مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان برقی دوستای خوبم ما برای شرکت کلاس برق صنعتی برگزار کردیم البته استاد جزوه ارایه میده اگه کتابی در زمینه برق صنعتی و مسایل ابتدایی برق دارید ممنون میشم بگید. با احترام 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان برقیدوستای خوبم ما برای شرکت کلاس برق صنعتی برگزار کردیم البته استاد جزوه ارایه میده اگه کتابی در زمینه برق صنعتی و مسایل ابتدایی برق دارید ممنون میشم بگید. با احترام برو اینجا ببین کدوم به کارت میاد http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50940 3 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ اینجور کتابها فقط تو راسته کاره control هست نیستش کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوست گلم که اسمتو نمی دونم. ممنون از توجهت.تو اونا کتابی هست که عملی تر باشه؟می خوایم بیشتر عملی کار کنیم چون کارگاه برق داریم. بازم تشکر:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ این جزوه به کارتون میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت هم خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوست گلم که اسمتو نمی دونم.ممنون از توجهت.تو اونا کتابی هست که عملی تر باشه؟می خوایم بیشتر عملی کار کنیم چون کارگاه برق داریم. بازم تشکر:icon_gol::icon_gol: سلام کتابای کارگاه هم هستش داخلشون سطح کتاباش هم پایین نیست مثلا ما ماشین1 و ماشین2 و ماشین3 داریم کسی که هنرستان خونده باشه دیگه ماشین1 رو نمیگذرونه تو دانشگاه کتاب سطح بالاتر اینه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=208440 اگه بازم بالاتر میخواین از اول میگفتین کتاب دانشگاهی 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلامکتابای کارگاه هم هستش داخلشون سطح کتاباش هم پایین نیست مثلا ما ماشین1 و ماشین2 و ماشین3 داریم کسی که هنرستان خونده باشه دیگه ماشین1 رو نمیگذرونه تو دانشگاه کتاب سطح بالاتر اینه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=208440 اگه بازم بالاتر میخواین از اول میگفتین کتاب دانشگاهی مرسی امین اما این pdf ها error داد و باز نشد.ببخشید میشه چک کنی ببینی الان باز میشه. ممنونم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مرسی امیناما این pdf ها error داد و باز نشد.ببخشید میشه چک کنی ببینی الان باز میشه. ممنونم:icon_gol: دانلود میشه که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ این جزوه به کارتون میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت هم خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی رحمان عزیز.دانلود کردم.:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
lili_4 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستای عزیز من دانشجوی ارشد رشته الکترونیک هستم ولی از برق صنعتی هیچی سر در نمیارم و فقط یکم plc lمیدونم میشه واسم یه جزوه که هم عملی باشه هم در سطح من باشه واسم بزارید مرسی از کمکتون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده