رفتن به مطلب

نیمه شعبان یا روز شربت خوری ؟

ارسال های توصیه شده

در کل عاشقتم.تو یک کلمه.البته مشتاق دیدار.

راستی خوب گوش کن چون انگار شیوه های جدیدی وارد استدلال های ریاضی شده

آقا خداییش داری مسخرمون میکنی یا جدی میگی اینا رو؟

کی هست اینی که گفتی؟

من جواب مسئله ای که گفت رو دادم ، حالا شاید منظورش چیز دیگه بوده !

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هر کسی این مثال رو ببینه ، این تو ذهنش تلقی میشه که همه میمونها انگلیسی حرف میزنند ، پس اگه یک میمونی باشه که انگلیسی حرف نزنه ، درستی کلی این حکم زیر سوال میره ، اگه منظورت این بود که میمونی هست که انگلیسی حرف میزنه ، اینو نمیشه ثابت کرد .

آقای محترم.

بنده میگم در کتب تاریخی این مناطقی که نام بردم جستجو کردم،چیزی به نام پیامبر پیدا نکردم.

دیگه چه جوری باید مدرک بیارم که کسی اونجاها نیست.

واقعا خودت متوجه میشی این مغلطه ای را که انجام میدی؟؟؟!!!

هیچ ابلهی مدرک برای رد یک چیز نمیاورد،مدرک از درک میاد،یعنی وسیله ای برای درک !!!

شما اسم نوح تو 5000 سال پیش را میدونی،اونوقت اسم یک پیامبر تو اون مناطق را نمیدونی!!

بعدا به من میگی مدرک بیار که نیست،خوب من هم رفتم در کتاب ها و کتیبه های تاریخیشون جستجو کردم،چیزی نبود.

شما پیدا کردی،بگو هست،این هم آدرسش.

والسلام.

• Like 3
لینک به دیدگاه

یکی از سئوالات بزرگ که من هیچوقت نتونستم جوابشو پیدا کنم اینه که : این آدما که هیچ منطقی تو کله شون نمیره چه جوری به اون اعتقاداتی رسیدن که تا حد بصیرت پیش رفتن؟ عجیبه:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یکی از سئوالات بزرگ که من هیچوقت نتونستم جوابشو پیدا کنم اینه که : این آدما که هیچ منطقی تو کله شون نمیره چه جوری به اون اعتقاداتی رسیدن که تا حد بصیرت پیش رفتن؟ عجیبه:ws52:

بدبختی همینه دیگه.....

متاسفانه اکثریت باورمندان به این مکاتب،انسان های فوق العاده عامی و بیسواد هستند که اصلا نمیشه باهاشون حرف زد.

من منظورم این آقای esi-72 نیست،اما به طرز اعصاب خورد کنی مغلطه میکنه،من میگم هیچ نشانه ای در هیچ کتاب تاریخی و یا آثار باستانی پیدا نکردم که بگه تو این مناطق پیامبری بوده،بهم میگه مدرک بیار که نیست.

باز میگم چیزی پیدا نمیکنم،میگه نه یه چیزی بیار که بگه نیست......

یه خدا این از 100 تا فحش واسه آدم بدتره،که اینقدر منطق در حد پایین.... :ws27:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خدواند پیامبرانی رو برای ما فرستاده ، حالا شاید در منطقه ای خاص این پیامبران بودند و در مورد اینکه در منطقه ای پیامبری وجود داشته یا نه ، هیچکس نمیتونه با قطعیت سخن بگه !

مهم اعتقاد کنونی انسانهاست ، من از انواع اعتقادات غلطی که هست ، می ترسم ؛

اعتقاد به اینکه نماز خوندن و روزه گرفتن بدون فهمیدن هدفش تنها راه سعادته ،

به این که باید پیشرفت نکرد ، چون دین اینو گفته ،

به این که به زور از یک سری اعتقادات پیروی کنیم ،

به اینکه مهم ترین نعمت خدا به انسان ( اختیار ) رو ازشون گرفتند ،

به انواع فسادهایی که در هر گوشه از این دنیا انجام میشه ،

من نمیگم دین اسلام همه جاش کامله و عیبی نداره ولی اینو میگم در مورد این مسئله که در جایی پیامبر بوده یا نبوده هیچ وقت نمیشه با قطعیت سخن گفت .

