afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم برای پنج نفر: کرفس 3 پیمانه خورد شده جعفری و نعناع نیم کیلو لوبیا چیتی 1 پیمانه قارچ 5 عدد متوسط نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم لیمو عمانی 3عدد طرز تهیه : لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید ، قارچها را حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب به آنها اضافه کنید ، نمک ، ادویه ی کاری، گلپر، زیره ی سبز و فلفل قرمز را نیز بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا جا بیفتد سپس با روغن زیتون نوش جان کنید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده