رفتن به مطلب

تعریف شما از طراحی شهری | کافه دیزاین

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اشتباه میگن. مد شده.

این سوال رو توی مصاحبه تو تربیت مدرس از من پرسیدن. من به بمانیان گفتم اشتباه می گین. همین یکی از دلائل مهم حذف شدن من توی آزمون مصاحبه دکترا خواهد بود. :banel_smiley_4:

ر.ک به هویت و این همانی با فضا-صفه، پاکزاد

هویت شهر-بهزادفر

دقیقا همینه.

مثل قانون بقای انرژیه.

توی جوزف با جوزف 4 سال پیش هویتتون یکیه؟

من گیج شدم

حالا مثلا اگه بخوای در زمینه هویت یه چیز خوب و مناسب رو از یه چیز بد منفک کنی باید چی بگی؟؟؟؟

مثلا میگن شهرهای قدیمی ایران دارای هویت و ارزش بودن ولی شهرهای معاصر بی هویت و فاقد ارزشن!!! حالا با این تعریف از هویت که گفتی دیگه نمی تونیم از نظر هویتی شهرها رو بی هویت بدونیم ولی ملاک ارزشیش رو چجوری تقسیم بندی می کنی؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره دیگه اصل میشه principle البته این اصول بود

نه خوشگله.

اصل از Dogmatism میاد.

Principles یعنی موازین.

و تفاوتشون اینه که دومی قابل تغییره

اولی غیر قابل تغییره.

حالا تو کدومو قبول داری؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من گیج شدم

حالا مثلا اگه بخوای در زمینه هویت یه چیز خوب و مناسب رو از یه چیز بد منفک کنی باید چی بگی؟؟؟؟

مثلا میگن شهرهای قدیمی ایران دارای هویت و ارزش بودن ولی شهرهای معاصر بی هویت و فاقد ارزشن!!! حالا با این تعریف از هویت که گفتی دیگه نمی تونیم از نظر هویتی شهرها رو بی هویت بدونیم ولی ملاک ارزشیش رو چجوری تقسیم بندی می کنی؟؟؟

به اون میگن بار هویتی مثیت

و بار هویتی منفی.

نه اینکه بی هویتن!

بحران هویت!

صحبت از بی هویتی توی دفاع پروپوزال یکی از بچه های دکترا، باعث شد پروپوزالش رد بشه. :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه خوشگله.

اصل از dogmatism میاد.

Principles یعنی موازین.

و تفاوتشون اینه که دومی قابل تغییره

اولی غیر قابل تغییره.

حالا تو کدومو قبول داری؟

اینو گرفتم دمت گرم

من هر دوش رو قبول دارم ولی اصل رو الان برا علوم مهندسی و موازین رو برای علومی مثل شهرسازی قبول کردم

ادبیاتمون ضعیفه انگلیسیمونم ضعیفه همه بدبختیا هم از ندونستن این دوتاست

• Like 4
لینک به دیدگاه

استاندارد قابل تغییره؟

استاندارد یعنی حداقل!

ما توی طراحی شهری به حداقل ها اکتفا میکنیم؟

حالا یه تعریف از طراحی شهری بده استاد جوزف. :ws2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد هویت یه سوال دیگه دارم

فرض کن میخوایم توی یه شهر جدید توی یه منطقه دور افتاده از سکونت گاههای دیگه بسازیم

چه جوری میشه هویت رو برای اینجا تعریف کرد؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

من قبلا توی کتاب هویت شهری دکتر بهزادفر خونده بودم که سه نوع هویت طبیعی و مصنوع یا انسانی و تاریخی داریم اگه اشتبا نکنم

هویت تاریخی برای این سکونت گاه موجوده هویت انسانی هم با قرارگیری مردم داخلش به وجود میاد میمونه هویت تاریخی که به گذر زمان نیاز داره!!!

من اینو خونده بودم ولی فقط خونده بودم الان که فکر می کنم اصلا درکش نکرده بودم ولی با این بحثا یه کم بهتر شد دمت گرم

• Like 4
لینک به دیدگاه
در مورد هویت یه سوال دیگه دارم

فرض کن میخوایم توی یه شهر جدید توی یه منطقه دور افتاده از سکونت گاههای دیگه بسازیم

چه جوری میشه هویت رو برای اینجا تعریف کرد؟؟؟

ببین.

دیدگاه جدید به طراحی شهری همیشه مثل یه کاتالیزور می بینه طراحی شهری رو.

یعنی شما شرایط آزمایشگاهی رو برای واکنش آماده میکنی. اما با این تفاوت که میذاری خودشون واکنش بدن. هویت رو نمیشه یه دفعه ای برای یه جایی ایجاد کرد. هویت توسط ساکنان یه شهر شکل میگیره. (در واقع تبدیل میشه)

پس هیچ وقت به این فکر نکن که هویت بوجود بیاری. بلکه باید سعی کنی چه طور میشه بار هویتی منفی رو به بار هویتی مثبت تبدیل کنی.

مثلا یه آشغالدونی رو چه طور بتونی بکنی یه پاتوق محله. از هویت منفی برسونیش به هویت مثبت. تو زمینه رو فراهم میکنی . اما تو هویت رو تشکیل نمیدی. هویت توی ذهن افراد شکل میگیره. نه توی کالبد. تو از طریق کالبد توی ذهن افراد بار هویتی مثبت اعمال میکنی.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من قبلا توی کتاب هویت شهری دکتر بهزادفر خونده بودم که سه نوع هویت طبیعی و مصنوع یا انسانی و تاریخی داریم اگه اشتبا نکنم

هویت تاریخی برای این سکونت گاه موجوده هویت انسانی هم با قرارگیری مردم داخلش به وجود میاد میمونه هویت تاریخی که به گذر زمان نیاز داره!!!

من اینو خونده بودم ولی فقط خونده بودم الان که فکر می کنم اصلا درکش نکرده بودم ولی با این بحثا یه کم بهتر شد دمت گرم

خب این تقسیم بندی هویت ها فکر کنم کار اریکسونه. هر کدومشون یه نقسیم بندی دارن.

اون کتاب دکتر بهزادفر هم کلا کتاب جالبی نیست.

اما کتاب اهل کجا هستیم؟ اثر ارزنده مروارید قاسمی کتاب خیلی خوبیه من باب این بحث ها.

• Like 4
لینک به دیدگاه

طراحی شهری نظم بخشیدن به عناصر شهری از طریق موازین طراحی و در راستای ارتقای بار هویتی هستش

بازم میدونم تعریفم بده!!!

آخه همش در مورد اصول و هویت حرف زدیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
طراحی شهری نظم بخشیدن به عناصر شهری از طریق موازین طراحی و در راستای ارتقای بار هویتی هستش

بازم میدونم تعریفم بده!!!

آخه همش در مورد اصول و هویت حرف زدیم

بذار من برم. بعدا میام دوباره می بحثیم. :ws2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بذار من برم. بعدا میام دوباره می بحثیم. :ws2:

یعنی تعریفم انقدر بد بود که رفتی؟؟؟؟؟

آخه نالوتی این نتیجه کارمون بود البته تقصیر خودم بود این همه باهام کل انداختی آخرش رفتم سر خونه اول! ولی در کل دیدگاهم نسبت به هویت تغییر کرد

ولی از اینکه وقت ارزشمندت رو گذاشتی ازت ممنونم عابدی

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی تعریفم انقدر بد بود که رفتی؟؟؟؟؟

آخه نالوتی این نتیجه کارمون بود البته تقصیر خودم بود این همه باهام کل انداختی آخرش رفتم سر خونه اول! ولی در کل دیدگاهم نسبت به هویت تغییر کرد

ولی از اینکه وقت ارزشمندت رو گذاشتی ازت ممنونم عابدی

ببین ...

درسته که ما وظیفه مون اینه که کالبد رو شکل بدیم، اما هدف مهمتری داریم.

و اون ارتقاء کیفیت زندگی مردم در فضاهای شهریه.

حالا یه بار دیگه تعریفت رو مرور کن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

طراحی شهری نظم بخشیدن به عناصر شهری و فضاهای شهری و ارتقاء کیفیت زیست از طریق موازین طراحی و در راستای ارتقای بار هویتی هستش(استاد جوزف مرد،کوچیک شما جوزف)

عجب تعریفی شد هااااا

• Like 3
لینک به دیدگاه
طراحی شهری نظم بخشیدن به عناصر شهری و فضاهای شهری و ارتقاء کیفیت زیست از طریق موازین طراحی و در راستای ارتقای بار هویتی هستش(استاد جوزف مرد،کوچیک شما جوزف)

عجب تعریفی شد هااااا

خب. تعریفت شده شتر گاو پلنگ!

یه جایی کلی گفتی

یه جایی جزئی.

ببنیم میتونی به دستش کنی ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

این یکی چطوره...الان فک کنم همون تعریف کلی شد..راست میگی اون تعریف بالاییم شبیه ساندویچ پیتزای جوجه کبابه بختیاری با دیزی و پیاز و نوشابه و دوغه

طراحی شهری فرایندی در جهت ارتقاء کیفیت زیستی از طریق موازین طراحی است و موجب افزایش بار هویتی مکان میشود.

• Like 3
لینک به دیدگاه
این یکی چطوره...الان فک کنم همون تعریف کلی شد..راست میگی اون تعریف بالاییم شبیه ساندویچ پیتزای جوجه کبابه بختیاری با دیزی و پیاز و نوشابه و دوغه

طراحی شهری فرایندی در جهت ارتقاء کیفیت زیستی از طریق موازین طراحی است و موجب افزایش بار هویتی مکان میشود.

خیلی نامردیه، ما هم میخوایم ببحثسم!!!!!!! آخه من یه شب نیومدم ببین چقد بحثیدن اینا!!!!!!

عابدی زود باش به تعریف من هم گیر بدهhttp://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=633664&postcount=3

، منم بحث میخوام

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...