arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خوب شاید مشکل از بیان خودت باشه! مثلا اون آدمی که اسمش اصغره ,الان ممکنه از تاپیکت ناراحت بشه! چون اسمش اصغر شد,باید بش بگی اصغر آقای پنبه دوز! (مزاح کردم) 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خوب شاید مشکل از بیان خودت باشه! مثلا اون آدمی که اسمش اصغره ,الان ممکنه از تاپیکت ناراحت بشه!چون اسمش اصغر شد,باید بش بگی اصغر آقای پنبه دوز! (مزاح کردم) انتقادت در مورد اسم اصغر به جا بود ... معذرت میخوام 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خوب به نظر من خاصیت فضای مجازی اینه دیگه...من اولش فکر می کردم اینجا چون با هم چشم تو چشم نیستیم وخیلی از مسائل دیگه مطرح نیست هرکسی می تونه نظرش رو آزادانه بیان کنه و در واقع تفکره که ارزش پیدا میکنه...اما خوب اینم یکی از عیب هاشه که چون همدیگر رو درست نمی شناسیم و حضور فیزیکی ای هم در کار نیست اشتباه برداشت کنیم وسوتفاهم پیش بیاد.شاید اگه تو دنیای واقعی بحث می کردیم بیشتر سعی می کردیم دل هم رو نشکنیم.خوب به هر حال الآن می دونم هم خوبی داره هم بدی!:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خواهشا" سکوت آدمها رو قضاوت نکیند....این هزار بار 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خواهشا" سکوت آدمها رو قضاوت نکیند....این هزار بار لطفا این جمله رو اینجا هم بیان کنید. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64812 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده