CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اخه این چه وضعیتیه نرم افزاره هنگ کرده بالا نمیاد دیگه وسط کار بودمکجاست حقیقت و عدالت و برابری؟کلی زحمت کشیدم یکی به دادم برسه همش زیر سر این حمید و دستای پشت پردشه:icon_pf (95): چقدر دیگه وقت هست واسه ارسالش؟ ............. ترکیدی 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ میشه یه آدم خیر 3شنبه برام نرم افزار فتوشاپ بیاره؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ میشه یه آدم خیر 3شنبه برام نرم افزار فتوشاپ بیاره؟ من اگه میومدم میاوردم ..... ولی نمیام که 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خیر ... به قول یه دوستی، کنسرو اعتماد به نفس ... زهرا کپی رایت داره ها! ولی از اونجا که به موقع ازش استفاده کردی نوش جونت خانوم!!! اخه این چه وضعیتیه نرم افزاره هنگ کرده بالا نمیاد دیگه وسط کار بودمکجاست حقیقت و عدالت و برابری؟کلی زحمت کشیدم یکی به دادم برسه همش زیر سر این حمید و دستای پشت پردشه:icon_pf (95): چقدر دیگه وقت هست واسه ارسالش؟ چه کنسرویییییییییییی شدی ماشالا!!!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ............. ترکیدی حمید خیلی شانس اوردی وگرنه مدال مال خودم بود:vahidrk: میشه یه آدم خیر 3شنبه برام نرم افزار فتوشاپ بیاره؟ من واسه خودم قراره یکی بگیرم چه کنسرویییییییییییی شدی ماشالا!!!:persiana__hahaha: عیب نداره بخند ولی تو دوری بعد نشونتون میدم:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ حمید خیلی شانس اوردی وگرنه مدال مال خودم بود:vahidrk: من واسه خودم قراره یکی بگیرم عیب نداره بخند ولی تو دوری بعد نشونتون میدم:Ghelyon: بهونه نیار ... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ حمید خیلی شانس اوردی وگرنه مدال مال خودم بود:vahidrk: من واسه خودم قراره یکی بگیرم عیب نداره بخند ولی تو دوری بعد نشونتون میدم:ghelyon: ترک زمین = باخت! زودی درخواست تعویض نام کاربریتو بده! میخوای من خودم واست اقدام کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بهونه نیار ... حمید شاید نتونم تو مسابقه باشم ولی نمیذارم تو به مدال برسی:4chsmu1: ترک زمین = باخت!زودی درخواست تعویض نام کاربریتو بده! میخوای من خودم واست اقدام کنم؟ اگه نرم افزارش تا فردا برسه دستم ردیفش میکنم میلاد هیچوقت تسلیم نمیشه 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ حمید شاید نتونم تو مسابقه باشم ولی نمیذارم تو به مدال برسی:4chsmu1: اگه نرم افزارش تا فردا برسه دستم ردیفش میکنم میلاد هیچوقت تسلیم نمیشه بیشین بینیم با 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بیشین بینیم با حمید با فتوشاپ چشاتو در میارما 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ حمید با فتوشاپ چشاتو در میارما من واقعی 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ حمید شاید نتونم تو مسابقه باشم ولی نمیذارم تو به مدال برسی:4chsmu1: اگه نرم افزارش تا فردا برسه دستم ردیفش میکنم میلاد هیچوقت تسلیم نمیشه تو میتونییییییییییییییییییییییییی!!!! سنگ و بزن به شیشه کنسرو برنده میشه!!!! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ تو میتونییییییییییییییییییییییییی!!!!سنگ و بزن به شیشه کنسرو برنده میشه!!!! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خیلی حساس میشه این سری انگار :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خیلی حساس میشه این سری انگار :persiana__hahaha: شما شرکت کن غمت نباشه!!! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ تو میتونییییییییییییییییییییییییی!!!!سنگ و بزن به شیشه کنسرو برنده میشه!!!! من متعلق به همتونم پرتوووووو:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من طرحم امروز ميفرستم ......... فقط خيلي ابتدايي نخندين !!!! :167: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من طرحم امروز ميفرستم ......... فقط خيلي ابتدايي نخندين !!!! :167: هر کی بخنده با من طرفه ... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه مسابقه حساس شده ظاهرا...متقاضیان شرکت در مسابقه زیاد شدن...آورین کاش حسش بیاد منم طرح بزنم و بشرکتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده