CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلوم تو این تاپیک .. شکلکهای پیشنهادی خودمون و شکلکهای پیشنهادی بچه رو جمع و جور میکنیم .. فقط 1 نکته : خیلی از بچه ها درخواست کردن که تعداد شکلکهای منتخب بیشتر بشه این کار ممکنه .. ممد نگی نمیشه که باور نمیکنم ... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب .. اینا پیشنهادات من و دوستان بود حذفیاتو انجام بدید .. تا بعد هم شکلها رو با یه طرح گرافیکی روبروی هم بزارم بعد از تایید .. قبلیا حذف بشن .. جدیدا در همون مسیر با همون اسم جایگزین بشن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلوم تو این تاپیک .. شکلکهای پیشنهادی خودمون و شکلکهای پیشنهادی بچه رو جمع و جور میکنیم .. فقط 1 نکته : خیلی از بچه ها درخواست کردن که تعداد شکلکهای منتخب بیشتر بشه این کار ممکنه .. ممد نگی نمیشه که باور نمیکنم ... میشه بیشترش کرد، ولی صفحه ارسال پست شلوغ میشه. 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ میشه بیشترش کرد، ولی صفحه ارسال پست شلوغ میشه. خب بشه ..... شد ما یه چی بگیم تو نه نیاری ... یه نظرسنجی بزار .. ببین چی میگن ملت مطمئنا بیشتریا میخوان اینجوری باشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من فقط پیشنهادام از اونایی که جدید اضافه بشن یا جایگزین بشن رو میگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها تشکر نمیخواما .... همکاری کنید ... کلا 4 نفریم .. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ منم میام میذارم حتما چند تا دارم شکلک تو سیستم اینور اونورم دارم میام میذارم فقط یه چیزی من دوتا پیشنهاد دارم یکی که همین که حمید گفت اینکه تعداد شکلک های هم صفحه کلی شکلک ها اضافه شه هم تعداد شکلک های برگزیده یکیم اینکه برای اینکه بسیاری از اعتراضات بعدی ملت رو پاسخگو باشیم در مورد برخی شکلک ها، هک آپلود شکلک خود کاربرا رو نصب کنیم چطوره ؟ مثلا هر کاربری با محدودیت ارسال 10 یا 15 شکلک (به غیر از این 20 شکلک برگزیده که بتونه بذاره ) و محدودیت حجم هر چقدر که مایلید بتونه شکلک آپلود کنه تو یه لیست مخصوص به خودش الان مثلا یکی میاد میگه فلان شکلکو حتما خواهش میکنم بذارید خب به جای این کار این هکو نصب کنیم ، نه ؟ علت اینکه شکلک ها رو میگم خوب کار کنیم چون هم مهمه واقعا هم کاربرا بهش اهمیت میدند و اگر اینو براشون خوب کار کنیم برای بقیه تغییرات و تنظیمات سایت مثل همین تغییر ورژن کمتر گیر میدند :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اخه این هک ضروری بودنش چیه من ندیدم هکش دقیقاً چطوریه. واسه گروه کاربری تعریف میشه یا تعداد پست؟ و اینکه میشه ظرفیت تعدادی داد. مثلاً گروه کاربرای معمولی 10تا شکلک بتونه آپ کنه و کاربرای ویژه 20تا شکلک و .... 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اخه این هک ضروری بودنش چیه من ندیدم هکش دقیقاً چطوریه. واسه گروه کاربری تعریف میشه یا تعداد پست؟ و اینکه میشه ظرفیت تعدادی داد. مثلاً گروه کاربرای معمولی 10تا شکلک بتونه آپ کنه و کاربرای ویژه 20تا شکلک و .... ببین خب مثلا ما نمیتونیم که همه این شکلک ها رو بذاریم که ! تو مثلا 5 تا شکلکو خیلی دوست داری و تو تاپیکه قبلی هم گفتی ولی همشونو ما رد کردیم ! ولی میخواستی باشند خودت آپلود میکنی عوضش اینجوری ! همین چند روز پیشم اسی گفت اگر میشه برام آپلود کنید فلان شکلکو نمیشه برای هر کسی یه شکلک مخصوصو آپلود کرد آره انگار میشه تعریف کرد برای گروه کاربریم البته محدودیت تعداد و حجمو مطمئنم مثلا تعداد 15 شکلک و تا سقف 1 مگ که یک مگ برای شکلک هایی که حجمشون حدودا چند کیلوبایته واقعا زیاده و میشه کمترش کرد البته بازم نظر بقیه شرطه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اینم خوبه ها .... البته این ممد با همه چی مخالفه .. باید مغزشو جوئید ... راستی .. آقا زرنگه ... چرا SWF رو اضافه نکردی به آپلودسنتر .. بابا اواره ایم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ swf اضافه شد برای ثبت نام شده ها. خب هک هرچی کمتر باشه بهتره دیگه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ swf اضافه شد برای ثبت نام شده ها.خب هک هرچی کمتر باشه بهتره دیگه دمت گرم نوچ ... این بد نیس باشه ... دیگه اونوقت گیرا کمتر میشه یه چن جا بهشون حال بدی .. بد نیس .. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ وای راست میگه محمد تو رو خدا یکم پسوندو این آپلود سنترو وسیع تر کن انقدر آواره نباشیم خیلیم پیشنهادم خوبه باید موافیت کنی محمد ! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب ... به نظر من پست های سه و چهار مناسب ترن ... یکمی هم گلچین کنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا چه کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ منم نگاه میکنم .... نظرمو میگم .. بعد جمع بندی میکنیم و ایشالا اجرا لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من چند تا شکلک دارم پیداشون بکنم منم میگم همه که گفتید پیشنهاداتو دوباره یه جمع بندی میکنیم همین جا یعنی گلچین کنید از پست همدیگه به یه تعداد خاص که بهتون خبر میدم بذارید همین جا بعد لیست نهاییو میدم به محمد از بین شکلک های شما بذاره تا ببینم اون هکو اگر نصب کنه رو سایت یه کم تعدادو کمتر کنیم عوضش هکه باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده