رفتن به مطلب

نیمه شعبان یا روز شربت خوری ؟

ارسال های توصیه شده

124000 که یک مغلطه است.

من میگم 3 میلیون،حرف رو هوا که کنتور نداره !!!!!

هیچ پیغمبری و هیچ نقطه مشترکی در باورهای مردم این مناطق،با آنچه تحت عنوان ادیان ابراهیمی مطرح میشه (اسلام-مسیحیت-یهودیت) وجود ندارد.

جمعیت چین کمتر از عربستانه بوده به نظرت؟ :banel_smiley_4:

در ضمن اون افرادی هم که بهشون میگین اولوالعزم فقط از یک خانواده و در یک محدوده جغرافیایی بوده اند.

اینی هم که الان مسلمان و مسیحی شده اند،پس از جنگ ها و کشورگشایی ها و شکل گیری دهکده جهانی در کمتر از 600 سال اخیر است.....

به هر حال هیچ مدرکی وجود نداره که تو این کشورها پیغمبری نبوده !

حتی تو کشوری مثل چین هم نمیشه گفت پیغمبری نبوده ، چون هیچ مدرک محکم تاریخی وجود نداره و تو قرآن هم ذکر نشده !

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حتی تو کشوری مثل چین هم نمیشه گفت پیغمبری نبوده ، چون هیچ مدرک محکم تاریخی وجود نداره و تو قرآن هم ذکر نشده !

وا !!!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!!!

:4564: :ws27: :4564: :ws27:

جدیدا مدرک برای نفی یک پدیده میاورند، به جای مدرک برای اثبات یک پدیده !!!! :w74:

• Like 5
لینک به دیدگاه

نمیشه گفت نبوده هر چند هیچ جایی هیچ اسمی هم ازشون برده نشده باشه. حتما بوده ولی ما خبرش رو نگرفتیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اسی جان شما چرا نمیخوای یاد بگیری باباجون ؟ وجود مسیحیان و یهودیان تو اون مناطقی که گفتی دلیل این میشه که این تعداد مسیحی و یهودی تو اروپا و آفریقا و آمریکا باشن.

میخوای با فرمول ریاضی بهت بگم :

وجود پیامبران در کره و ژاپن و ویتنام و اون ورا مساویست با دلیل وجود مسیحیان در اروپا , آفریقا و آمریکا

یعنی همونی که esi-72 گفت.

تو خیلی از کشورهای اروپایی آیین مسیح پیرو داره و اکثر جمعیت این کشورها با دل به این آیین اعتقاد دارن و این نمیتونه بدن منشا باشه حتما پیامبری بوده که آیین مسیح رو به این مردم رسونده باشه ، تنها با کشور گشائئ و تحمیل یه دین به مردم نمیشه این همه پیرو به وجود آورد !

• Like 1
لینک به دیدگاه
وا !!!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!!!

جدیدا مدرک برای نفی یک پدیده میاورند، به جای مدرک برای اثبات یک پدیده !!!! :w74:

مدرکی دارین که نشون بده تو این جاها پیامبر نبوده ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیشه گفت نبوده هر چند هیچ جایی هیچ اسمی هم ازشون برده نشده باشه. حتما بوده ولی ما خبرش رو نگرفتیم.

ما داریم از تاریخی صحبت می کنیم که مردم سواد خوندن و نوشتن هم نداشتن ، تاریخ خیلی دور ، پس اگه مدرکی نداریم که تو این جاها پیامیر بوده ، میشه از اوضاع فعلی این کشورها تحقیق کرد و به نتیجه رسید !

• Like 2
لینک به دیدگاه
وا !!!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!!!

برای اولین باره که دارم میبینم حسابی تو تله افتادی .البته دور از جون:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما داریم از تاریخی صحبت می کنیم که مردم سواد خوندن و نوشتن هم نداشتن ، تاریخ خیلی دور ، پس اگه مدرکی نداریم که تو این جاها پیامیر بوده ، میشه از اوضاع فعلی این کشورها تحقیق کرد و به نتیجه رسید !

نمیشه تحقیق کرد. چون بقول شما اونام مدرک زنده ندارن. ولی باید باشه چون اگه نباشه نمیشه 124000 نفر رو براشون جایی تعیین کرد. حتما چند هزار تاشون اونورا بودن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مدرکی دارین که نشون بده تو این جاها پیامبر نبوده ؟

:w645: :w645: :w645:

آقا خدایی منو گرفتیا..... :ws27:

بد نیست آدم بعضی وقت ها قبول کنه،یکجایی در اعتقاداتش مشکل هست.

من میگم روی میز اتاقم هیچ کاغذی نیست،میگی دلیلت چیه ، میگم نیست بیا نگاه کن،اگه هست بهم نشون بوده بگو این کاغذ روی میزته.

من میگم چیزی نیست،مدرک برای بودن یک چیز میارن،نه نبودنش !! :4564: :4564: :4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه
وا !!!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!

وا !!!!!!!!!!!!!

حتی از راه ریاضی هم بخوایم بگیم احکامی که راهی برای اثباتشون وجود نداره رو اگه بشه از راه مثال نقض خلافشو ثابت کرد ، نادرستی اون احکام نتیجه میشه و اگه مثال نقضی وجود نداشته باشه درستی اون احکام رو قبول می کنیم .

الان هم مثالی برای نبودن پیامبر تو این مناطق وجود نداره ، هیچ نوشته تاریخی و قابل قبولی !

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w645: :w645: :w645:

آقا خدایی منو گرفتیا..... :ws27:

بد نیست آدم بعضی وقت ها قبول کنه،یکجایی در اعتقاداتش مشکل هست.

من میگم روی میز اتاقم هیچ کاغذی نیست،میگی دلیلت چیه ، میگم نیست بیا نگاه کن،اگه هست بهم نشون بوده بگو این کاغذ روی میزته.

من میگم چیزی نیست،مدرک برای بودن یک چیز میارن،نه نبودنش !! :4564: :4564: :4564:

ممکنه الان کاغذی نباشه ولی نمیشه گفت نبوده. حتما بوده. اگه نباشه که نمیشه.
  • Like 1
لینک به دیدگاه
حتی از راه ریاضی هم بخوایم بگیم احکامی که راهی برای اثباتشون وجود نداره رو اگه بشه از راه مثال نقض خلافشو ثابت کرد ، نادرستی اون احکام نتیجه میشه و اگه مثال نقضی وجود نداشته باشه درستی اون احکام رو قبول می کنیم .

الان هم مثالی برای نبودن پیامبر تو این مناطق وجود نداره ، هیچ نوشته تاریخی و قابل قبولی !

درسته. من قبول میکنم. تو مسائل شرعی هم همینطور هست. قضیه پیامبران هم که جدا از شرع نیست . پس میتونه باشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

آقا من میگم تو جنگل های تهران،میمون ها انگلیسی حرف میزنند.

برای من اثبات کن حرف نمیزنند،خیلی دوست دارم با ریاضی طریقه اثباتتو یادم بدی. :girl_yes2:

• Like 7
لینک به دیدگاه

برای من اثبات کن حرف نمیزنند،خیلی دوست دارم با ریاضی طریقه اثباتتو یادم بدی. :girl_yes2:

من بلدم. بگم؟

البته حرف میزنند صحیح نیست باید بگیم میزدند. چون اون موقع که تو تهران جنگل بوده مربوط به گذشته میشه پس باید از فعل ماضی استفاده کنیم. این از این.

دومندش حتما یه جانوری این زبان را صحبت میکرده که الان وجود داره. زبان انگلیسی حی ّ و حاضر وجود داره , اما روی سخن ما با اونایی است که وجود داشتند ولی الان وجود ندارند ولی حتما وجود داشتند.

صحبت کردن با زبان هم همیشه با صوت نبوده بلکه از طریق ارتباط ذهنی انجام میشده و نمیشه گفت که الفبای اون انگلیسی نبوده.شاید هم بوده. چوت نمیتونیم بگیم نبوده پس حتما بوده.

البته من نظر خودم رو گفتم باید ببینیم دوستمون در این مورد چه نظری دارند.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اگه یک یا چند میمون گیر بیارم که انگلیسی حرف نمیزنند میشه مثال نقض برای این حرف شما و درستی کلی این حکم زیر سوال میره !

• Like 3
لینک به دیدگاه
من اگه یک یا چند میمون گیر بیارم که انگلیسی حرف نمیزنند میشه مثال نقض برای این حرف شما و درستی کلی این حکم زیر سوال میره !

ببین،یعنی من شیفته بصیرتت شدم حسابی. :girl_yes2:

خیلی وقت بود با یک بابصیرت توپ بحث نکرده بودما،مرسی... :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خوب برسیم به موضوع اصلیمون:

اگه میمونه خورده شده باشه، چی؟

یعنی اونیکه انگلیسی حرف میزده الان که رفتی جنگل توسط یک پلنگ خورده شده !!!

چه طوری میخواهی حرف منو رد کنی؟؟!!

کتاب مهابهاراتا کتاب مقدس هندوان است،هیچ مطلبی راجع به آدم و اولوالعزم و جل جلاله و معجزه و.... هم توش نیست،کلا هیچ وجه اشتراکی با باورهای ادیان خاورمیانه نداره.

پس من هم با یک نمونه،همه چیز را رد کردم.

بابصیرتی حس خوبی داره ها.... :girl_yes2:

• Like 8
لینک به دیدگاه

آخرش نفهمیدم عجله کار شیطونه یا کار خدا! اگه کار شیطونه چرا ما از خدا می خوایم واسه ظهور تعجیل کنه!

این فرمول کشف پیامبران چینی (کپی از ژاپنی و کره ای و اروپائی ) رو حتما زود درش بیارید میخوایم بدیم ثبت جهانی کنند!

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخرش نفهمیدم عجله کار شیطونه یا کار خدا! اگه کار شیطونه چرا ما از خدا می خوایم واسه ظهور تعجیل کنه!

این فرمول کشف پیامبران چینی (کپی از ژاپنی و کره ای و اروپائی ) رو حتما زود درش بیارید میخوایم بدیم ثبت جهانی کنند!

ثابت شد که اونا هستند ولی اسی حاضر نشده قبول کنه. :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یکی از بهترین شب هاس.چون به راحتی میشه مشروب خورد و مامورا هم کاری ندارن

اشتباه میکنید به این قصه کوچک توجه کن : ؛ همین دست وزبان ودهان وقلب وعقل شما و.و.و همه گزارشگر ومامور مخفی خدا هستند ..............می نویسند وفیلم برداری میکنند

خدا که می بیند :ws21:

پس جایی برو که خدا نگاه ات نکند

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...