pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ یکی اینم تحلیل کنه من فکر کردم این چنتا نقطه اشتباهی اومده اون وسط منم پاکشون کردم... 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من فکر کردم این چنتا نقطه اشتباهی اومده اون وسط منم پاکشون کردم... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ یکی اینم تحلیل کنه رفتی دنبال استخراج تو معدنا؟؟!! 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ رفتی دنبال استخراج تو معدنا؟؟!! واقعا واسه خودمم سوال پیش اومد ینی ممکنه این معنی رو بده؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ متاسفانه این تاپیک بدجوری منحرف شد و میتوانست خیلی بهتر از اینها دنبال شود. اما اسپم زیادی در آن نظمش را بهم ریخته. امیدوارم اسپم های این تاپیک پاک شود توسط خود دوستان......... بهتر است بدانیم هر تاپیکی جای اسپم کردن نیست،تاپیک اسپم خور زیاد داریم،من هم خودم اسپم میکنم. اما این تاپیک جاش نبود. نزدیک به 90 درصد اسپم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مال منم بنویس ! زیر یک سقف پوشالی 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید مابین بح-ثتون مزاحم شدم خواستم بگم پس ما چی ؟ گفتم که ممکنه بعضیا جا افتاده باشن عذر میخوام ، واسه شما هم به پست اول اضافه شد از محل سکونت تون هم اینجور بنظر میاد که دنبال رسیدن به آرامش هستید حالا مال من چی معنی میده؟ والا میخواستم بخاطر اون فلشه محل سکونت تو هم بنویسم ولی دیدم نوشتی تهران گفتم حتما اون فلشه واسه قشنگی بوده ! الان که فکر میکنم احتمال میدم نشون دهنده ی تغییر مکان باشه ! تو چقده بیکاری که نشستی اینها رو جمع کردی زیاااااااااااااااد یکی اینم تحلیل کنه فکر کنم واسه خالی نبودن عریضه اون نقطه رو گذاشتی ! :4chsmu1: متاسفانه این تاپیک بدجوری منحرف شد و میتوانست خیلی بهتر از اینها دنبال شود. اما اسپم زیادی در آن نظمش را بهم ریخته. امیدوارم اسپم های این تاپیک پاک شود توسط خود دوستان......... بهتر است بدانیم هر تاپیکی جای اسپم کردن نیست،تاپیک اسپم خور زیاد داریم،من هم خودم اسپم میکنم. اما این تاپیک جاش نبود. نزدیک به 90 درصد اسپم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سخت نگیر اسی جان ، من حق میدم دوستان یکم هیجان زده شدن (مثل تماشاگرای فوتبال که وقتی تصویر خودشونو توی اسکوربورد ورزشگاه میبینن میخوان یه دستی تکون بدن واسه دوربین! ) شما تحلیل خودت رو بکن حتما جالب از آب در میاد ، دوستان هم لطف میکنن رعایت میکنن مال منم بنویس !زیر یک سقف پوشالی اضافه شد به پست اول به نظر میرسه امیدتون به زندگی و دنیا کمرنگه... 15 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ فکر کنم واسه خالی نبودم عریضه اون نقطه رو گذاشتی ! :4chsmu1: قبلا تو اتاقم بودم ، گیر دادن اومدم بیرون 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بدبختانه کره زمین! شاکی از همه ...شکایتش جهانیه ! اونور دنیا... اخی ...دلش برای سرزمین مادریش تنگ شده احتمالا silent hill نمیتونم تحلیل براش بگم فقط اولین تصویری که به ذهنم اومد یه دختر تنها بود که رو یه تپه وایساده و باد موهاشو میبره شهر من گم شده فک کنم آدم تنهاییه و کمتر هستن کسایی که خوب درکش کنن ایران سبز غرق شده در تنهایی اینم که معلومه ....مثل بالایی تنهاست! قلعه حیوانات شاکی از هرج و مرج جایی در لحظه... فک کنم یه کم سردرگمه شایدم ازوناست که توی "اکنون"زندگی میکنه ناکجا آباد اینم مثل خیلیا شاکیه و از وضع موجودش ناراضی دشت پونه های وحشی... فک کنم ادم احساساتی باشه خونه بابام nazdik nis shayad az havalie faramoshi غمگین کاش آسمان فراری از اسارت تو دل صدف مظلوم هر کجا هستم,باشم؛ آسمان مال من است آزاد سرسخت .... محتاط اتاق دوست داشتنیم... طالب تنهایی اینجا...اونجا...همه جا.... D: شاد و شیطون تالار مکانیک سایت دانشجو فک کنم ادم درس خونی باشه یا حداقل رشتشو خیلی دوست داره هر جایی که دلم اونجا باشه سهل گیر و راحت far far away فک کنم از اون ادماست که دورش یه دیواری هست و واسه خودشون یه حریم غیر قابل نفوذ دارن جهنم محض فک کنم خیلی سختی میکشه با باد همدردم/عمری است دنبال قرار خویش میگردم سرگردون سر دوراهی زیر یک سقف پوشالی بی اعتماد خسته اینا چیزایی بود که تو لحظه اولی که هر کدوم ازین جمله ها رو خوندم به ذهنم اومد و نوشتمشون اونایی که ننوشتم چیزی به ذهنم نیومد ولی چیزی که تو همه اینا مشترک بود یه حس خستگی،افسردگی وتنهایی بود .... 15 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اینا چیزایی بود که تو لحظه اولی که هر کدوم ازین جمله ها رو خوندم به ذهنم اومد و نوشتمشون اونایی که ننوشتم چیزی به ذهنم نیومدولی چیزی که تو همه اینا مشترک بود یه حس خستگی،افسردگی وتنهایی بود .... مرسی اورامان جون قبول دارم بیشترشون تیره ست ولی توی جند تاشم رگه های امید دیده میشه مثل اینا : ایران سبز my dreams هر کجا هستم,باشم؛ آسمان مال من است روی ابرها همه جا سرای من است در قلب تو 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ مرسی اورامان جون قبول دارم بیشترشون تیره ست ولی توی جند تاشم رگه های امید دیده میشه مثل اینا : ایران سبز my dreams هر کجا هستم,باشم؛ آسمان مال من است روی ابرها همه جا سرای من است در قلب تو اوهووووووم درست همونایی که من دربارشون چیزی به ذهنم نرسید! 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اوهووووووم درست همونایی که من دربارشون چیزی به ذهنم نرسید! تو خودت منظورت چیه از این محل سکونت ؟! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تو خودت منظورت چیه از این محل سکونت ؟! در عین نزدیکی خیلی دورم 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خیلی تاپیک جالبی بود ... و البته اونایی که محل زندگیشون از همه بهتره : n/a 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اونایی که محل زندگیشونو ننوشتن چجورین؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ مرسی اورامان جون قبول دارم بیشترشون تیره ست ولی توی جند تاشم رگه های امید دیده میشه مثل اینا : ایران سبز my dreams هر کجا هستم,باشم؛ آسمان مال من است روی ابرها همه جا سرای من است در قلب تو واقعا؟! امیدوار شدم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خیلی تاپیک جالبی بود ... و البته اونایی که محل زندگیشون از همه بهتره : n/a تو بهترینی...خوشگلترینی! :ws2: اونایی که محل زندگیشونو ننوشتن چجورین؟ یا دوس دارن مخفی باشن ، یا از محل زندگی شون ناراضین ، یا اعصاب پر کردن اون قسمتو ندارن یا یه دلیلی داره که من نمیدونم دیگه ! واقعا؟!امیدوار شدم من همیشه به تو امیدوار بودم! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تکلیف اونایی که درست و واقعی نوشتن چیه شادی جان؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده