شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ یه تاپیکی چند وقت پیش یکی از دوستان زده بود درباره دیوار حماقت بلند تره یا دیوار حاشا این داستان پایین و که میخوندم یاد اون تاپیک افتادم این خانم چقدر میتونه احمق باشه که همچین کاری کرده؟ بنظر شما حماقت همون سادگیه؟ اگر نظر شما مثبته فکر نمیکنید یک جور توجیه اشتباهه؟ یک جور تبرئه کردن خودمون برای بخشیدن خودمون و نداشتن عذاب وجدان؟ حالا این داستان و بخونید بعد نظر بدید زنی که با یک بلوتوث به همسر و دخترش خیانت کرد!!! پسر جوان یک بلوتوث زننده برایم ارسال کرد و در واقع این تصاویر زشت زمینه برقراری ارتباط شومی را بین ما به وجود آورد و… . توی پارک نشسته بودم و دخترم مشغول بازی بود که ناگهان متوجه نگاه شیطانی پسری جوان شدم. او پس از چند دقیقه جلو آمد و پرسید: گوشی تلفن همراه شما بلوتوث دار است؟ با لبخندی سرم را تکان دادم و در جوابش گفتم: آره، فضولی؟ در این لحظه پسر جوان خندید و گفت: خوب شناختی! یک فضول مزاحم هستم. حالا اگر ایرادی ندارد سیستم بلوتوث گوشی ات را فعال کن . زن جوان در دایره اجتماعی کلانتری امام رضا(ع) مشهد افزود: نمی دانم چرا خام شدم و به خواسته اش عمل کردم . پسر جوان یک بلوتوث زننده برایم فرستاد و در واقع این تصاویر زشت زمینه برقراری ارتباط شومی را بین ما فراهم کرد. من تقریبا هر روز بعداز ظهر پسر جوان را توی پارک می دیدم و ما از طریق پیامک و گفتگوی تلفنی با هم در ارتباط بودیم . چند ماه گذشت و من با احساس گناهی که داشتم دچار عذاب وجدان شدم و بارها تصمیم گرفتم به این ارتباط مخفیانه پایان بدهم اما به محض این که پسر جوان را می دیدم یا پیامکی عاشقانه از او می رسید عقلم را از دست می دادم و نمی دانم چرا به این رابطه شوم ادامه دادم. اما بالاخره این کارهای کثیف کار دستم داد و پسر جوان تشویقم کرد تا چند ساعتی از خانه فرار کنم. من برای اولین بار زمانی که شوهر بیچاره ام سر کار بود بچه را به همسایه سپردم و همراه پسر جون با خودرو، گشتی توی خیابان ها زدیم. سپس با هم به ساختمانی رفتیم که نمی دانستم لانه افراد خلافکار و فاسد است. هنوز چند دقیقه از حضوم در آن خانه لعنتی نگذشته بود که پشیمان شدم و می خواستم از آن جا بیرون بیایم ولی پسر جون مانع شد . من با او درگیر شدم و در حالی که پسر جوان سیلی محکمی به صورتم زد تا در برابر تهدیدهایش کوتاه بیایم و خودم را تسلیم کنم ناگهان ماموران انتظامی که گویا محل را زیر نظر داشتند وارد عمل شدند و ما را به اتفاق دو مرد و یک زن دیگر دستگیر کردند. با این وضعیتی که پیش آمده نمی دانم چه جوابی به شوهرم که آدم مظلوم و زحمت کشی است بدهم و چه طور به چشمان دخترم نگاه کنم. در حق شوهرم نامردی کردم! زن جوان با چشمانی اشک بار و صدایی بغض گرفته افزود: شوهرم به منظور جبران مبلغی که برای پرداخت چک برگشتی برادرم داده است مجبور شد دو شیفت کار کند و متاسفانه من این طوری جواب محبت هایش را دادم و … ! در خور یا دآوری است، متهمان این پرونده با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی ور اهی زندان شدند 32 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خدا میدونه چند بار رفته و الان که گندش در اومده گفته همین یه بار بوده 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ چرا همیشه قبلش به این چیزا فک نمکنیم ؟ وقتی دیگه فرصتی نیست یا دمون میفته که قدر نشناسیم 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب شقایق جان من هر چی فکر کردم نشانی از سادگی درین عمل ندیدم.ولی میشه اینارو گفت: ارزشنذاشتن برای خانواده قدر نشناسی بی ابرویی ... زنه فهمیده قراره چیکار کنه این سادگیش کجاس؟ 9 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ به نظر منم از روی سادگی نمیتونه باشه.. همیشه دونسته هر غلطی که دلشون بخواد رو انجام میدن اگه مچشون رو بگیرن میگن پشیمونیم..اگرم نه که به کارشون ادامه میدن.. 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ البته نمی شه اسم این رو گذاشت حماقت یا سادگی. زنه خودش خواسته یعنی دوست داشته که با یکی ارتباط داشته باشه. حالا این وسط شوهرش هم مقصر هست که بخاطر نیاز مالی برادر زنش خودش و به دردسر انداخته و از نیازهای عاطفی و جنسی زنش چشم پوشی کرده یا کم توجهی کرده که کار به اینجا کشیده. البته این برداشتم به خاطر تحریک خانم بوسیله یه عکس بود که آغازگر ماجرا بود. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب شقایق جان من هر چی فکر کردم نشانی از سادگی درین عمل ندیدم.ولی میشه اینارو گفت:ارزشنذاشتن برای خانواده قدر نشناسی بی ابرویی ... زنه فهمیده قراره چیکار کنه این سادگیش کجاس؟ خب بنظر خودم که احمقه اسم تاپیک رو هم همینجور انتخاب کردم ولی دیدی که پای حرف آدم خلافکار که میشینی اسم حماقتشون سادگی میذارن میگن سادگی کردیم گول خوردیم و.... بنظر خودم که توجیهه 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب بنظر خودم که احمقه اسم تاپیک رو هم همینجور انتخاب کردم ولی دیدی که پای حرف آدم خلافکار که میشینی اسم حماقتشون سادگی میذارن میگن سادگی کردیم گول خوردیم و.... بنظر خودم که توجیهه اینو نگن چی بگن؟ ادمم میکشن میگن بچگیکردیم نفهمیدیم. واسه اینچیزا ساده ایم!!! 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ وقتی چشما رو حقیقت بست و بند ها و قید های جامعه رو کنار گذاشت ... اونوقته که سقوط میکنه به اسمه حماقت یا سادگی یا بیشعوری یا پر رویی یا هر چیز دیگه ای ولی خیلیش بر میگرده به بی فرهنگی ای که تو جامعه داره رواج پیدا میکنه 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ چقدر؟ واقعا چقدر؟ با کمال احترام باید بگم که من اسم اینو حماقت نمیزارم. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ چقدر؟ واقعا چقدر؟ با کمال احترام باید بگم که من اسم اینو حماقت نمیزارم. اسمش خیانته ولی خودشون اسمش و میذارن حماقت و سادگی 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ زنی ک ندونه ی پسر جوون واسه چی اومده طرفش باید بره بمیره البته اگه ندونه ی بار پای درد دل ی همچین پسری نشستم میگفت زنا مثه دخترا هزار جور نازو اطوار ( اتوار اتفار ؟ ) نمیان بیرون اومدنشون راحت تره بابا و داداش و مامانشون مراقبشون نیستن شوهرشونم ک سره کاره خونه ی خالیم دارن و کلی دلیل ک میرفت سمت خانومای شوهردار ب نظر من هیچ توجیهی نداره این کار اگه شوهرش بهش نمیرسه دلیل نمیشه ک بره سراغ یکی دیگه وقتی هنوز تو خونه ی شوهرشه طلاقو واسه همین گذاشتن اینم دیگه ب دین برنمیگرده تو هیچ جامعه ای خیانت عادی نیست 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ از روی سادگی نیست........از هوس بازیه 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اسمش خیانته ولی خودشون اسمش و میذارن حماقت و سادگی اسمش هرزگیه. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ انچه شما در پست اول نگاشته ایدهمه اش داستان است اصل و ریشه مطلب اینه که در مورد شوهرش گفته : مجبور [/url]شد دو شیفت کار کند نتیجه یا این خانم از نظر رابطه ی عاطفی و زن وشوهری دچار کمبود است یا اینکه از نظر مالی میخواسته گوشه ای از کمبود زندگی را جبران کند حماقتی در کار نبوده 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ انچه شما در پست اول نگاشته ایدهمه اش داستان است اصل و ریشه مطلب اینه که در مورد شوهرش گفته : نتیجه یا این خانم از نظر رابطه ی عاطفی و زن وشوهری دچار کمبود است یا اینکه از نظر مالی میخواسته گوشه ای از کمبود زندگی را جبران کند حماقتی در کار نبوده یعنی شما میگید کار اشتباهی انجام نداده؟ 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ یعنی شما میگید کار اشتباهی انجام نداده؟ به اجبار کاری انجام داده .یک اجبار درونی یا برونی یا هر دو . اجبار با اشتباه فرق میکنه کاری که ایشان انجام داده از بعد اخلاقی کلا قابل بررسی نیست . مشکل قسمتیش در حیطه روان شناختی است و قسمتی اجتماعی اقتصادی . 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ به اجبار کاری انجام داده .یک اجبار درونی یا برونی یا هر دو . اجبار با اشتباه فرق میکنه کاری که ایشان انجام داده از بعد اخلاقی کلا قابل بررسی نیست . مشکل قسمتیش در حیطه روان شناختی است و قسمتی اجتماعی اقتصادی . چه اجباری باید منجر به خیانت بشه؟ اگر شد ما این حق رو داریم که بگیم اشکالی نداره؟ یا بخوایم توجیهش کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ چه اجباری باید منجر به خیانت بشه؟اگر شد ما این حق رو داریم که بگیم اشکالی نداره؟ یا بخوایم توجیهش کنیم؟ :icon_gol: ببینید باید ریشه ای وکمی وسیع تر بررسی کرد . نمونه های زیادی ازاینکه اجبار باعث خیانت و حتی ادمکشی میشه سراغ داریم . هم مثالش زیاده هم نمونه های عینی. فرض کنید اقای ایکس را به یه پاسگاه برای بازجویی میبرندبر اثر کتک زدنش یا فقط تهدید به کتک زدنش مجبور میشه لخت بشه . بابا کرم هم برقصه فیلمش هم فردا میذارن توی یو تیوب . بعد یه تاپیک براش میزنند ایا اینکه رقصید اشتباه کرده یا نه ؟ جواب واضحه او اصولا دوست نداشت حتی داخل پاسگاه بشه به اجبار بردنش و به اجبار لختش کردند و به اجبار رقصوندنش . ممکنه دوستش هم لو بده اینم از خیانت .. دیگه چی ؟؟ این خانم هم اگه بخواد بررسی بشه باید عنوان تاپیک این باشه که چرا این خانم مجبور به این کار شد و نه اینکه ایا اشتباه کرد یا نکرد و احمق بود یا نبود . با سوالی که من گفتم موضوع بیشتر ریشه یابی میشه و اما با سوال تاپیک فقط سطحی . مرسی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده