ جاتون خالی بابام چند دقیقه پیش از مسجد محلمون اومد کیک و ساندیس آورد. انقد خندیدم یاد تاپیک اسی افتادم گفتم ساندیس نخورین که و ل ا یت مدار میشین. دوستای عزیز این جا ها همش بهانه است تا سر مردم بیچاره مارو گرم کنن. 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ جاتون خالی بابام چند دقیقه پیش از مسجد محلمون اومد کیک و ساندیس آورد.انقد خندیدم یاد تاپیک اسی افتادم گفتم ساندیس نخورین که و ل ا یت مدار میشین. دوستای عزیز این جا ها همش بهانه است تا سر مردم بیچاره مارو گرم کنن. محلتون کجاست منم بیام ساندیس بگیرم محل ما که سالی دو سه بار بیشتر نمیدن:w821: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ جاتون خالی بابام چند دقیقه پیش از مسجد محلمون اومد کیک و ساندیس آورد.انقد خندیدم یاد تاپیک اسی افتادم گفتم ساندیس نخورین که و ل ا یت مدار میشین. دوستای عزیز این جا ها همش بهانه است تا سر مردم بیچاره مارو گرم کنن. خوشم میاد این ملت پا تو مسجدهم میزارن نون و ساندیسش رو هم میخورن پشت دین و مسجد و ولایت هم صفحه میزارن ملت افتاب پرستیه که داریم ؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ لابد ساندیسشم سیب موز بوده چطور درصد ولایتی مداری سیب موز بیشتره؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ منم خیلی دوست دارم ببینم این نمونه برداری اگه انجام بشه نتیجه اش چی میشه تو هر کوره دهاتی در هر نقطه ایران که بری یه چندتایی امامزاده میبینی آخه مگه نسل این امامان چقدر ریشه دونده ؟ تازه بیشترشون که به سمت عراق بودند فقط خاندان امام رضا و امام موسی کاظم اومدن ایران مگه میشه اینا تو کل ایران دارای مقبره باشن به جرات میگم بیش از نیمی از این امام زاده ها جعلی هستند من که به زیارتشون نمیرم ، ولی از نظر زیبا شناختی و معماری میرم و میبینم ولی سر قبر نمیرم در ضمن اینایی که ادعای مسلمونیشون میشه ، نمیدونم چرا این همه واسطه واسه ارتباط با خدا تراشیدند !!! مگه نقل نیست که خدا فرموده من از رگ گردن به شما نزدیک ترم پس واسطه ساختن برای چی هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده