CodePlus 15426 ارسال شده در 18 مهر، 2011 سلوم تو این تاپیک .. شکلکهای پیشنهادی خودمون و شکلکهای پیشنهادی بچه رو جمع و جور میکنیم .. فقط 1 نکته : خیلی از بچه ها درخواست کردن که تعداد شکلکهای منتخب بیشتر بشه این کار ممکنه .. ممد نگی نمیشه که باور نمیکنم ... 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 خب .. اینا پیشنهادات من و دوستان بود حذفیاتو انجام بدید .. تا بعد هم شکلها رو با یه طرح گرافیکی روبروی هم بزارم بعد از تایید .. قبلیا حذف بشن .. جدیدا در همون مسیر با همون اسم جایگزین بشن 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 مهر، 2011 سلوم تو این تاپیک .. شکلکهای پیشنهادی خودمون و شکلکهای پیشنهادی بچه رو جمع و جور میکنیم .. فقط 1 نکته : خیلی از بچه ها درخواست کردن که تعداد شکلکهای منتخب بیشتر بشه این کار ممکنه .. ممد نگی نمیشه که باور نمیکنم ... میشه بیشترش کرد، ولی صفحه ارسال پست شلوغ میشه. 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 میشه بیشترش کرد، ولی صفحه ارسال پست شلوغ میشه. خب بشه ..... شد ما یه چی بگیم تو نه نیاری ... یه نظرسنجی بزار .. ببین چی میگن ملت مطمئنا بیشتریا میخوان اینجوری باشه 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 مهر، 2011 من فقط پیشنهادام از اونایی که جدید اضافه بشن یا جایگزین بشن رو میگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 بچه ها تشکر نمیخواما .... همکاری کنید ... کلا 4 نفریم .. 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 18 مهر، 2011 منم میام میذارم حتما چند تا دارم شکلک تو سیستم اینور اونورم دارم میام میذارم فقط یه چیزی من دوتا پیشنهاد دارم یکی که همین که حمید گفت اینکه تعداد شکلک های هم صفحه کلی شکلک ها اضافه شه هم تعداد شکلک های برگزیده یکیم اینکه برای اینکه بسیاری از اعتراضات بعدی ملت رو پاسخگو باشیم در مورد برخی شکلک ها، هک آپلود شکلک خود کاربرا رو نصب کنیم چطوره ؟ مثلا هر کاربری با محدودیت ارسال 10 یا 15 شکلک (به غیر از این 20 شکلک برگزیده که بتونه بذاره ) و محدودیت حجم هر چقدر که مایلید بتونه شکلک آپلود کنه تو یه لیست مخصوص به خودش الان مثلا یکی میاد میگه فلان شکلکو حتما خواهش میکنم بذارید خب به جای این کار این هکو نصب کنیم ، نه ؟ علت اینکه شکلک ها رو میگم خوب کار کنیم چون هم مهمه واقعا هم کاربرا بهش اهمیت میدند و اگر اینو براشون خوب کار کنیم برای بقیه تغییرات و تنظیمات سایت مثل همین تغییر ورژن کمتر گیر میدند :4chsmu1: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 مهر، 2011 اخه این هک ضروری بودنش چیه من ندیدم هکش دقیقاً چطوریه. واسه گروه کاربری تعریف میشه یا تعداد پست؟ و اینکه میشه ظرفیت تعدادی داد. مثلاً گروه کاربرای معمولی 10تا شکلک بتونه آپ کنه و کاربرای ویژه 20تا شکلک و .... 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 18 مهر، 2011 اخه این هک ضروری بودنش چیه من ندیدم هکش دقیقاً چطوریه. واسه گروه کاربری تعریف میشه یا تعداد پست؟ و اینکه میشه ظرفیت تعدادی داد. مثلاً گروه کاربرای معمولی 10تا شکلک بتونه آپ کنه و کاربرای ویژه 20تا شکلک و .... ببین خب مثلا ما نمیتونیم که همه این شکلک ها رو بذاریم که ! تو مثلا 5 تا شکلکو خیلی دوست داری و تو تاپیکه قبلی هم گفتی ولی همشونو ما رد کردیم ! ولی میخواستی باشند خودت آپلود میکنی عوضش اینجوری ! همین چند روز پیشم اسی گفت اگر میشه برام آپلود کنید فلان شکلکو نمیشه برای هر کسی یه شکلک مخصوصو آپلود کرد آره انگار میشه تعریف کرد برای گروه کاربریم البته محدودیت تعداد و حجمو مطمئنم مثلا تعداد 15 شکلک و تا سقف 1 مگ که یک مگ برای شکلک هایی که حجمشون حدودا چند کیلوبایته واقعا زیاده و میشه کمترش کرد البته بازم نظر بقیه شرطه 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 اینم خوبه ها .... البته این ممد با همه چی مخالفه .. باید مغزشو جوئید ... راستی .. آقا زرنگه ... چرا SWF رو اضافه نکردی به آپلودسنتر .. بابا اواره ایم :icon_pf (34): 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 مهر، 2011 swf اضافه شد برای ثبت نام شده ها. خب هک هرچی کمتر باشه بهتره دیگه 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 swf اضافه شد برای ثبت نام شده ها.خب هک هرچی کمتر باشه بهتره دیگه دمت گرم نوچ ... این بد نیس باشه ... دیگه اونوقت گیرا کمتر میشه یه چن جا بهشون حال بدی .. بد نیس .. 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 18 مهر، 2011 وای راست میگه محمد تو رو خدا یکم پسوندو این آپلود سنترو وسیع تر کن انقدر آواره نباشیم خیلیم پیشنهادم خوبه باید موافیت کنی محمد ! 2
partow 25305 ارسال شده در 18 مهر، 2011 خب ... به نظر من پست های سه و چهار مناسب ترن ... یکمی هم گلچین کنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا چه کنیم؟ 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2011 منم نگاه میکنم .... نظرمو میگم .. بعد جمع بندی میکنیم و ایشالا اجرا
Nightingale 10531 ارسال شده در 23 مهر، 2011 من چند تا شکلک دارم پیداشون بکنم منم میگم همه که گفتید پیشنهاداتو دوباره یه جمع بندی میکنیم همین جا یعنی گلچین کنید از پست همدیگه به یه تعداد خاص که بهتون خبر میدم بذارید همین جا بعد لیست نهاییو میدم به محمد از بین شکلک های شما بذاره تا ببینم اون هکو اگر نصب کنه رو سایت یه کم تعدادو کمتر کنیم عوضش هکه باشه
ارسال های توصیه شده