.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ من همیشه به تو امیدوار بودم! واقعا؟! مرسی :ws3: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تکلیف اونایی که درست و واقعی نوشتن چیه شادی جان؟ اونا رو که ســـارا تحلیل کرد ! صادق و راستگو هستن! ولی به نظر من نمیشه تحلیلی کرد اونارو ، راه تحلیلو بستن! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ اونا رو که ســـارا تحلیل کرد ! صادق و راستگو هستن! ولی به نظر من نمیشه تحلیلی کرد اونارو ، راه تحلیلو بستن! مرض!!:دی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ اونا رو که ســـارا تحلیل کرد ! صادق و راستگو هستن! ولی به نظر من نمیشه تحلیلی کرد اونارو ، راه تحلیلو بستن! ماهارم که اونجوری نوشتیم که تحلیل نکرد هیچ کس 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ماهارم که اونجوری نوشتیم که تحلیل نکرد هیچ کس تو که خودت توضیح دادی تا حدودی... ولی به نظر من یه جور حس سردرگمی میاد :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ماهارم که اونجوری نوشتیم که تحلیل نکرد هیچ کس من که تحلیلت کردم یعنی اشتباه گفتم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من که تحلیلت کردم یعنی اشتباه گفتم؟؟؟ فیلم زده ؟ نه بابا فیلم زده نیستم البته فیلم میبینم ولی هنوز نزدتم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ جایی در لحظه... فک کنم یه کم سردرگمه شایدم ازوناست که توی "اکنون"زندگی میکنه اینکه تو حال زندگی کنم،سر در گمی میشه؟!!!! جالبــه! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اینکه تو حال زندگی کنم،سر در گمی میشه؟!!!! جالبــه! پلاریس جونم جمله رو درست نخوندی این جمله "یا" داره .... اولش گفتم فک کنم یه کم سردرگمه ....شایدم ازوناست که تو لحظه "اکنون" زندگی میکنن! یعین این دو تا موضوع از هم جدا هستن و با هم فرق میکنن .... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی جالب بید من که تو تبعید گام:45645: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی جالب بید من که تو تبعید گام:45645: اااا تو چرا این شکل شدی آرش؟ تبعید گاه واس چی ؟ کی تبعیدت کرده ؟ لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ قشنگ ترین جمله ای که برای محل سکونت دیدک مال ایلیا بود: آنجا که نسیم مستانه می رقصد 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک به فستیوال جابزه ایگ نوبل نواندیشان اضافه شد. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71030 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده