FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من شکلکا رو نگاه نکردم ....فقط اومدم بگم چند روز پیش احتیاج به شکلک کله سبز داشتم گشتم دیدم نداریم. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من شکلکا رو نگاه نکردم ....فقط اومدم بگم چند روز پیش احتیاج به شکلک کله سبز داشتم گشتم دیدم نداریم. چرا خودت نگشتی پیدا کنی بزاری اینجا .. به این توجه کن .. FrnzT تاریخ عضویت: 30-09-2009 محل سکونت: تهران نوشته ها: 3,043 گرافیک طراحی و دیزاین قدیما یه تعهدی نسبت به اینجا داشتی .. 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یه سایت خوب معرفی میکنم. اون زمان که با انرژی کار میکردم تموم شده....الان دیگه نمیتونم وقتمو برا شکلک بذارم ولی یه سایت خوب معرفی میکنم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یه سایت خوب معرفی میکنم. اون زمان که با انرژی کار میکردم تموم شده....الان دیگه نمیتونم وقتمو برا شکلک بذارم ولی یه سایت خوب معرفی میکنم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب الان دیگه سهراب مرد .. خدا بیامرزدش .... نوش دارو رو بزار تو یخچال خراب نشه ... بعدا لازم میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده