رفتن به مطلب

بالاتر از گل بش نگین یه وقت خانوم بدش مياد!!!!!

ارسال های توصیه شده

آرههههههههههه شمام اینجوری هستین؟

زودی به تون برمی خوره؟

چقدر لج باز هستین ؟

لوس چطور؟

تا حالا شده حتی با خودتون هم لج کنید

لوس بازیها تون رو چطوری نشون میدین

حالا اونا به کنار به نظر تون بابا مامان ها چقدر تو لوسی و ننری بچه ها شون نقش دارن؟

تک فرزند بودن یا تک دختر یا تک پسر بودن چطور؟

یکی له له میزنه تو خیابون دنبال هر غریبه ای راه می افته تا دستی از محبت به سرش بکشه یکی هم از بس بابا مامان بهش توجه دارن و دم به ساعت نازشو می کشن که داره خفه میشه

مشکل اکثر جووونای ما از همین لوسی و نازک نارنجی بودن نشات میگیره

تو خونه همه امکانات و احترام و محبت و توجه و ناز کشیدن ها

اما اون بیرون...........

• Like 37
لینک به دیدگاه

جانا سخن از زبان ما میگوئی.

بعضی از انسانها اگه ازشون انتقاد بجا هم بکنی بجای تشکر میگن توهین نکن. اینم یه جور نازک نارنجی بودنه.

خیلی هام هستند که خودشون به زمین و زمان بد میگن . اما اگه بهش بگی بالای چشمت ابروست بهش بر میخوره.

خلاصه اینکه گل گفتی و بجا.:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

من برعکسشم !

اصلا لوس نیستم البته منظورم همون نازک نارنجی بودن هستش

اصلا هم کسی نیست قربون صدقم بره چه تو خونه چه خارج خونه

همیشه گفتن بزرگ باش تو بزرگی این محبت کردنا زشته برای همینم اصلا اینجوری بارم نیوردن و به نظرم اینم بده

• Like 12
لینک به دیدگاه

اگه دوست صمیمی یا کسی باشه ک باهاش راحتم چیزی بهم بگه بهم بر نمیخوره

آمااا اگه صنمی باهاش نداشته باشمو دوست معمولیو اینا باشه میزنم تو پوزش :ws3: تو خونم ی وقتایی حس میکنم زیادی لوسم کردن بعد چن ثانیه بعد دقیقا حس عکسشو دارم :w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من که از اول رو پای خودم وایسادم و هیچ هم لوس و نازک نارنجی نیستم

در مورد لجبازی هم که کلا لجباز نیستم سعی میکنم بیشتر از ی گوش بشنوم از ی گوش دیگه بیرون کنم ولی اگر پاش بیوفته از هر لجبازی لجباز ترم

اگر کسی حرف بدی بهم بزنه یا توهین بکنه بهم بر نمی خوره بلکه میزارم به حساب نفهمی طرف.....

پدر و مادر ها هم خیلی نقش دارن به نظر من باید متعادل رفتار کنن نه خیلی توجه کنن و نه خیلی بی توجه باشن

• Like 8
لینک به دیدگاه
جانا سخن از زبان ما میگوئی.

بعضی از انسانها اگه ازشون انتقاد بجا هم بکنی بجای تشکر میگن توهین نکن. اینم یه جور نازک نارنجی بودنه.

خیلی هام هستند که خودشون به زمین و زمان بد میگن . اما اگه بهش بگی بالای چشمت ابروست بهش بر میخوره.

خلاصه اینکه گل گفتی و بجا.:icon_gol:

خب فکور جون یکی الان دچار این صفت هس چطوری خودشو از این عادت و صفت بد خلاص کنه؟

اصلا می تونه

راهکاری

روشی

دارویی

• Like 4
لینک به دیدگاه

دقیقا چجوری منظورته خط اول که نامفهومه:w58:

زودی به تون برمی خوره؟

اصلا جنبم در حد تیم ملی بالاس:girl_blush2:

چقدر لج باز هستین ؟

معمولا لج نمیکنم مگر اینکه شدیدا رو مخم باشه یک چیزی ولی جوون تر بودم یکم لج باز بودم بالاخره عوارض پیریه دیگه:hanghead:

لوس چطور؟

این یکی و که متنفرم میدونی یه جورایی چون از 19 سالگی تو محیط مردونه کار کردم و با چک و بازار و بانک و مضاربه و ... سر و کار داشتم باعث شد دور و برم این لوس بازیا نچرخم یه جورایی کشتم در خودم این چیزها رو چون هم من متنفرم هم حاجیمون:ws3:

نه نشده مگه مشکل دارم با خودم لج کنم:hanghead:

حالا اونا به کنار به نظر تون بابا مامان ها چقدر تو لوسی و ننری بچه ها شون نقش دارن؟

خیلی اگه بیش از اندازه ناز بچه هاشون و بخرن و همه چیزی و زود مهیا کنن بچه هم پر توقع میشه هم لوس و ننر:banel_smiley_4:

به تربیت ربط داره نه به تک فرزند بودن:w02:

یکی له له میزنه تو خیابون دنبال هر غریبه ای راه می افته تا دستی از محبت به سرش بکشه یکی هم از بس بابا مامان بهش توجه دارن و دم به ساعت نازشو می کشن که داره خفه میشه

نه افراط نه تفریط هر چیزی به اندازه خوبه نه انقدر محبت کن که بچت زده بشه نه انقدر کم محبت کن که بچت حسرت بدل بشه چون جفتش ارتباط مستقیم میذاره در بزرگسالیش:w02:

• Like 13
لینک به دیدگاه

سارااااااااااا چندتا سواللللللللللللللللل؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws3:

زودی به تون برمی خوره؟

چقدر لج باز هستین ؟

لوس چطور؟

اما اون بیرون...........

منم اگه تو شرایط حساسی باشم و از نظر روحی تو وضعیت خوبی نباشم، زود بهم بر می خوره:ws3:

لج باز هم می گن هستی! می گن:ws3:

با خودمم لج می کنم تازه گاهی وقتا:icon_pf (34):

پدر و مادرها هم خیلی تو لوس و ننر بودن بچه ها نقش دارن.خب بچه تو محیط خونواده و تحت نظر پدر و مادر رشد می کنه .

می گن تک بچه ها بیشتر لوس می شن اما دیگه بستگی به مامان و بابا داره که چقدر انرژی داشته باشن ناز همه بچه هاشونو بکشن:ws3:

هم بی توجهی کردن بده و هم زیادی توجه کردن به بچه.هر دوتاش ضرر می رسونه.بیشتر از همه هم به خود بچه :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سارااااااااااا چندتا سواللللللللللللللللل؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws3:

منم اگه تو شرایط حساسی باشم و از نظر روحی تو وضعیت خوبی نباشم، زود بهم بر می خوره:ws3:

لج باز هم می گن هستی! می گن:ws3:

با خودمم لج می کنم تازه گاهی وقتا:icon_pf (34):

پدر و مادرها هم خیلی تو لوس و ننر بودن بچه ها نقش دارن.خب بچه تو محیط خونواده و تحت نظر پدر و مادر رشد می کنه .

می گن تک بچه ها بیشتر لوس می شن اما دیگه بستگی به مامان و بابا داره که چقدر انرژی داشته باشن ناز همه بچه هاشونو بکشن:ws3:

هم بی توجهی کردن بده و هم زیادی توجه کردن به بچه.هر دوتاش ضرر می رسونه.بیشتر از همه هم به خود بچه :banel_smiley_4:

تا حالا از این صفت خودت منظورم لوس بودن و زود رنج بودن بدت نیومده واست مشکل ایجاد نکرده؟

نخواستی ترکش کنی یا کمش کنی؟

یه سوال دیگه یعنی میشه مام یه روزی ادم بزرگ بشیم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این یکی و که متنفرم میدونی یه جورایی چون از 19 سالگی تو محیط مردونه کار کردم و با چک و بازار و بانک و مضاربه و ... سر و کار داشتم باعث شد دور و برم این لوس بازیا نچرخم یه جورایی کشتم در خودم این چیزها رو چون هم من متنفرم هم حاجیمون:ws3:

:w02:

خب یعنی هرکی تو جو مردونه باشه دیگه لوس نمیشه یا با مردا درگیر؟

اگه اینجوریه پس چرا من هنوز لوسم:w02:

با اینکه پاش بیافته جلو جمعیت مرد از مرد هم مردتر و صدا کلفت تر و گردن کلفت میشم و بودم

• Like 5
لینک به دیدگاه
تا حالا از این صفت خودت منظورم لوس بودن و زود رنج بودن بدت نیومده واست مشکل ایجاد نکرده؟

چرا سارا جون بدم اومده.باعث اذیت شدن خودم می شه بعضی وقتا...البته قبلنا که سنم کمتر بود،خیلی خیلی زودرنج بودم که الان خیلی بهتر شدم.جنبم رفته بالا.اما بازم گاهی وقتا بهم بر میخوره:icon_pf (34):

تورو نمی دونم سارا ولی من که نــــــــــــــــــه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سارا من نمیخوام بگم بزرگ شدم :ws3: ولی باورت نمیشه وقتی یکم بزرگتر میشی و کم کم به سی سال نزدیک میشی تمام این لوس بازیها بی معنی میشه شاید مسایلی که 7 -8 سال پیش برام مهم بود و ارزش داشت الان پشیزی ارزش نداره و یادش میفتم بخاطر مسایلی که خاطرم مکدر کردم خندم میگیره کلا هر چی ادم بزرگتر میشهه خیلی راحت تر به مشکلات نگاه میکنه و راحت تر از کنارش عبور میکنه :rose:

من که اینجوری هستم الان:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب یعنی هرکی تو جو مردونه باشه دیگه لوس نمیشه یا با مردا درگیر؟

اگه اینجوریه پس چرا من هنوز لوسم:w02:

با اینکه پاش بیافته جلو جمعیت مرد از مرد هم مردتر و صدا کلفت تر و گردن کلفت میشم و بودم

من که اینجوری بودم خب شاید از بچگی لوس نبودم و ننر بار نیومدم بیشتر خودش و نشون داد تو بزرگسالیم:hanghead:

میدونی ما از اون دسته بچه هایی بودیکم که تو بچگی بزرگ شدیم و میفهمیدیم نداری و درک میکردیم با سن کممون ناراحتی پدر و مادر و درک میکردیم بر عکس بچه های الان بخاطر همینه که لوس نشدیم:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سارا من نمیخوام بگم بزرگ شدم :ws3: ولی باورت نمیشه وقتی یکم بزرگتر میشی و کم کم به سی سال نزدیک میشی تمام این لوس بازیها بی معنی میشه شاید مسایلی که 7 -8 سال پیش برام مهم بود و ارزش داشت الان پشیزی ارزش نداره و یادش میفتم بخاطر مسایلی که خاطرم مکدر کردم خندم میگیره کلا هر چی ادم بزرگتر میشهه خیلی راحت تر به مشکلات نگاه میکنه و راحت تر از کنارش عبور میکنه :rose:

من که اینجوری هستم الان:w02:

قبول دارم ولی بعضیا هم هستن که سن کمی دارن ولی خیلی هم راحت با همه چی برخورد می کنن

با همه دم خور میشن باهمه کَل میندازن خلاصه همه جوره راحتتن

حتی فحشم بدی بازم خیلی خونسرد با ارامش تموم یه جوابی بهت میدن که ردیف تموم دندونات میریزه :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قبول دارم ولی بعضیا هم هستن که سن کمی دارن ولی خیلی هم راحت با همه چی برخورد می کنن

با همه دم خور میشن باهمه کَل میندازن خلاصه همه جوره راحتتن

حتی فحشم بدی بازم خیلی خونسرد با ارامش تموم یه جوابی بهت میدن که ردیف تموم دندونات میریزه :ws3:

:hanghead:

خب اونا دیگه اسوه صبورین من الان اینجوریم یک زمانی بود مثل گرگ وحشی بودم کسی حرف میزد چشم و میبستم دهن و باز میکردم ولی الان خیلی بی تفاوت از کنارش رد میشم شاید زنگ بزنم به بهار بگم و باش درد و دل کنم ولی با طرفی که ناراحتم کرد کاری ندارم همین باعث میشه طرف دق کنه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب فکور جون یکی الان دچار این صفت هس چطوری خودشو از این عادت و صفت بد خلاص کنه؟

اصلا می تونه

راهکاری

روشی

دارویی

با سلام

شرمنده من که قابل نیستم تا جواب کامل بدم اما به احترام سئوال شما عرض میکنم که : ریشه یابی رفتاری یکی از مهارت هایی است که میشه بکمک دانش روانشناس و از طریق مشاوره با او بهش رسید. از آنجائی که دلیل این رفتار در همه انسانها یکی نیست , لازمه که هر کسی که از داشتن چنین خصلتی رنج میبره , به روانشناس مراجعه بکنه و من مطمئن هستم در کمترین زمان ممکن این رفتار علت یابی میشه و روانشناس کمک میکنه که انسان بتونه این عادت رو ساماندهی بکنه. مرسی سارا جان بابت طرح این تاپیک مفید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

زودی به تون برمی خوره؟

نه دیگران میگن جنبه م بالاست!

چقدر لج باز هستین ؟

بستگی داره ولی میدونم موقعی که لجبازی میکنم خودم حس خوبی ندارم....

لوس چطور؟

نه نیستم

نمیگم نشده..شده اما به نسبت خیلی های دیگه که مقایسه میکنم خدایی لوس نیستم!:دی

تاثیر دارن خیلی زیادددددددددد

متاسفانه خیلی از پدر مادر ها محبت رو با لوس کردن و اوانس دادن به بچه ها اشتباه میگیرن

بدون اینکه بدونن بیشترین ظلم رو به بچشون میکنن

:ws44:

اما اون بیرون...........

همینطوره

به شخصه هر اخلاقی رو بتونم تحمل کنم لوس بودن و نازک نارنجی و حساس بودن الکی رو نمیتونم

واقعا دلم میخواد ادمایی این شکلی رو خفه کنم!:دی

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...