رفتن به مطلب

سفر به شیراز گران‌تر از دبی!

b-d

ارسال های توصیه شده

این مسئله برای خیلی ها سوال داره من خودم هم همینطور یه جورایی شیراز و اصفهان هزینه سفرش با درآمد خیلی ها نمی خونه.

من خودم رفتم اصفهان حساب کردم اگر یه خونواده ای 3 روز اونجا بمونن رستوران آنچنانی نرند و ولخرجی نکنند کم کمش یه خانواده 5 نفره باید 1 میلیون رو کنار بزارند اونم با دردسرای خودش راه و ....

ولی من می تونم با خانواده ام به جای اون با 2 میلیون تومن بریم استانبول یک هفته بخورم بخابم هتل 4 ستاره هم بریم دو سه تا سوغاتی هم بگیرم اسمش هم ترکیه هست خارج از کشوره ... کناره دریا هم هست کلی هم ........ می کنیم....

شرق: مقایسه‌ها نشان می‌دهد قیمت هتل‌های دو تا پنج ستاره در شهرهای شیراز، کیش، تهران و مشهد از قیمت هتل‌های مشابه در دوبی، استانبول، کوالالامپور، آنکارا و… بیشتر است، گردشگری پس از صنعت نفت و اتومبیل‌سازی سومین صنعت پولساز دنیاست، بر اساس آمارهای جهانی، ایران در میان کشورهایی که جذابیت‌های گردشگری دارند، دهمین کشور جهان است؛ اما با این حال جایگاه واقعی ایران در میزان واقعی جذب گردشگر خارجی به کشور، از ضعیف‌ترین کشورهای جهان است.

علاوه بر داشتن جذابیت‌های گردشگری، یکی از اصلی‌ترین اقدامات کشورهای جهان برای بالابردن آمار گردشگران خود، پایین آوردن هزینه‌های سفر به کشورشان است. مالزی در سال ۲۰۰۲ زمانی که تبلیغات را مناسب و تامین‌کننده نیازهایش ندید، هزینه تبلیغات را به آژانس‌ها انتقال داد که پرواز به مالزی مجانی باشد حالا ۹سال پس از آن تاریخ مالزی به یکی از جذاب‌ترین مقاصد گردشگران جهان تبدیل شده است. براساس اعلام سازمان جهانی جهانگردی، ورود هر شش جهانگرد خارجی به داخل کشور یک‌شغل و ۶۰مسافر داخلی یک‌شغل ایجاد می‌کند با این حال و با وجود درآمدهای دیگر، اما صنعت گردشگری کشور ما هیچ اقدام مشخصی برای افزایش ورودی گردشگران و کاهش قیمت سفر به ایران انجام نداده است. مقایسه قیمت هتل‌های شهرهای مختلف کشور با شهرهای توریستی کشورهای همسایه یا هم‌رده ایران حاکی از آن است که ایران به نسبت، جزو گران‌قیمت‌ترین کشورهای جهان برای گردشگران محسوب می‌شود.

به عنوان مثال در شهری مانند شیراز که می‌تواند جذابیت‌های بسیاری برای گردشگران داشته باشد کمترین قیمت اقامت برای یک شب در هتل برای هر نفر ۲۲هزارتومان است و بیشترین قیمت برای هر نفر ۱۰۶هزارو۵۰۰تومان است که مختص اتاق‌های هتل پنج ستاره چمران است. قیمت هتل، تنها نقطه گرانی ارایه خدمات به گردشگران نیست چرا که مقایسه تورهای شهرهای داخلی ایران از تهران، حاکی از آن است که قیمت یک تور برای سه شب و چهار روز اقامت در شهرهایی مانند کیش، شیراز و مشهد با همه امکانات در شرایطی برابر بیشتر از سفر به شهرهایی مانند استانبول، آنکارا، دوبی یا باکو است.

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

واقعا هم همینطور است ، ما حساب کردیم اگه با دوستان بخوایم بریم چند شب اصفهان و شیراز با ماشین بگردیم و بیایم با هزینه های هتل و ناهار و شام نزدیک به 200 تا 250 هزار تومن خرج بر میداره در حالیکه با 400 تومن میشه به راحتی رفت مثال نزدیکش ارمنستان یا باکو کلی تفریح هم کرد.درسته جاهای دیدنی زیادی نداره ولی اماکن تفریحیش خیلی جذاب تر از شیراز و اصفهانه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه خنده خدایی !

گرونی ؟ تو ایران ؟ وا ! دهنتونو آب بکشید ایران خیلیم ارزونه همه در رفاه کاملند صنعت گردشگری هم هر روز پر رونق تر از دیروز ...........

• Like 4
لینک به دیدگاه

تاثیرات سیاست های اقتصادی دولت من جمله ثابت نگه داشتن مصنوعی قیمت ارز اینطوری داره خودشو نشون میده. حالا حالا ها مونده بفهمیم چی به سرمون اومده.

• Like 4
لینک به دیدگاه

هزینه های گردش گری توی ایران خیلی بالاتر از کشور های همسایه است مخصوصا دبی و ترکیه اما کلا بستگی داره بخوای چه طور مسافرت کنی

با وجود این شرایط بد اقتصادی بازم راه هایی هست که بشه هم از سفر لذت برد هم بهینه خرج کرد .

• Like 2
لینک به دیدگاه
هزینه های گردش گری توی ایران خیلی بالاتر از کشور های همسایه است مخصوصا دبی و ترکیه اما کلا بستگی داره بخوای چه طور مسافرت کنی

با وجود این شرایط بد اقتصادی بازم راه هایی هست که بشه هم از سفر لذت برد هم بهینه خرج کرد .

البته فکر نکنم متاهلی بشه اینطوری خرج کرد. :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
تاثیرات سیاست های اقتصادی دولت من جمله ثابت نگه داشتن مصنوعی قیمت ارز اینطوری داره خودشو نشون میده. حالا حالا ها مونده بفهمیم چی به سرمون اومده.

کاش من هم یک پاسدار قاچاقچی بودم :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...