به نظر من مهم نیست چه دینی داشته باشی ، مهم اینه که با دل خدا رو بپذیری ، هیچ کس کامل نیست ، پس همه یه اشتباه هایی دارند ، اما مهم اینه که این اشتباه ها رو کم کنی .

شاید تو دین اسلام خشونت بوده ، شاید در همه جا پیامبر نبوده و .............

ولی در مورد اینها نمیشه با قطعیت سخن گفت ! من مثل همه افراد نیستم که بگم امام زمان الان همه کارها رو انجام میده ولی حتی بدون هیچ اعتقادی هم بخوام صحبت کنم ، ترسیدم ، از این همه گروه های تروریستی و ..... ترسیدم .

مهم نیست حتما مسلمان باشی ، که تو جامعه کنونی مسلمان بودن خیلی سخته ، شاید یکی مسلمان باشه ، نماز بخونه ولی هزار جور کثافت کاری انجام بده ولی یکی مسیحی باشه ولی اخلاق و رفتارش خیلی خوب باشه ، مهم اخلاق و رفتار آدم هاست !

من به این جهت منتظر منجی ام چون حس میکنم داره حق خیلی از انسان ها خورده میشه ، قدرت اختیار ، تفکر ازشون گرفته شده ( تو کشورهای جهان سوم ) ، کسی هم پیدا نمیشه که این مردم رو نجات بده ، شاید منجی بتونه نجات بده ، شاید .

لینک به دیدگاه

چرا به این نکته فکر نمیکنی که همه افراد خوب دنیا از راه دین به این مرحله نرسیده اند؟ خیلی از انسانهای خوب دنیا اصلا نمیدونن دین چیه ولی خوبند و کامل. آیا تنها راه رستگاری انسان دینه؟ پس چرا دینداران اینقدر خطا و ناثوابی میکنند؟ چرا آموزه های دینی نمیتونه این به اصطلاح دینداران رو به مرحله انسان کامل بودن برسونه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقای محترم.

بنده میگم در کتب تاریخی این مناطقی که نام بردم جستجو کردم،چیزی به نام پیامبر پیدا نکردم.

دیگه چه جوری باید مدرک بیارم که کسی اونجاها نیست.

واقعا خودت متوجه میشی این مغلطه ای را که انجام میدی؟؟؟!!!

هیچ ابلهی مدرک برای رد یک چیز نمیاورد،مدرک از درک میاد،یعنی وسیله ای برای درک !!!

شما اسم نوح تو 5000 سال پیش را میدونی،اونوقت اسم یک پیامبر تو اون مناطق را نمیدونی!!

بعدا به من میگی مدرک بیار که نیست،خوب من هم رفتم در کتاب ها و کتیبه های تاریخیشون جستجو کردم،چیزی نبود.

شما پیدا کردی،بگو هست،این هم آدرسش.

والسلام.

باشه ، پیامبری نبوده !

ولی نعمت های خدا که بوده ، جنگل و آسمان و دریا و ...... ، کتاب های این یکی پیامبرا که بوده ، آدم وقتی به آسمون هم نگاه میکنه و ستاره ها رو می بینه به قدرت خدا پی میبره ، حالا اگه هم کسی نبوده که احکام دینی رو به این مردم بگه ، اونا میتونستن ببینن نعمت های خدا رو ، من نمیگم حتما باید مسلمان می شدند ، حتی میتونستن دینی رسمی هم نداشته باشن ، چون اگه خدا پیامبری واسشون نفرستاده ، پس ازشون انتظار نداره که یه دین خاص داشته باشن ، ولی خودشون میدونن که تجاوز ، خوردن مال مردم ، دزدی و ..... کار درستی نیست ، پس اگه این کار ها رو نکنند ، خودش یه نوع دینداری هستش دیگه !

لینک به دیدگاه
چرا به این نکته فکر نمیکنی که همه افراد خوب دنیا از راه دین به این مرحله نرسیده اند؟ خیلی از انسانهای خوب دنیا اصلا نمیدونن دین چیه ولی خوبند و کامل. آیا تنها راه رستگاری انسان دینه؟ پس چرا دینداران اینقدر خطا و ناثوابی میکنند؟ چرا آموزه های دینی نمیتونه این به اصطلاح دینداران رو به مرحله انسان کامل بودن برسونه؟

منم همینو میگم ، به خدا من کسایی رو که کارهای خوب کرده باشند ولی دین خاصی نداشته باشن رو خیلی بیشتر از این مسلونهایی که می بینم ، قبول دارم !

مهم خود انسانه که اگه نفس پاک و بزرگی داشته باشه ، می تونه به جاهای خیلی بزرگی برسه !

• Like 2
لینک به دیدگاه
بدبختی همینه دیگه.....

متاسفانه اکثریت باورمندان به این مکاتب،انسان های فوق العاده عامی و بیسواد هستند که اصلا نمیشه باهاشون حرف زد.

من منظورم این آقای esi-72 نیست،اما به طرز اعصاب خورد کنی مغلطه میکنه،من میگم هیچ نشانه ای در هیچ کتاب تاریخی و یا آثار باستانی پیدا نکردم که بگه تو این مناطق پیامبری بوده،بهم میگه مدرک بیار که نیست.

باز میگم چیزی پیدا نمیکنم،میگه نه یه چیزی بیار که بگه نیست......

یه خدا این از 100 تا فحش واسه آدم بدتره،که اینقدر منطق در حد پایین.... :ws27:

خب راست میگه دیگه مدرک بیار که نیست.رو هوا که نمیشه حرف زد.مغلطه چیه برادر من.داره با استدلال باهات حرف میزنه.کم میاری چرا سرتو میکوبونی به دیوار؟داد و هوار راه میندازی؟124000 پیامبر وجود داشته.در تمامی زمان ها و مکان ها.تو که میگی بعضی جاها نبوده بیا اثبات کن.بگو فلان جا نوشته تا ما بریم بخونیم.با مدرک حرف بزن

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید شب همگی خوش.:icon_gol::icon_gol:

البته قصد جسارت یا بی ادبی نسبت به کسی رو ندارم ولی یک چیز رو دوست دارم بگم.

ماها همیشه البته نه همه، شستوشوی مغزی رو تو فیلم ها دیدیم که یه دارویی به یکی میدن یا یه بلایی سرش میارن که همه چی رو فراموش میکنه.

نمی دونم تو جلسات مساجد و پایگاهها یا همایش های مذهبی شرکت کردین یا نه؟

وقتی کسی از سنین کم در چنین جلساتی شرکت میکنه و مدام در طی سالیان متوالی عبارت یا جملاتی رو مدام میشنوه و هر موقع سئوالی براش پیش میاد در جواب چیزی جز: خدا خواسته،قرآن گفته،قانونه و....نمیشنوه پس منطقی هم نخواهد داشت. چون چیزی را به این عنوان یه بدین صورت درک نکرده.

که این می تونه همون شستوشوی ذهنی باشه که میشه به نوعی تلقین ذهنی هم ازش نام برد.

اگه کسی یه سوالی از این برادر ها بپرسه و جوابش رو یادداشت کنه بعد همین سئوال رو در یک مکان دیگه از یک برادر دیگه بپرسه جواب یکی خواهد بود و شاید در چند کلمه فرق داشته باشه.

آیا این نمی تونه جالب باشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
باشه ، پیامبری نبوده !

ولی نعمت های خدا که بوده ، جنگل و آسمان و دریا و ...... ، کتاب های این یکی پیامبرا که بوده ، آدم وقتی به آسمون هم نگاه میکنه و ستاره ها رو می بینه به قدرت خدا پی میبره ، !

اصل موضوع هم همینه. یکی با دیدن آسمون و جنگل و دریا به وجود خالق پی میبره , یکی هم با این چیزا قانع نمیشه و بدنبال دلائل محکم تر میگرده. این که اشکال نداره. اشکال کار اینه که تو بحث های آئینی یه مقدار داستانها رو هم با تردستی وارد گود کرده اند و هر جا که منطقشون کم میاد از اون داستانها برای اثبات دیدگاههاشون استفاده میکنند. به این ترتیب اصول اعتقادی جای خودش رو به یک سری خرافات و مجعولاتی میده که الان ما درگیر تبعاتش هستیم.

بن لادن هم ادعای مسلمونی میکنه عمار یاسر هم مسلمان بود. یزید هم از مسلمونیش دم میزد سلمان فارسی هم مسلمان بود.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من نمی تونم بگم چون پیامبری واسه من نیومده ، پس میتونم تجاوز کنم ، مال مردم رو بخورم ، بکشم ، غارت کنم و ....... ، حتی اگه به خدا هم اعتقاد نداشته باشم ، عقل دارم و می دوم که این ها کارهای درستی نیست ، الان هم کسایی هستندکه فوق العاده انسان های خوبی هستند شاید دینی هم نداشته باشن ، ولی جهان و طبیعت رو می بینن ، و می دونن که این همه نعمت حتما باید یه آفریننده داشته باشه ، بعضی ها به خدا می رسن ، بعضی ها چیزهای دیگه رو می پرستن !

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نمی تونم بگم چون پیامبری واسه من نیومده ، پس میتونم تجاوز کنم ، مال مردم رو بخورم ، بکشم ، غارت کنم و ....... ، حتی اگه به خدا هم اعتقاد نداشته باشم ، عقل دارم و می دوم که این ها کارهای درستی نیست ، الان هم کسایی هستندکه فوق العاده انسان های خوبی هستند شاید دینی هم نداشته باشن ، ولی جهان و طبیعت رو می بینن ، و می دونن که این همه نعمت حتما باید یه آفریننده داشته باشه ، بعضی ها به خدا می رسن ، بعضی ها چیزهای دیگه رو می پرستن !

پس نتیجه این میشه که : باید به انسان ها حق بدیم که خالق خودشونو هر جوری میخوان عبادت کنند. دیگه بهشون نگیم که اگر هزار سال عبادت بکنی ولی فلان شخص رو نشناسی مثل بی دینان از دنیا میری. باید انسان ها را راحت گذاشت تا هر جور میخوان معبودشان را عبادت کنند. اگه اینجوری پیش بریم همه انسانها به خوبی و پاکی میرسند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصل موضوع هم همینه. یکی با دیدن آسمون و جنگل و دریا به وجود خالق پی میبره , یکی هم با این چیزا قانع نمیشه و بدنبال دلائل محکم تر میگرده. این که اشکال نداره. اشکال کار اینه که تو بحث های آئینی یه مقدار داستانها رو هم با تردستی وارد گود کرده اند و هر جا که منطقشون کم میاد از اون داستانها برای اثبات دیدگاههاشون استفاده میکنند. به این ترتیب اصول اعتقادی جای خودش رو به یک سری خرافات و مجعولاتی میده که الان ما درگیر تبعاتتش هستیم.

درسته ، من خودم دوست داشتم الان هیچ دینی رو نمیشناختم ، خودم میرفتم و تحقیق میکردم و به خدا می رسیدم !

منطق هم برای یک چیزی یک خالق در نظر میگیره ، حالا این جهان با این همه نعمت یه خالق داره دیگه ، ولی یه خالق واقعی ، کسی میدونه که این خالق قدرت زیادی داره و خودش وجود داشته که این موجودات رو آفریده ، پس کسایی که بت ها رو می پرستیدند ، اشتباه بزرگی می کردند ، اما کسان دیگه ای که به دنبال خالق واقعی هستند ، میدونن که یه موجود عادی نیست ، پس هر کس تو ذهنش یه تجسمی از خالق پیدا می کنه ، مهم نیست چه اسمی روش بزاره ولی مهم اینه که این درک رو پیدا کرده که خلق این جهان به یه قدرت زیادی نیاز داره و این قدرت رو یک فرد عادی نمیتونه داشته باشه !

همیشه تو تاریخ کسایی بودن که برای سودجوییهای خودشون ، اعتقادات من درآوردی رو به مردم فروختن ، کسایی باور کردن و کسایی هم باور نکردن .

پیامبران هم برای کسانی اومدن که باور کرن و دچار اعتقادات خرافی شدند ، حالا اگه کسی پیامبر ها رو هم قبول نداشته باشه ، خالقی رو برای این جهان قبول داره و صفت هایی مثل عدالت ، نوع دوستی ، احترام به یکدیگر و .... تو وجودش هست ، پس سعی میکنه که این صفت ها رو شکوفا کنه و انسان خوبی باشه !

و برای تشکر از خالق خودش که این همه نعمت براش آفریده ، کارهای خوبی انجام بده !

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس نتیجه این میشه که : باید به انسان ها حق بدیم که خالق خودشونو هر جوری میخوان عبادت کنند. دیگه بهشون نگیم که اگر هزار سال عبادت بکنی ولی فلان شخص رو نشناسی مثل بی دینان از دنیا میری. باید انسان ها را راحت گذاشت تا هر جور میخوان معبودشان را عبادت کنند. اگه اینجوری پیش بریم همه انسانها به خوبی و پاکی میرسند.

