رفتن به مطلب

ترويج خشونت در رسانه ها اخبار حواد ث در ترازوي نقد نو اندیشان


Fakur

ارسال های توصیه شده

رسانه هاي گروهي اعم از مطبوعات، راديو و تلويزيون، كتاب و سايت هاي اينترنتي تا چه ميزان مي توانند درباره جرم و جنايت در سطح جامعه مانور قلمي توام با تخيل داشته باشند؟

گروهي از مطبوعات و بعضا سيما شيوه هاي ارتكاب جرم را بر اصل اطلاع رساني ترجيح داده اند و بايد در اين باره روش ها را بازنگري كرد.

در اين نكته شكي نيست كه از زمان وقوع جرم تا زمان انتشار آن فاصله اي بسيار كوتاه وجود دارد. هيچ خبري را نمي توان سربسته نگاه داشت بلكه اصرار بر اين شيوه نادرست زمينه گسترش شايعات و افزايش شاخ و برگ هاي يك حادثه را ايجاد مي كند.

دست اندركاران چرخه توليد در رسانه هاي گروهي اعم از مطبوعات، تلويزيون، راديو به خوبي مي دانند هر پديده در قالب خبر، گزارش، فيلم سينمايي، مجموعه هاي تلويزيوني و برنامه هاي راديو با انبوه مخاطبان با استعدادها، افكار، روحيه و شرايط زيستي، فرهنگي اقتصادي، اجتماعي و خانوادگي مختلف سر و كار دارند. هرگونه توليد اين گروه رسانه اي تاثير مستقيم بر نبض و تحرك اقشار جامعه مي گذارد. اميد، نااميدي، نشاط، اندوه، رستگاري، كجروي، نيك انديشي و بدانديشي طنين موسيقيايي مي توانند باشند بر فضاي جامعه كه نت آنها را هر يك از خالقان آثار ذكر شده، تحرير مي كنند. يك رسانه مي تواند مخاطبان خود را به درستي هدايت كند يا افرادي پرخاشگر و خشونت طلب و سركش را پرورش دهد. خبرهاي حوادث نيز به سهم خود نقشي تاثيرگذار در اين بازپروري دارد. اما مهمتر از رسانه هاي نوشتاري و شنيداري، صفحه جادويي تلويزيون است اين رسانه به واسطه آن كه عنصر تصوير و طنين صدا توامان دارد مخاطبان را جذب مي كند...

اخبار حوادث و افزايش بزهكاری و نقش صدا و سیما

 

 

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...