Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ :icon_gol: رنگینک مواد لازم : يك كيلو خرما 500 گرم آرد گندم 300 گرم مغز گردو يك فنجان پودر قند 250 گرم كره دو قاشق مرباخوري دارچين نصف فنجان پسته چرخ شده طرز تهيه : هسته هاي خرما را پس از شستن خارج كرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهيد. در ديس گردي يك رديف خرما بچينيد و سپس آرد و روغن را طوري تفت بدهيد كه كاملاً طلايي شود و بعد كمي كه خنك شد نصف آن را روي خرماها ريخته و كمي پودر قند روي آن بپاشيد و دوباره يك رديف خرماي آماده شده را روي آن چيده و بقيه آرد سرخ شده را روي خرماها ريخته و باقي مانده پودر قند را بر روي آن بپاشيد. در انتها مي توانيد سطح رنگينك را با دارچين و پودر پسته تزئين كنيد. نكات تغذيه ای : اين گونه دسرها داراي انرژي زيادي هستند. به همين دليل براي ماه مبارك رمضان مناسب مي باشند تا در هنگام روزه داري فرد دچار گرسنگي و بي حالي نشود.در تهيه اين دسر از خرما ، كره ، آرد گندم و مغز گردو به مقدار زياد استفاده شده است كه در مجموع انرژي زيادي معادل 8093 كالري دارا مي باشند. اگر اين مقدار رنگينك، توسط 20- 15 نفر خورده شود، به طور متوسط سهم هر فرد از انرژي 462 كالري خواهد بود. [/img] 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ مامانم فصل خرما از اینا درست میکنه! خیلی دوستش دارم! خیلی خوشمزه ست! پیشنهاد می کنم حتما درست کنید! فقط عکسش اشتباهه! این نیست! 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ میدونم ولی این مدلی هم درس میکنن.به اشکال مختلفی میشه درست و تزیینش کرد. 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ میدونم ولی این مدلی هم درس میکنن.به اشکال مختلفی میشه درست و تزیینش کرد. نمی دونم خب! من هر چی مامانم درست می کنه میخورم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده