رفتن به مطلب

طرز تهیه رنگینک ( دسر جنوبی مخصوص رمضان)


ارسال های توصیه شده

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

 

رنگینک

 

 

 

مواد لازم :

يك كيلو

خرما

500 گرم

آرد گندم

300 گرم

مغز گردو

يك فنجان

پودر قند

250 گرم

كره

دو قاشق مرباخوري

دارچين

نصف فنجان

پسته چرخ شده

طرز تهيه :

هسته هاي خرما را پس از شستن خارج كرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهيد. در ديس گردي يك رديف خرما بچينيد و سپس آرد و

روغن را طوري تفت بدهيد كه كاملاً طلايي شود و بعد كمي كه خنك شد نصف آن را روي خرماها ريخته و كمي پودر قند روي آن

بپاشيد و دوباره يك رديف خرماي آماده شده را روي آن چيده و بقيه آرد سرخ شده را روي خرماها ريخته و باقي مانده پودر قند را بر

روي آن بپاشيد. در انتها مي توانيد سطح رنگينك را با دارچين و پودر پسته تزئين كنيد.

نكات تغذيه ای :

اين گونه دسرها داراي انرژي زيادي هستند. به همين دليل براي ماه مبارك رمضان مناسب مي باشند تا در هنگام روزه داري فرد

دچار گرسنگي و بي حالي نشود.در تهيه اين دسر از خرما ، كره ، آرد گندم و مغز گردو به مقدار زياد استفاده شده است كه در

مجموع انرژي زيادي معادل 8093 كالري دارا مي باشند. اگر اين مقدار رنگينك، توسط 20- 15 نفر خورده شود، به طور متوسط سهم

هر فرد از انرژي 462 كالري خواهد بود.

 

8esq3q8t4suww5in8lwb.jpg[/img]

  • Like 6
لینک به دیدگاه

مامانم فصل خرما از اینا درست میکنه!

خیلی دوستش دارم!

خیلی خوشمزه ست! :w16:

 

پیشنهاد می کنم حتما درست کنید!

 

 

فقط عکسش اشتباهه! :hanghead:

این نیست!:hanghead:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
میدونم ولی این مدلی هم درس میکنن.به اشکال مختلفی میشه درست و تزیینش کرد.:icon_redface:

 

 

نمی دونم خب! :ws3:

من هر چی مامانم درست می کنه میخورم! :ws3:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...