arian ariaey 1755 ارسال شده در 29 آبان، 2011 خوب شاید مشکل از بیان خودت باشه! مثلا اون آدمی که اسمش اصغره ,الان ممکنه از تاپیکت ناراحت بشه! چون اسمش اصغر شد,باید بش بگی اصغر آقای پنبه دوز! (مزاح کردم) 3
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2011 خوب شاید مشکل از بیان خودت باشه! مثلا اون آدمی که اسمش اصغره ,الان ممکنه از تاپیکت ناراحت بشه!چون اسمش اصغر شد,باید بش بگی اصغر آقای پنبه دوز! (مزاح کردم) انتقادت در مورد اسم اصغر به جا بود ... معذرت میخوام 1
sara_arch 2070 ارسال شده در 29 آبان، 2011 خوب به نظر من خاصیت فضای مجازی اینه دیگه...من اولش فکر می کردم اینجا چون با هم چشم تو چشم نیستیم وخیلی از مسائل دیگه مطرح نیست هرکسی می تونه نظرش رو آزادانه بیان کنه و در واقع تفکره که ارزش پیدا میکنه...اما خوب اینم یکی از عیب هاشه که چون همدیگر رو درست نمی شناسیم و حضور فیزیکی ای هم در کار نیست اشتباه برداشت کنیم وسوتفاهم پیش بیاد.شاید اگه تو دنیای واقعی بحث می کردیم بیشتر سعی می کردیم دل هم رو نشکنیم.خوب به هر حال الآن می دونم هم خوبی داره هم بدی!:flowerysmile: 6
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 3 آذر، 2011 خواهشا" سکوت آدمها رو قضاوت نکیند....این هزار بار لطفا این جمله رو اینجا هم بیان کنید. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64812 2
ارسال های توصیه شده