M!Zare 48037 ارسال شده در 17 مهر، 2011 با سلام.. نظرتون چیه روزانه یک آیه از قرآن(بیشتر ترجمه فارسی آیه مد نظر است) را در اینجا بنویسیم و کمی در مورد آن تامل کنیم؟ برای اینکه نظم تاپیک بهم نخوره.....دوستان توجه فرمایند،پس از نوشتن آیه(آدرس آیه حتما ذکر شود) تا 24 ساعت پس از آن آیه ای قرار داده نشود...تا بتوانیم در مورد آن بحث و تبادل اطلاعات نماییم. با امید بخدا 18
alimec 23102 ارسال شده در 18 مهر، 2011 با سلام..نظرتون چیه روزانه یک آیه از قرآن(بیشتر ترجمه فارسی آیه مد نظر است) را در اینجا بنویسیم و کمی در مورد آن تامل کنیم؟ برای اینکه نظم تاپیک بهم نخوره.....دوستان توجه فرمایند،پس از نوشتن آیه(آدرس آیه حتما ذکر شود) تا 24 ساعت پس از آن آیه ای قرار داده نشود...تا بتوانیم در مورد آن بحث و تبادل اطلاعات نماییم. با امید بخدا بحث نه 7
alimec 23102 ارسال شده در 18 مهر، 2011 بحث و نقد که نه یه سری داغ نقدن /ما منظورمون اون نیست/ از نظر ما مسخ شدن و درمانش 1-تفکر است و 2-صحبت با اهلش/ما را با کسانی که با خواندن قرآن بر کفرشون افزوده می شود کاری نیست/ هدف ما خودسازی هست و تامل/ .... 6
alimec 23102 ارسال شده در 18 مهر، 2011 شروع: در آیات آغازین سوره صف: اى کسانى که ایمان آوردهاید! چرا سخنى مىگویید که عمل نمىکنید؟! ﴿2﴾ نزد خدا بسیار موجب خشم است که سخنى بگویید که عمل نمىکنید. فک کنم شروع خوبی باشه/ پس دوستان اگر در این تاپیک قرار هست آیه ای قرار دهید مثلا در مورد تهمت نزدن ابتدا ببینید خودتون عمل می کنید یا نه/ البته بعضی از آیات مثلا"قسم به عصر" و ... که ... 9
alimec 23102 ارسال شده در 19 مهر، 2011 مائده/32 «من اجل ذلك كتبنا علي بنياسرائيل انهّ من قتل نفساً بغير نفس او فساد في الارض فكأ نمّا قتل الناس جميعاً و من أحياها فكأ نمّا احيا النّاس جميعاً...»[1]؛ به همين جهت، بر بنياسرائيل مقرّر داشتيم كه هر كس، انساني را بدون ارتكاب قتل يا فساد در روي زمين بكشد، چنان است كه گويي همة انسانها را كشته و هر كس، انساني را از مرگ رهايي بخشد، چنان است كه گويي همة مردم را زنده كرده است.» 8
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2011 كسانى كه غير خدا را ولى خود انتخاب كردند، خداوند حساب همه اعمال آنها را نگه مىدارد; و تو مامور نيستى كه آنان را مجبور به قبول حق كنى! سوره شوری آیه 6 10
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 20 مهر، 2011 عههههههههه الهی.............. سلام.............. چه باحال خیلی خوبه آجی........ دست گلت درد نکنه.......... راستی این رو هم دانلود کنید بچه ها خیلی خوبه........ ************************** ParsQuran Daily Verse مشخصات برنامه: - نمايش آيات تصادفي از قرآن مجيد - قابليت تنظيم براي نمايش زمانبندي شده آيات قرآن - قابليت خواندن دنباله آيه مورد نظر با وصل شدن به وبسايت پارس قرآن برنامه را مي توانيد از اينجا دانلود کنيد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توجه: براي اجراي اين برنامه, NET Framework. بايد در رايانه شما نصب شده باشد. در صورت موجود نبودن, برنامه از شما خواهد خواست که اول NET Framework. را نصب کنيد. 9
alimec 23102 ارسال شده در 21 مهر، 2011 «قل هل یستوى الذین یعلمون والذین لا یعلمون » (زمر،9) (بگو آیا دانایان با نادانان برابرند) 8
alimec 23102 ارسال شده در 24 مهر، 2011 48/ نسا مسلما خدا اين را كه به او شرك ورزيده شود نمىبخشايد و غير از آن را براى هر كه بخواهد مىبخشايد و هر كس به خدا شرك ورزد به يقين گناهى بزرگ بربافته است 8
hapashtia 615 ارسال شده در 24 مهر، 2011 بگو:کیست که از آسمان و زمین به شما روزی می دهد؟ یا کیست مالک گوش ها و چشم ها و کیست که زنده را مرده و مرده را از زنده برمی آورد؟ و کیست که تدبیر امور می کند؟ حتما خواهند گفت:خدا بگو:پس چرا از شرک پرهیز نمی کنید؟ /سوره مبارکه یونس آیه منوره 31/ 11
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 « وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ الَّذِینَ إِذَا اكْتالُوا عَلَى النَّاسِ یَسْتَوْفُونَ، وَ إِذا كالُوهُمْ أَوْ وَزَنُوهُمْ یُخْسِرُونَ، أَ لا یَظُنُّ أُولئِكَ أَنَّهُمْ مَبْعُوثُونَ لِیَوْمٍ عَظِیمٍ؛ واى بر كم فروشان! آنها كه به هنگام خرید، حق خود را بطور كامل مى گیرند، و به هنگام فروش از كیل و وزن كم مى گذارند، آیا آنها گمان نمى كنند كه در روز عظیمى برانگیخته خواهند شد، روز رستاخیز در دادگاه عدل خدا» (سوره مطففین آیات 1- 4). 8
alimec 23102 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خداوند متعال میفرماید: «وَ قَالَ رَبُّکُمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ ...» (غافر/60) «و پروردگار شما گفته است مرا بخوانید تا دعای شما را اجابت کنم... 9
alimec 23102 ارسال شده در 21 آبان، 2011 به نام خدا كه رحمتش بىاندازه استو مهربانىاش هميشگى. ما قرآن را در شب قدر نازل كرديم .«1» تو چه مىدانى شب قدر چيست ؟«2» شب قدر ، بهتر از هزار ماه است .«3» فرشتگان و روح در آن شب به اذن پروردگارشان براى [تقدير و تنظيم] هر كارى نازل مىشوند .«4» اين شب تا برآمدن سپيدهدم [سراسر] سلام و رحمت است .«5» 6
ya_ali 184 ارسال شده در 22 آبان، 2011 أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ وَ أَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَى عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَى سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَى بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّهِ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ (جاثیه 23) پس آيا ديدى کسى را که هوس خويش را معبود خود قرار داده و خدا او را دانسته گمراه گردانيده و بر گوش او و دلش مهر زده و بر ديده اش پرده نهاده است ؟ آيا پس از خدا چه کسى او را هدايت خواهد کرد؟ آيا پند نمى گيريد؟ 7
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2011 خدا او را دانسته گمراه گردانيده گیج کننده هست نه؟چرا دانسته گمراهش کرده؟ 3
ya_ali 184 ارسال شده در 22 آبان، 2011 گیج کننده هست نه؟چرا دانسته گمراهش کرده؟ شاید منظور خدا این باشد که بعضی وقتها خدا انسانهایی را با وجود علمشان گمراه میکند. یعنی با وجود اینکه عالم است ولی گمراه است... یاعلی 5
ya_ali 184 ارسال شده در 24 آبان، 2011 " وَ قالَ الشَّيْطانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَ ما كانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لي فَلا تَلُومُوني وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ ما أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَ ما أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِما أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمينَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ " (ابراهیم 22) و شيطان، هنگامى كه كار تمام میشود(روز قیامت)، میگويد: «خداوند به شما وعده حق داد و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف كردم! من بر شما تسلّطى نداشتم، جز اينكه دعوتتان كردم و شما دعوت مرا پذيرفتيد! بنا بر اين، مرا سرزنش نكنيد خود را سرزنش كنيد! نه من فريادرس شما هستم، و نه شما فريادرس من! من خود از قبل ، نسبت به آن چه شما من را در آن شریک میکردید کافر شده بودم ، مسلّماً ستمكاران عذاب دردناكى دارند! (22) 6
Himmler 22171 ارسال شده در 15 دی، 2011 [TABLE] [TR] [TD=class: QuranFarsi]به نام خداوند رحمتگر مهربان [/TD] [TD=class: QuranEnglish, width: 2%][/TD] [TD=class: QuranArabic, width: 49%]بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: QuranFarsi, width: 49%]بگو اى كافران (۱) [/TD] [TD=class: QuranEnglish, width: 2%][/TD] [TD=class: QuranArabic, width: 49%]قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿۱﴾ [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: QuranFarsi, width: 49%]آنچه مىپرستيد نمىپرستم (۲) [/TD] [TD=class: QuranEnglish, width: 2%][/TD] [TD=class: QuranArabic, width: 49%]لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿۲﴾ [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: QuranFarsi, width: 49%]و آنچه مىپرستم شما نمىپرستيد (۳) [/TD] [TD=class: QuranEnglish, width: 2%][/TD] [TD=class: QuranArabic, width: 49%]وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۳﴾ [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: QuranFarsi, width: 49%]و نه آنچه پرستيديد من مىپرستم (۴) [/TD] [TD=class: QuranEnglish, width: 2%][/TD] [TD=class: QuranArabic, width: 49%]وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ ﴿۴﴾ [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: QuranFarsi, width: 49%]و نه آنچه مىپرستم شما مىپرستيد (۵) [/TD] [TD=class: QuranEnglish, width: 2%][/TD] [TD=class: QuranArabic, width: 49%]وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۵﴾ [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: QuranFarsi, width: 49%]دين شما براى خودتان و دين من براى خودم (۶) [/TD] [TD=class: QuranEnglish, width: 2%][/TD] [TD=class: QuranArabic, width: 49%]لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ﴿۶﴾ [/TD] [/TR] [/TABLE] 5
ارسال های توصیه شده