Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان خب زیر تالار " بخش ویژه درخواست " زده شد و حالا روند پیشبردشو میخوام اینجا بحث کنیم خب دو زیر تالار مجزا داره این بخش به نام های رایگان و ویژه که مشخصه از اسمشون رایگان که رایگانه و ویژه هم پولی به نظرم بهتره تو هر کدوم به این شکل فعالیت کنیم که فعلا : درخواست کارت پستال کارت ویزیت لوگو بنر و چیزایی از این دستو طراحی کنیم و برای هر کدوم از اینا یک سری تمپلیت و نمونه کار بذاریم (اگر بازم چیزی مونده بگید از انواع اینا ) تو قسمت رایگان کارهای سبک تر و تو قسمت ویژه کارهای سنگین تر و زیبا تر فعلا تمپلیت ها خوب باشه و کمی سنگین تو قسمت رایگان که کاربر جذب بشه و بعدا سبک تر میکنیمشون خوبه ؟ نظر پیشنهاد انتقاد 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان خب زیر تالار " بخش ویژه درخواست " زده شد و حالا روند پیشبردشو میخوام اینجا بحث کنیم خب دو زیر تالار مجزا داره این بخش به نام های رایگان و ویژه که مشخصه از اسمشون رایگان که رایگانه و ویژه هم پولی به نظرم بهتره تو هر کدوم به این شکل فعالیت کنیم که فعلا : درخواست کارت پستال کارت ویزیت لوگو بنر و چیزایی از این دستو طراحی کنیم و برای هر کدوم از اینا یک سری تمپلیت و نمونه کار بذاریم (اگر بازم چیزی مونده بگید از انواع اینا ) تو قسمت رایگان کارهای سبک تر و تو قسمت ویژه کارهای سنگین تر و زیبا تر فعلا تمپلیت ها خوب باشه و کمی سنگین تو قسمت رایگان که کاربر جذب بشه و بعدا سبک تر میکنیمشون خوبه ؟ نظر پیشنهاد انتقاد خب .. این حرکت خیلی خوبیه در زمینه اشتغال زایی جوانان اینکه نمونه کار باید گذاشته بشه .... که خب .. بله ... باید گذاشته بشه .. تو این محیط بیشتر پوستر و بنر به درد بچه ها میخوره ... و اجرای پروژه های سه بعدی (معمار تنبلا) حالا نمیدونم هر کسی در هر بخشی میتونه فعالیت کنه یا هر کدوم یه مغازه بزنیم تو این پاساژ :JC_thinking: یعنی همه همه کاری بکنن مشتری بره سراغ اونی که بهتره .... یعنی حق انتخاب بدیم بهشون 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب .. این حرکت خیلی خوبیه در زمینه اشتغال زایی جوانان اینکه نمونه کار باید گذاشته بشه .... که خب .. بله ... باید گذاشته بشه .. تو این محیط بیشتر پوستر و بنر به درد بچه ها میخوره ... و اجرای پروژه های سه بعدی (معمار تنبلا) حالا نمیدونم هر کسی در هر بخشی میتونه فعالیت کنه یا هر کدوم یه مغازه بزنیم تو این پاساژ :JC_thinking: یعنی همه همه کاری بکنن مشتری بره سراغ اونی که بهتره .... یعنی حق انتخاب بدیم بهشون دقیقا مشکل منم همینه که چی جوری باشه من میگم مثلا یه تاپیک باشه بنر یه تاپیک باشه لوگو یه تاپیک باشه پوستر ..... همین جور به جلو بعد تو این تاپیکا نمونه کارا رو بذاره هر کسی تو پست خودش بعد مثلا یکی از نمونه کار من یا تو یا هر کس دیگه خوشش میاد، میاد بهمون میگه اینجوری هم همه تو همه ی قسمتا فعالیت میکنند و هم اینکه ممکنه عضو جدیدی وارد بشه برای شرکت در این عرصه برای پول در اوردن :persiana__hahaha: البته اشخاص خاصی و فعلا اعضای گرافیک تو قسمت پولیش میتونند طرح بزنند و اگر کسی خواست عضو بشه که طرح بزنه بیاد بگه و این این کارا خوبه ؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ دقیقا مشکل منم همینه که چی جوری باشه من میگم مثلا یه تاپیک باشه بنر یه تاپیک باشه لوگو یه تاپیک باشه پوستر ..... همین جور به جلو بعد تو این تاپیکا نمونه کارا رو بذاره هر کسی تو پست خودش بعد مثلا یکی از نمونه کار من یا تو یا هر کس دیگه خوشش میاد، میاد بهمون میگه اینجوری هم همه تو همه ی قسمتا فعالیت میکنند و هم اینکه ممکنه عضو جدیدی وارد بشه برای شرکت در این عرصه برای پول در اوردن :persiana__hahaha: البته اشخاص خاصی و فعلا اعضای گرافیک تو قسمت پولیش میتونند طرح بزنند و اگر کسی خواست عضو بشه که طرح بزنه بیاد بگه و این این کارا خوبه ؟ خب هم این خوبه .. هم اونی که من گفتم .. یعنی یه زیر تالار تو این بخش .. به اسم من ... یا تو یا هر کس ....(هر کس 1 زیر تالار ) که نمونه کاراشو میزاره .. هر دوش خوبه بنظرم فقط هر کس باید تبلیغات داشته باشه .. و صرفا امضا جواب نمیده یعنی این محمد خسیس میزاره بنر بزاریم .. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب هم این خوبه .. هم اونی که من گفتم .. یعنی یه زیر تالار تو این بخش .. به اسم من ... یا تو یا هر کس ....(هر کس 1 زیر تالار ) که نمونه کاراشو میزاره .. هر دوش خوبه بنظرم فقط هر کس باید تبلیغات داشته باشه .. و صرفا امضا جواب نمیده یعنی این محمد خسیس میزاره بنر بزاریم .. آها زیر تالار بهتره آره هر کسی کاراشو میذاره تو اون زیر تالار آره تبلیغات مهمه فقط یه چیزی روند کارا هم مهمه مثلا یکی یه جوری رایگان نزنه که در حد پولی باشه همه برند سراغ اون یه هماهنگی باید باشه 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ محم بذار میخوام بترکونم اذیتمون نکن 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ آها زیر تالار بهتره آره هر کسی کاراشو میذاره تو اون زیر تالار آره تبلیغات مهمه فقط یه چیزی روند کارا هم مهمه مثلا یکی یه جوری رایگان نزنه که در حد پولی باشه همه برند سراغ اون یه هماهنگی باید باشه دقیقا ..... با چند نمونه کار ... رده بندی رو معین میکنیم ... که از 1 حدی بالاتر کار پولی باشه .... محم بذار میخوام بترکونم اذیتمون نکن مگه میتونه نزاره 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ حالا چه جوری پولا رو بگیریم ؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ حالا چه جوری پولا رو بگیریم ؟ باید برای اطمینان مشتری 50 - 50 کار کنی پیش قسط بعد تحویل بعد باقیش ولی پیش قسط 60 یا 70 درصد رو شامل بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب نمونه های بنر رو تو تاپیک بذارین دیگه این قضیه چیزیه که نمیشه واسش تبلیغ بنری تو انجمن کرد. مثلاً الان شما اینکار رو میکنین بنر تبلیغ کارتون رو میذاریم بالای انجمن، از اون طرف مثلاً تالار برق میگه من دارم مقالات IEEE رو میفروشم و 1500تا مقاله نایاب رو دارم میفروشم، چرا کار ما رو تبلیغ نمی کنین. دو هفته بعد یکی دیگه میاد میگه ما داریم فلان کار رو میکنیم واسه ما رو هم تبلیغ کنین. ببینین چه شلوغ بازاری میشه راستی یه پیشنهاد داشتم. تو صحبتا گفتین که هرکس یه زیرتالار واسه خودش داشته باشه و ..... (یکی از راه هایی که گفتین این بود) به نظرم اینکار دیگه خیلی باعث جدایی کارا میشه. به نظرم کنار هم کار بشه بهتره. هرکس نمونه کارهاشو تاپیک بزنه. بعد یه تاپیک زده بشه مثلاً واسه سفارش پوستر. تو اون تاپیک لینک تاپیک های نمونه گذاشته بشه و ذکر بشه که مثلاً واسه سفارش، به هرکدوم از این سه نفر که میخوان بعد از دیدن کارها پیشنهاد بدن. قیمتام اگه فرق میکنه، زیاد نباشه که تفاوتش. البته آخرش بگم که این فقط یه پیشنهاد بود. اگر کاربری گفت منم میخوام اینکار رو