اینجا یه مسئله ای وجود داره و اون اینه که همه نمیخوان خالقی رو عبادت کنند ، بلکه برای سودجوئی های خودشون میخوان همه چیز رو منکر بشن و انسان های دیگه رو هم برای خوردن حقشون به این سمت بکشن ، اگه هر کس برای تشکر از خالق خودش ، کارهای خوب انجام میداد و بد انجام نمی داد ، دنیا گلستان می شد !

حیف که همه انسانها یه جور نیستند .

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینجا یه مسئله ای وجود داره و اون اینه که همه نمیخوان خالقی رو عبادت کنند ، بلکه برای سودجوئی های خودشون میخوان همه چیز رو منکر بشن و انسان های دیگه رو هم برای خوردن حقشون به این سمت بکشن ، اگه هر کس برای تشکر از خالق خودش ، کارهای خوب انجام میداد و بد انجام نمی داد ، دنیا گلستان می شد !

حیف که همه انسانها یه جور نیستند .

اگر هم مسئله ای وجود داشته باشه اون مسئله , مسئله ما نیست . ما نباید تو کار دیگران حساس باشیم. شرط اینه که هر انسانی تلاش بکنه که اول خودشو نجات بده. ما که پیامبر نیستیم که در مقابل دیگران احساس مسئولیت کنیم. هر کسی آن درود عاقیب کار که کشت. اگه بخوایم تو نخ این چیزا بریم ار کار خودمون میمونیم. هر کس مسئول عاقیب کار خودشه.

جزای کار دیگران رو به من نخواهند داد. پس من نباید کاری بکار دیگران داشته باشم. مگر در مواقعی که یکی بخواد به زور منو تفتیش عقاید بکنه که اون موقع حقش رو میزارم کف دستش.

در زمان حیات خود پیفمبر هم کافران و مشرکان و منافقین زیادی تو همون شهر بودند که ایشان کاری بکارشون نداشت. منتظر بود کار های خوب مسلمین رو ببینند و خودشون بیان و مسلمان بشوند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگر هم مسئله ای وجود داشته باشه اون مسئله , مسئله ما نیست . ما نباید تو کار دیگران حساس باشیم. شرط اینه که هر انسانی تلاش بکنه که اول خودشو نجات بده. ما که پیامبر نیستیم که در مقابل دیگران احساس مسئولیت کنیم. هر کسی آن درود عاقیب کار که کشت. اگه بخوایم تو نخ این چیزا بریم ار کار خودمون میمونیم. هر کس مسئول عاقیب کار خودشه.

جزای کار دیگران رو به من نخواهند داد. پس من نباید کاری بکار دیگران داشته باشم. مگر در مواقعی که یکی بخواد به زور منو تفتیش عقاید بکنه که اون موقع حقش رو میزارم کف دستش.

در زمان حیات خود پیفمبر هم کافران و مشرکان و منافقین زیادی تو همون شهر بودند که ایشان کاری بکارشون نداشت. منتظر بود کار های خوب مسلمین رو ببینند و خودشون بیان و مسلمان بشوند.

با این حرفت کاملا موافقم ، ولی بعضی وقتها زور این افراد سودجو انقدر زیاد میشه که مردم رو تحت ظلمشون قرار میدن !

• Like 2
لینک به دیدگاه
با این حرفت کاملا موافقم ، ولی بعضی وقتها زور این افراد سودجو انقدر زیاد میشه که مردم رو تحت ظلمشون قرار میدن !

داری میگی مردم. درسته؟

خوب مردم هم تا یه مدت تحمل میکنند بعد که کاسه صبرشون سر اومد از حقشون دفاع میکنند.

عزیزم من دیگه با کسب اجازه میخوام زحمت رو کم کنم. شب بخیر و موفق باشی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
داری میگی مردم. درسته؟

خوب مردم هم تا یه مدت تحمل میکنند بعد که کاسه صبرشون سر اومد از حقشون دفاع میکنند.

عزیزم من دیگه با کسب اجازه میخوام زحمت رو کم کنم. شب بخیر و موفق باشی:icon_gol:

شبت خوش :icon_gol:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...