کنم و خدمات پولی تو اینجا ارائه بدم، نگین اوکیا باید فعالیتش تو انجمن تضمین بشه بعد بتونه اینکار رو انجام بده 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ حالا فعلا بریم تو کار طرح زدن بعد خودم اطلاعیه شروع به کار این زیر تالارو میزنم قوانینم میگم شمام چیزی به ذهنتون رسید همین جا بگید تا اضافه بشه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب نمونه های بنر رو تو تاپیک بذارین دیگه این قضیه چیزیه که نمیشه واسش تبلیغ بنری تو انجمن کرد. مثلاً الان شما اینکار رو میکنین بنر تبلیغ کارتون رو میذاریم بالای انجمن، از اون طرف مثلاً تالار برق میگه من دارم مقالات IEEE رو میفروشم و 1500تا مقاله نایاب رو دارم میفروشم، چرا کار ما رو تبلیغ نمی کنین. دو هفته بعد یکی دیگه میاد میگه ما داریم فلان کار رو میکنیم واسه ما رو هم تبلیغ کنین. ببینین چه شلوغ بازاری میشه راستی یه پیشنهاد داشتم. تو صحبتا گفتین که هرکس یه زیرتالار واسه خودش داشته باشه و ..... (یکی از راه هایی که گفتین این بود) به نظرم اینکار دیگه خیلی باعث جدایی کارا میشه. به نظرم کنار هم کار بشه بهتره. هرکس نمونه کارهاشو تاپیک بزنه. بعد یه تاپیک زده بشه مثلاً واسه سفارش پوستر. تو اون تاپیک لینک تاپیک های نمونه گذاشته بشه و ذکر بشه که مثلاً واسه سفارش، به هرکدوم از این سه نفر که میخوان بعد از دیدن کارها پیشنهاد بدن. قیمتام اگه فرق میکنه، زیاد نباشه که تفاوتش. البته آخرش بگم که این فقط یه پیشنهاد بود. اگر کاربری گفت منم میخوام اینکار رو کنم و خدمات پولی تو اینجا ارائه بدم، نگین اوکیا باید فعالیتش تو انجمن تضمین بشه بعد بتونه اینکار رو انجام بده خوبه ... در مورد زیرتالار حق با توئه فقط ... ما هی تاپیکارو الکی بکشیم بالا که تو چشم باشن .... تا ببینن :w888: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ حالا فعلا بریم تو کار طرح زدن بعد خودم اطلاعیه شروع به کار این زیر تالارو میزنم قوانینم میگم شمام چیزی به ذهنتون رسید همین جا بگید تا اضافه بشه من باز فکر میکنم ... میگم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب نمونه های بنر رو تو تاپیک بذارین دیگه این قضیه چیزیه که نمیشه واسش تبلیغ بنری تو انجمن کرد. مثلاً الان شما اینکار رو میکنین بنر تبلیغ کارتون رو میذاریم بالای انجمن، از اون طرف مثلاً تالار برق میگه من دارم مقالات IEEE رو میفروشم و 1500تا مقاله نایاب رو دارم میفروشم، چرا کار ما رو تبلیغ نمی کنین. دو هفته بعد یکی دیگه میاد میگه ما داریم فلان کار رو میکنیم واسه ما رو هم تبلیغ کنین. ببینین چه شلوغ بازاری میشه راستی یه پیشنهاد داشتم. تو صحبتا گفتین که هرکس یه زیرتالار واسه خودش داشته باشه و ..... (یکی از راه هایی که گفتین این بود) به نظرم اینکار دیگه خیلی باعث جدایی کارا میشه. به نظرم کنار هم کار بشه بهتره. هرکس نمونه کارهاشو تاپیک بزنه. بعد یه تاپیک زده بشه مثلاً واسه سفارش پوستر. تو اون تاپیک لینک تاپیک های نمونه گذاشته بشه و ذکر بشه که مثلاً واسه سفارش، به هرکدوم از این سه نفر که میخوان بعد از دیدن کارها پیشنهاد بدن. قیمتام اگه فرق میکنه، زیاد نباشه که تفاوتش. البته آخرش بگم که این فقط یه پیشنهاد بود. اگر کاربری گفت منم میخوام اینکار رو کنم و خدمات پولی تو اینجا ارائه بدم، نگین اوکیا باید فعالیتش تو انجمن تضمین بشه بعد بتونه اینکار رو انجام بده موافقم راست میگی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده